Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ania k

GDZIE JEST TOPIK Z PAZDZIERNIKÓWKAMI 2006

Polecane posty

wiedziałąm, ze Was tu znajdę- bo tak to mnie kurwa zaraz trzaśnie za przeproszeniem - człowiek rano wstaje (11:36) chce napić się kawy z koleżankami a tam??????????? ERROR!!!!!!!!!!! wrrrrrbrrrrrrrrrrrr mi nie przystoi tak kląć czy też się denerwować ale jak tu inaczej?? cześć dziewczynki 🖐️

:D :D :D Maritko, Ty się nie denerwuj, bo Tobie nie wolno :D Ale mnie to szlag dzisiaj normalnie trafił. A teraz ja działa to ja siedzieć nie mogę, bo musze obiad gotować i do gin lecieć, o

Udało sie!! Czekamy na braciszka bądz siostrzyczke dla Natusi:):) Termin na grudzień:):) Maritta79 gratuluje:):) a ty na kiedy masz termin??

Hej Wiki:):):):):):):):):):):) Agaciu nie nenerwój się. Wiki Maritka ma termin grudzien 2008 a ja styczen 2009:)

A to ci się udało.czy wpadłas?Przeciez narzekałas,ze czasami niemasz co do garnka wsadzic a drugie dziecko msobie machnełas?

Ania k Na grudzień 2008?? Może raczej udało sie bo po jednej stracie maluszka znowu czekamy na maluszka. Pozdrówcie odemnie MARITE

A myslisz ze któraś \"UPRZEJMA\" kolezanka podała mi adres na forum??Nie chce już mieć z nimi do czynienia

Powiem jasno mam dość obrażania mnie i mojej osoby oraz rodziny. Z dziewczynami z forum kontaktu nie mam i chyba juz nie chce miec Odezwe sie kiedys może. Ps. jadcie znac czasem co u maritki:):)

:D wszystko ok - termin mam w stopce - od początku ;) kurde jak tu dziwnie 🖐️ jestem na TT - Asia podała adres, więc...

Oj jak tu kolorowo?????????????????????????????????????????????????????????????????? jazda na maxa.A ja weszłam tu zeby się odrelaksowaca tu dupa .Dobra chociaz otworze okna ,zeby się atmosfera zmieniła.

Sosenko ty mi lepiej napisz streszczenie bi juz nigdy was nie dogonię:(

DOOBRA KONIEC TEGO-TAK NAPRAWDE TO WSZYSTKO BYŁO KŁAMSTWEM PRZEPRASZAM I POZDRAWIAM

Hehe ale sobie poczytałam.... fajnie tu się znów zrobiło, wiki przyszła, namieszała, przeprosiła i poszła - oby na zawsze, bo wraca do nas jak bumerang. Niby nas nie lubi a wciąż czyta co u nas. Obsesja czy co?

na terapii zaczynają od przeprosin i ujawnienia swoich kłamstw :D może będziesz kiedyś normalna, buehehehe

a ja ci ciąży gratulowałam :classic_cool: o naiwna a tak naprawdę, każda z nas wiedziała, ze to ściema - nie potrzebowałyśmy 1,5 roku :-P

ostatni post - mail me ;-) albo na gg cio?? TT nie działa i ja dostaję szału - zaglądam wtedy tu, licząc iż którąś zastanę :-) hop hop jest tam ktoooo????

Hej Wybaczcie... to ja utrudniam wejście na TT bo za dużo mam zaległości ;-) i nie ogarniam. Nie wierzcie Wiki w to co napisała teraz. Ja tam wierzę w jej historię ;-);-);-)