Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

intima_30

JAKIE BYŁY U WAS PIERWSZE OBJAWY CIĄŻY c.d.

Polecane posty

Arvena - ales to oficjanie napisała :) Wiem że jeszcze się właściwie nie znamy, ale jeszcze będzie okazja by sie bliżej poznać :) To dopisuję twoje latka do tabelki :) STARACZKI Sisterone...........34.............3...............16.01 ...........Pomorze sklooo ..............26.............4.............16-17.01........ ...Wroclaw Kinga1980..........26.............7...............26 02.........Kraków Gapinka............26..............6/przerwa/..29.11.... ........Bielsko Magge..............27...............5...............15.0 1............W-wa Madziorka.........23...............15.............???... ......Tarn.Góry malenstwo848......22............5.................08,04. ..WAŁBRZYCH myszka_mikki......25............3.................18.02. ........ldz celtyka..............23.............4.................29 .04 - 02.05....Ustka Karina27...........27...........az 9....................19. 04.........Niemcy alutos_80..........26..............6 .................25.02........Lębork eutrapelia.........28..............ok 10...............?..........Warszawa ewkamarchewka2..32.........5.............17.04..... ...Bydgoszcz anett123............29............ok 10............27.02..........Brwinów owulka.............23..............12...............27.0 1.........Częstocha Dagny22...........27...............2................... ...........Lódź Klempa.............24..............15...............07.0 3.........Śląsk K_ASIA_K..........39...............1...............22.01 .07 ..........Lodz/Wieden Pyzaczek..........27..............3..............14.03.. ... .Wroclaw/Bristol Andzka77.........29...........2004 r .......02.04.........okolice Konina anik 81.............24............przerwa......?...............Łó dź Arvena4...........26..............3...............12.05 ......Basingstoke PRZYSZŁE MAMUSIE Nika2006......26.......11........czerwiec 07.......2..........Warszawa LilySnape.... .29....... 11......... czerwiec.........1......... Sosnowiec Kuleczka M............................................ tantusia.......27......9.........czerwiec...........1... .........Warszawa Edzia84..........22..................................... ..........Bialystok Dviki..............26................................... ...........Stalowa Wola kasienka........22................7 lipciec........................szczecin Limetka82......25............. 4 sierpnia.........4.............Wolsztyn toffinka=gokata.....26......26tgc..........22sierpnia... .............Chełmno podobno SYNUŚ amanda.........26.................3sierpień............. ........Sierpc nati83 ..........23.................sierpień...........1........... ...Śrem kasiamotylek......26.........1 wrzesień..................... Lublin _koleczka......................wrzesień................. ..........KRAKÓW kamyczek-80.....26..........wrzesien..........7......... .......Wrocław Pia28 .............28..........28 wrzesień......................Tarnów aneczka_1979.....28........5 październik...........1..........Kalisz Zocha1979..........28.......5 październik...................Częstochowa Redghost...........29........10 września.....................Lublin Marta29...........29.........listopad................... .........Gniezno LUIZA342..........25.........29wrzesien................. ......Poznan Sheila25............25........5 paźdźernik...........8..........Rzeszów Fufcia..............29.......27 pażdziernik/3 listopad........Siedlce Wzetka...........31..........listopad................... .........Rzeszów Kasik Kasik........27..........listopad...............2........... .Alicante Krolcia27..........27..........grudzień/styczeń......... ......ok. Trójmiasta Aneta76...........31........22wrzesień.................. .....ok.Brzozowa zebra w paski....25........20 styczen 08...................Kraków Antoś..............26.........28 styczeń 08...................dolnośląskie No to ładnie zaszaleliście z tym ślubem :D przynajmniej było skromnie, romantycznie i na pewno tak jak sobie tego życzyliście. I tak powinno być. Wy macie być zadowoleni nie inni. Jak dla mnie to super pomysł. A tak żeby ci troszkę o sobie powiedzieć to ja z moim mężem wzięliśmy ślub po 9 latach chodzenia :D a miesiąc po ślubie zaszłam w ciążę, jak nie pytaj - tak jakoś sie udało. A mam latek 25 już, zmieniłam właśnie w tabelce :)

Oj tak... Szuwar to ostatnio mój bardzo wierny \"przyjaciel\". Liczę jednak na to, że za jakieś dwa tygodnie mnie opuści. Zobaczymy, co z tego wyjdzie. A co do porannych mdłości - mnie nic na to nie pomagało - niestety... A próbowałaś zanim wstaniesz z łóżka zjeść jakiegoś sucharka albo herbatnika?

Limetka ok, nie ma sprawy titi jeszcze tylko datę @ (okresu) i miejscowość lub województwo :)

STARACZKI Sisterone...........34.............3...............16.01 ...........Pomorze sklooo ..............26.............4.............16-17.01........ ...Wroclaw Kinga1980..........26.............7...............26 02.........Kraków Gapinka............26..............6/przerwa/..29.11.... ........Bielsko Magge..............27...............5...............15.0 1............W-wa Madziorka.........23...............15.............???... ......Tarn.Góry malenstwo848......22............5.................08,04. ..WAŁBRZYCH myszka_mikki......25............3.................18.02. ........ldz celtyka..............23.............4.................29 .04 - 02.05....Ustka Karina27...........27...........az 9....................19. 04.........Niemcy alutos_80..........26..............6 .................25.02........Lębork eutrapelia.........28..............ok 10...............?..........Warszawa ewkamarchewka2..32.........5.............17.04..... ...Bydgoszcz anett123............29............ok 10............27.02..........Brwinów owulka.............23..............12...............27.0 1.........Częstocha Dagny22...........27...............2................... ...........Lódź Klempa.............24..............15...............07.0 3.........Śląsk K_ASIA_K..........39...............1...............22.01 .07 ..........Lodz/Wieden Pyzaczek..........27..............3..............14.03.. ... .Wroclaw/Bristol Andzka77.........29...........2004 r .......02.04.........okolice Konina anik 81.............24............przerwa......?...............Łó dź Arvena4...........26..............3...............12.05 ......Basingstoke titi ................29 .............1 ................20.05.........Warszawa PRZYSZŁE MAMUSIE Nika2006......26.......11........czerwiec 07.......2..........Warszawa LilySnape.... .29....... 11......... czerwiec.........1......... Sosnowiec Kuleczka M............................................ tantusia.......27......9.........czerwiec...........1... .........Warszawa Edzia84..........22..................................... ..........Bialystok Dviki..............26................................... ...........Stalowa Wola kasienka........22................7 lipciec........................szczecin Limetka82......25............. 4 sierpnia.........4.............Wolsztyn toffinka=gokata.....26......26tgc........22sierpnia.......Chełmno podobno SYNUŚ amanda.........26.................3sierpień............. ........Sierpc nati83 ..........23.................sierpień...........1........... ...Śrem kasiamotylek......26.........1 wrzesień..................... Lublin _koleczka......................wrzesień................. ..........KRAKÓW kamyczek-80.....26..........wrzesien..........7......... .......Wrocław Pia28 .............28..........28 wrzesień......................Tarnów aneczka_1979.....28........5 październik...........1..........Kalisz Zocha1979..........28.......5 październik...................Częstochowa Redghost...........29........10 września.....................Lublin Marta29...........29.........listopad................... .........Gniezno LUIZA342..........25.........29wrzesien................. ......Poznan Sheila25............25........5 paźdźernik...........8..........Rzeszów Fufcia..............29.......27 pażdziernik/3 listopad........Siedlce Wzetka...........31..........listopad................... .........Rzeszów Kasik Kasik........27..........listopad...............2........... .Alicante Krolcia27..........27..........grudzień/styczeń......... ......ok. Trójmiasta Aneta76...........31........22wrzesień.................. .....ok.Brzozowa zebra w paski....25........20 styczen 08...................Kraków Antoś..............26.........28 styczeń 08...................dolnośląskie Proszę bardzo titi :)

Krolcia nie mogę patrzeć na sucharki, paluszki itp. Czasem pomaga woda niegazowana, to se łyknę przed wstaniem. Wiem, że musimy to przetrwać... :)

Nie macie dziewczyny pojęcia jak się cieszę ze znów parę nowych dziewczyn dołączyło do naszego topiku. Już sie powoli robiły pustki, a tak znów będzie można sobie pogawędzić i od czasu do czasu poradzic, jeśli któraś będzie potrzebowala pomocy :) Titi - ciebie też jeszcze nie poznałam :) Witaj :)

a ja cie pamietam Limetko - jaqk bywałam tutaj jakies 3 miesiace temu :)

Limetka w ogóle straszne pustki są ostatnio. Wszystkie nasze staraczki i ciężarówki apeluję do Was!!! Proszę się zgłaszać i dać znać co u Was ;)

Antos, nie mamy innego wyjścia... ale damy radę i będzie ok! :D Dobrze, że chociaż woda Ci pomaga. Mnie w pierwszej ciąży pomagał plaster cytryny - zawsze to jakiś sposób na tego okropnego szuwara... Jednak tym razem nic nie pomaga i pozostało mi tylko czekanie aż ten wstręciuch sobie pójdzie...

No to pewnie masz lepsza pamięć. Ja te ostatnie miesiące żyłam tylko uczelnią i pisaniem pracy więc z góry przepraszam jak czasami będe się ponownie o coś pytała. Musze nadrobić straty :) Teraz już mam spokój z uczelnią, tylko obrona i koniec, bo ostatni egzamin zaliczony - pozytywnie :D

Krolcia no to współczuję, choć czasem się zastanawiam czy nie lepiej by było sobie ulżyć \"gadając z tym szuwarem\" ;)

Krolcia - to pewnie Wodnika - Szuwarka - bajki dzieciom już puszczać nie będziesz, co? :D Już znienawidzony przez ciebie :D Antoś - oj tak, ale powiem ci szczerze, ze im cieplej tym mniej dziewczyny siedzą przy kompie i nie dziwię się wcale. Wiecie że ja już rok stacjonuję na kaffe!!!!!!!!!! a na tym topiku chyba od maja tamtego roku nawet!!!!!!! Boziu pół mojego życia :D

Limetko,tej bajki na pewno moje dzieci nie będą oglądać z mojej nieprzymuszonej woli ;)

Hi hi hi Krolcia :) Ja za nia nigdy nie przepadałam, były ladniejsze i ciekawsze historyjki :)

Co prawda to prawda Limetko :) A ja znowu jestem głodna! Moja mama mówi, że wyglądam już na 4 miesiac, a to dopiero 9tc i 3dni... Dzisiaj mam ochotę na dobrą pomidorówke, więc zaraz po powrocie do domu bedę pitrasiła zupkę :)

Krolcia ja też jestem Wodnik :) hahaha i już jestem szersza niż wyższa, a to dopiero początek ;)

Myśmy już z Antosią przyerabiały dzićś temat Wodników i doszłyśmy do wniosku, tzn takie jest moje zdanie, ze wodniki to sympatyczne osoby :) prawda Antoś ;) A ja właśnie jestem po obiadku - po pomidorówce :D i pierogach :)A jeszcze truskaweczki na deser zostały :D

Limetko, to może podeslij mi kilka pierożków - chętnie je zjem :) A wodniki to rzeczywiście fajne i miłe osóbki. Moja babcia była wodnikiem, mój tato jest, no i moja coreczka. A jestem spod Rybek...

Limetka inaczej być nie może ;) Ależ mi narobiłaś smaka na pierogi. W ogóle to ostatnio za mną chodzą tylko pierogi ruskie i pomidor :) mniam...

A za mną chodzą pierogi z mięsem... PYCHOTA!!! Tylko nie ma ich kto dla mnie zrobic :( A ja niestety na samą myśl o zapachu mięsa kocham mojego szuwara :(

Moje pierożki był z kapusta i grzybkami, ale ruskie tez bym zjadła :) Krolcia - to witaj wśród Rybek - kłania sie wieloryb :D :D :D A tak na serio to ja też Rybka i mąż też. Ja z 27 lutego, a ty???