Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

intima_30

JAKIE BYŁY U WAS PIERWSZE OBJAWY CIĄŻY c.d.

Polecane posty

Gość GOKATA GAPINKA
GOKATA >>>>>>co u Ciebie Gapinko???? jak staranka??? A GAPINKA MA DZIDZIUSIA W MIESZKANKU :)

No własnie - Gokatko nasza Gapinka już mamusią zostanie :D Widziałaś naet nie zauważyłaś że już ktoś u niej w brzuszku zamieszkał :D

o losie!!!!!!!! ale \"babok\" ;) Gapinko!! przeciez ja Tobie gratulowałam!!!! zapedziłam się - przepraszam hiihhihihi GRATULUJĘ JESZCZE RAZ I JESZCZE I JESZCZE x n :):):) LImetko!!! to samo o Tobie mogę powiedzieć KOchana!!!! jak sie czujesz??? boli jeszcze?

Gokatko - chodzę jak kaczuszka - z nogi na nogę, ale cóż, taki los :) A więc jeśli masz ochotkę to możemy sie wymienić fotkami - mój adres mailowy pod nickiem :) Odwdzięczę się pięknym za nadobne :D A gdzie ty się kochana już chcesz wybierać??????? Ściskaj nogi póki co bo chyba za wcześnie jeszcze!!!

Gość GOKATA GAPINKA
GOKATKO ale to przypomnienie było w miłym słowa znaczeniu oczywiscie :D POWODZENIA DZIEWCZYNKI ZYCZE DUZO ZDROWKA MOZE KIEDYS TEZ BEDE TAK JAK WY OPISYWAC NP PIERWSZE KOPNIACZKI BARDZO tego pragne ale widocznie nie na mnie czas jeszcze ❤️

\"Czerwona KOlezanko\" alez ja nic innego sobie nie pomyślałam :D taka gapa ze mnie dziś!!! i ja Tobie szczerze dziekuję za przypomnienie :D ja też pragnęłam jak niczego innego na świecie i jest!!!!! a \" za chwilę\" bedzie juz z nami :):):) Limetko- wysyłam ale jeszcze bez Synusia w sobie:) kurcze własnie stwierdzam że nie mam żadnego zdjęcia w ciąży!!!! bedzie to trzeba szybciutko nadrobić :D

Witajcie Kochane!!ale macie dobre nastroje dzisiaj:-) Bardzo fajnie. Tez bardzo bym tak chciala ale nici. Wrocilam do tej chilernej anglii i nie moge sie jakos przerstawic. nieciepri tego miejsca. czekam az moj kochny decyzje na temat dzidzi zmieni ale to chyba niemozliwe.jest mi bardzo msutno.pare dni temu powiedzial ze moze pomysli o tym za jakies 2 lata!!!jak to uslyszalam myslalam ze zemdleje. czuje sie okropnie bo nic zrobic nie moge.dookola same malenstwa w drodze klub swierzo narodzone.w polsce,tutaj,wszedzie!!!!!!!!tescie,rodzice,wsyztsko chca wnuka tylko moj kochany wciaz mowi NIE!!!!! zalamanie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-((((((((((((((((((((((((((((((

gapinko to luteina pomogla ci zajsc w ciaze ? ja boje sie ze poniej dostane tylko normalnie @ i to obfity bo tak wyczytalam na necie a jak mam ja brac od 16dc przez 10 dni to moge byc juz po dniach plodnych i luteina mi nie pomoze jak to jest wiesz wytlumaczysz mi???

Gość instruktorka
Pierwsze slysze zeby progesteron sterowal sluzem szyjkowym.ale moze czegos nie wiem. A owszem zapisuje sie luteine tak własnie jak tobie w 2 fazie cyklu -pomaga Ona ewentualnej zaplodnionej komorce zagniezdzic sie w macicy-temu zazywa lub zaklada sie ja (moze byc pod jezyk albo dopochwowo) po owulacji.

Gość a co sie dzieje z owulka
jw

Czesc dziewuszki, no widze, ze sie stesknilyscie za mna. Milo mi... Ale cieplota! Bylam na zakupkach, chcialam sobie cos kupic, ale nic nadzwyczajnego mi nie wpadlo w oko.

Oj rany ale tłumik był, a ja zasnęłam....hihihi śpie i śpię :))) Limetko - no najpierw chciałam napisać do Gokatki \"100 stron Cię nie widziałam\" w sensie tekstu , no......:))) :)))ale nie chciało mi się stron liczyć :)) dziękuję Pomarańczkowej ,ze tak pilnuje ,żeby już mnie kto o staranka nie nagabywał :))) Mam nadzieję ,że następne dopiero za trzy lata przy następnej dzidzi :))) :))) :))) Bużka za to :))) :)) Reniku - właściwie dokładnie to dzięki duphastonowi -wydłuża fazę lutealną. Dlatego podaje się go od 16-go dnia cyklu , bo wtedy przeważnie jest już po płodnych dniach. Gdyby dni płodne były w trakcie podawania , czyli po 16 dc może on niekorzystnie wpłynąć na endometrium i zagnieżdzenie zarodka . Taka kuracja dlatego trwa kilka miesięcy ,żeby wyregulować cykl ( z tego co pamiętam , to Ty masz bardzo niereguralny) i potem właśnie pomaga. Ja przed duphastonem brałam luteinę , którą podregulowałam sobie cykl. Potem przestałam brać na ok rok i dostałam duphston i w drugim cyklu zażywania zaszłam.....za daleko :))) :))) ) Życzę powodzenia

Gokatko - hmmmm.... ja wysprzątałm ostatnio na moim balkoniku i tez jest fajowo i naawet przyjemny chłodek w cieniu - teraz to ja zapraszam :))) :))) Limetko , Gokatko - ale będziemy kibicować jak się rozsypywać będziecie ...:))) :))) Kuleczka mróweczka , Lily Snape już mają swoje maluszki czerwcowe :))) Nika chyba już też - dawno do nich nie zaglądałam :))) dzieciaczków coraz więcej....:)))

a podobno \"przyrost naturalny\" w polsce jest ujemny .... Aż się wierzyć nie chce . Co by było na topiku gdyby był dodatni :))) :))) :)))

Gość jjjjjjaaaaaaaa
dziewczyny, doradźcie, .. spóźnia mi się okres już 4 dni. raczej mam regularne. nie bolą mnie piersi. ( kiedy w ogóle zaczynają boleć?) ale zwykle , gdy zbliża się miesiączka, to mam już taką lekko ciemniejszą wydzielinę, a teraz jest czyściutko! co myśleć?

zrób test ... powodzenia za każdym razem jest inaczej - możesz mieć przesunięcie @ od upałów , a możesz mieć dzidzusia . na dwoje babka wróżyła.... :))

Gość jjjjjjaaaaaaaa
a kiedy zaczynają boleć piersi? bo to podobno najwcześniejszy objaw..

Witam. Nie pisałam jakiś czas ale dość regularnie Was czytałam...Mam nadzieję, że rozumiecie...Musiałam wszystko sobie poukładać, przemyśleć. Poza tym miałam też dużo pracy. W czwartek wróciłam z czterodniowego szkolenia. Moje nastawienie do chęci posiadania dzieci nie zmieniło się i będę walczyć o swoje prawo bycia mamą!!! Za 2,5 tygodnia mam wizytę u lekarza i zamierzam po niej zrobić badania. Nie ma we mnie bariery psychicznej (na razie...), choć wiadomo są lepsze i gorsze dni...Aha o tym, że od 15 września będę szczęśliwą żonką chyba się jeszcze nie pochwaliłam... Pozdrawiam

mnie zaczęły boleć zaraz po owu , ale ja czesto miałam takie bóle , więc nie był to dla mnie jednoznaczny objaw. Zatestuj , co Ci szkodzi....

Czesc jestem :) nic sie ze mna nie dzieje :) Pozdrawiam wszytkie dzieczynki te ktore juz znam i te dla mnie nowe A specjalnie pozdrawiam Karinke27 :) Karinka odezwij sie :)

Gość jjjjjjaaaaaaaa
jutro testuję!! albo jeszcze dziś. jak myślisz, rano będzie skuteczniej? z całej nocy? zaraz idę do apteki. bardzo chciałabym, żeby był pozytywny.

ale wiem ze luteina podtrzymuje ciaze wiec jak bym zaszla to ona mi pomoze ja utrzymac wiem ze niemam sluzu plodnego tzn niemam go na tyle zeby plemniki w nim przezyly i temu mam ta luteine bo @ od trzech miesiecy dostawalam regularnie i czy podczas brania luteiny moge sie kochac ??

Witaj Owulcia, co tam u Ciebie, dawno Cie nie bylo, a poprzedni nasz topik znowu wykasowali!!! Aha i dzieki za specjalne pozdrowionka. A jak tam u Ciebie Owulka ze starankami?

No i gdzie sie teraz podzialyscie? Owulka...Owwwwwwwwwuuuuuuuuullllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllkaaa, R enik, Gokatka, Gapinka, Titi, Limetka, Anik, Antos, Jaakajana i cala reszta zalogi?

Gość jjjjjjaaaaaaaa
dzięki za wsparcie:( i za niechęć do rozmowy..

Owulka na pewno oglada M jak Milosc. Witaj Jjjjjjjjaaaaaaa. Krucha a ty tez jestes tu? Bo nic cie nie \"slychac\".

jaaaaaaa - jak jesteś po terminie to wszystko jedno kiedy testujesz - najwyżej słaba krecha wyjdzie wieczorem- lec teraz , a co !! Ja pewnie leciałabym wieczorem. Zresztą leciałam.....nie raz i nie dwa - POWODZENIA!!!!