Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ania k

GDZIE JEST TOPIK Z PAZDZIERNIKÓWKAMI 2006

Polecane posty

hej kochane... Ania K. mi powiedziała 😭 😠 wiem, że pamiętałyście o moich imieninkach :) kochane moje bardzo dziękuję bardzo tęskniłam i bardzo już wróciłam :) nie wiem od czego zacząć - normalnie nie mogę uwierzyć, że naszego historycznego topicu NIE MA :( :( :( poczytam co pisałyście tu, bo tamtego nie mam szans poczytać - jakbyście mogły mi napisać newsy - powtórzyć dla mnie?? Nie miałam netu tak długo bo tpsa ma bałagan... teść cedował abonament na Daniela i zanimj to sobie uporządkowali nei mieliśmy neostr. potem Daniel musiał podpisać nową umowę na internet itd... eeehhh JUŻ JESTEM :) i dziękuję raz jeszcze za pamięć i za WAS 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 i dla Waszyć dzieciaczków ode mnie i Liluni (jest boska :) :D :) :D ) 👄 👄 👄 👄 👄 👄 👄 👄 👄 👄 👄 👄 👄 👄 👄 👄 👄 👄 👄 👄 👄 👄 👄 👄 👄 👄 👄 👄 👄 👄 👄 👄 👄 👄 👄 👄 👄 👄 👄 👄 👄 👄 👄 👄 👄 👄 👄 👄 👄 👄 👄 👄 👄 👄 👄 👄 👄 👄 👄 👄 👄 👄 👄 👄 👄 👄 👄 👄 👄 👄 👄 👄 👄 👄 👄 👄 👄 👄 👄 👄 👄 👄 👄 👄 👄 👄 👄 👄 👄 👄 👄 👄 👄 👄 👄 👄

Ja tez mam suwaczki w tik taku ale nie mobe sie zalogowac

to co przechodzimy ja juz sie zarejestrowalam Jola a jest slowa potymiankowac?

ja tez juz jestem zarejestrowana no laseczki dawac dawac:)

kurcze, przyzwyczaiłam się do forum na kafe, będzie mi go brakowało :(

Ja niestety nie zmieniam topicu..... mam teraz inny problem:-( Chcę wyskoczyć przez okno, zdecydowałam już przez które;-) ale zastanawiam się czy zakładać kurtkę bo jest strasznie zimno.... ;-)

jejku, jejku! Co się stało!? nie ma październikówek 2006, wspomnień :( Nie chce zmieniać topicu, może uda się odzyskać tamten? Kasiulka weź ubierz kurtke ;)

Kasiu ubierz kurtke bo jak bedziesz skakac to złapierz zagle w wiatr i przylecisz do mnie. mi chyba nie jest pisane przeniesc sie bo jestem juz zarejestrowana ale niepamietam niku albo hasła niby mam zapisane akle nie zgadzają się. A po drugie nie umiem pisac ku duze na klawiaturze a jak zmienia mi sie kod z obrazka to przepisuje go a on mi cały czas wywala bląd a przepisjue dobrze. Pierwszy raz tak długo bawie sie

Kasiula, jeszcze czapka i szalik. Moje dizecko zrobiło taki dym przy jabłuszku, że przestałam mu go dawać :/

oczywiscie nie miałam Was nie wiedziałam... Lila od soboty je jedzonko :) pierwszy raz 1/2 słoiczka marchewki, potem juz codziennie słoiczek, raz jabłko, marchew z jabłkiem, były tez 2 zupki jarzynowe hippa i bobovity no i... Lila zjada cały słoiczek, czy mały czy duży - cały :) i smakuje jej wszystko - najmniej sama marchew - pytanie - czy nie za dużo daję?? słoiczek zastępuje 1 karmienie mlikiem... :D je pięknie ❤️ moje p.s. poczekajmy tu na powrót naszego topicu ;) coś wysraszyłam Was bo pojawiłam się a tu pustki...

Heh...To co? Przeprowadzamy sie czy nie kobietki? Bo mnie sie tam nie podoba. Naciupane tym obrazkami, ze nie wiem gdzie tekst;) Tutaj tak jakos bardziej klarownie. Marittko-witaj po dlugiej przerwie-tesknilam:) Caluski dla zarloczka Liluni😍 Kasiulka- a Ty czemu chcesz przez okno skakac???

ja sie tez zarejestrowałam, ale nie wiem w końcu mzieniamy forum czy nie? mi tam jakos dziwnie nie moge sie przyzwyczaic.

Mnie obojętne gdzie piszę, chodziło mi jedynie o to że co jakiś czas pojawiają się tu anonimy i obrażją innych, ale jeśłi to jest wygodniejsze dla większości to no problem :) Mnie jest serio egal, tam tez pisze na forum i jest miło, tu na pewno mam większy sentyment bo przeżyłam z wami całą ciazę i narodziny każdej małej istotki :)

ok - co jest z Wami?? pytałam Lalki ile jedzą Wasze dzieciaczki???? i nic i cisza... jeśli nie stanowi to problemu to plis o odpowiedź :) Liv - i ja tęskniłam 👄 dla Kylie

Marittko moja Kochana ❤️ ależ niespodzianke zrobiła...topic zniknał a pojawiła się nasza zguba :D welcome back 😘 Moje dziecko wtranżala caly słoiczek, nie dawałm jeszcze dużych ale chyba zaczne bo ma spust jak studnia bez dna....ale co mleko to mleko - jej ten słoiczek zastępuje najwyżej 1/3 posiłku, po którym jest nadal głodna. Muszę więc za jakąs chwile wlewać w nią mleko. Kasiulka -> nie wyskakuj bo zimno cholernie, jutro sobie wyskoczysz, hm? Przypuszczam, ze mały łobuziak daje Ci w kość ;) nic się nie martw jeszcze kilka miesięcy i wyjdą te ząbki ;) ;) ;) mnie tez obojetnie gdzie pisze ale lepiej jak jest forum \"zamknięte\" wtedy nie ma tych którym się w zyciu nudzi i nikt nie truje krwi. Kacoczko -> dziękuję ślicznie za przepis na kurze cycki :D zrobię sobie kiedyś :) i sama wpiernicze (bo mąz nie lubi takich wynalazków)

Maritka- Moja Hania też zjada cały słoiczek i też zastępuje jej to 1 karmienie mlekiem ;)

Witam ponownie - tez uwazam,ze tu jest przytulniej - tam cala strona w obrazkach:) a tekst sie gdzies gubi...

ja chcę nasze forun tam jest dziwnie:P ale jak mu to mus:( Jaś zjada małą miseczkę tzn czasem jak się rozpędzi to zje pół ziemniaka i marchewkę + woda:) mam nadzieję, że jutro będzie spokojniejszy z tymi zębami bo ja też będę skakać przez okno Kasiulka mogę dołączyć:classic_cool: Ale Kasiulka plisss nie skacz jeszcze, wytrzymaj ❤️

ja jeszcze nie dawałam zupy ani marchewy, zaraz bedziemy kapac, a potem z mężusiem posiedze w końcu , jutro wpadne kobitki, udanego wieczoru,mam nadzieje, ze nas nie skasują:):):);)

Maritko, jak fajnie, że już jesteś :) z tego wszystkiego Cię nawet nie powitałam :( z jedzonkiem nie pomogę bo nie dawałam jeszcze nic oprócz cyca! miałam jeszcze coś napisać i nie wiem co! :( mój mąż mówi, że to niemożliwe żeby administrator nie mógł odtworzyć naszego topicu!

Gość grube zło w kodzie
Ela28 - masz genialnego męża... zapewne SQL'owskie bazy danych i servery na MVC ma w paluszku... jak coś się usuwa z bazy to chyba po to żeby tego nie było - mylę się ? Nikt nie będzie robił kopii zapasowej jakichś topiców z forum, bo chyba to oczywiste ile miejsca i czasu by to pochłonęło.

Gość Krzysztof__Kononowicz
Żeby nie było niczego🖐️:classic_cool:

witam wieczorkiem,Maritko wreszcie Cię przywiało😘😘😘-na powitanie po długiej nieobecności Wiecie,ja też mimo wszystko wolę nasze stare miejsce spotkań,to nowe tak średnio misie podoba,tu jest bardziej czytelnie.Dodatkowo czasem bywa zabawnie,jak się komus bardzo nudzi... Uciekam spac,bo ostatecznie zrobiłam wszystko co zaplanowałam,ale siły nawet grama juz nie mam. Buziaczki🖐️

Gość pomarancze juz szaleją

Gość no a co
hulaj dusza piekła nie ma ;) kafe rozleci sie w drobny mak! jak nie przez hakerów to przez pomarańczki albo i samego admina co spartolił robote. Jak nie spartolił do końca to powinny zachować się kopie tematów.

Gość niedługo
zostaną same pomarańcze i będą tylko z siebie się śmiać, bo reszta wio