Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ania k

GDZIE JEST TOPIK Z PAZDZIERNIKÓWKAMI 2006

Polecane posty

Pewnie, że malują :D. Wszystkie razem :P. Kasiu, wracaj do nas razem się będziemy bawić tymi jajami :D :D :D

Przepraszam ze wam nie złożyłam życzeń ale mała wylądowała w szpitalu z zapaleniem ucha i dopiero w sobote wyszliśmy. Ale wiecie że życze wam zdrowia nie tylko w święta i radości z dzieci:):)

Wiki---dzięki. Kasiu----aaaaaaaaaaaaaaaaa ttttttttttttttuuuuuuuuuuuuuuu cię mozna znalezc:):):):):)

Ależ tu przyjemnie :-) Jest czym oddychać. A my wszyscy chorzy, Konrad bidulek męczy się strasznie. Nie mam czasu na internet :\'( Na TT nawet nie zaglądam bo pewno z 1000 stron mam do przeczytania ;-);-);-) więc tutaj pozdrawiam Was kochane laleczki ❤️❤️❤️

Kasiu kochana ❤️ ❤️ ❤️ zdrowiejcie szybko i wracajcie do nas. Czy Konrqadek ma juz te ząbki czy ciągle się przez nie męczy? Ogormne buziaczki 👄 👄 👄

No widzisz Jolus skleroza normalnie mnie dopadła,dobrze,ze nikt się nie wkradł i nie zabrał naszego topiku:):):):):) Kasiulko---duzo zdrówka.Ja tez sie mecze z jakims grypskiem razem z Emilek ale Dominiczek tylko pokasłuje i ma katar.Wracaj szybciutko i zabierz po drodze Gosię.

Jolu, szczena Konrada wciąż pusta, biedny jest że takie męki padły na niego :-( Piękne fotki przesłałaś, Hubcio jaki się zrobił zarośnięty;-) Sama słodycz 🌻 Aniu, to u nas to samo. Konrad kaszle i ma katar, ale ze mną gorzej. Od Ciebie też dostałam śliczne foteczki, dzięki ❤️ Domino to poważny gość i naprawdę wygląda jak brat bliźniak syna mego;-)

Jola---Gosia chrzciła teraz w niedziele. Na tt tez jestem ale tylko czytam i mało sie odzywam.

Kasiulko już można... tylko godziny sie poprzestawiały i tam jest już 17 :D :D :D. Ja lubię TT, bo nie ma tam pomarańczowych krów i wszyscy są baaardzo mili ;) Chociaż....z pomarańczmi było bardzo śmiesznie :D :D :D Buhehehehehehehe :D

kurcze mi pisze, że jest 48 użytkowników i że się nie da wejść co za badziew :P

Cześć właśnie to TT mi sie też nie otwiera do kitu, ciuągle cosik nie tak z tamtym forum

cześć kochane - to ja w takim razie tu się podzielę :D serduszko - 132 na min. wzrost - ok. 8.5 mm wiek - wg usg 6 tyg. i 6 dni :classic_cool:l Mój drugi skarb jest jak najbardziej - \"wyraźne ruchy\" są... przesyłam fotki na maila bo TT nie działa - wkurza mnie to - lubię TT ale ten problem z wejściem i rano i teraz dobija mnie 😠 Lila jakby wiedziała o co chodzi z zapamiętaniem oglądała fotki dzidziusia ❤️

Marittko jeszcze raz gratulacje, kurcze tak to przeżywam, jakbym sama była na tym usg, lecę oglądać foty Niuńki :D:D:D:D

A Wy tu urzedujecie? No ladnie;) Marittko-gratuluje z calego serca raz jeszcze!!! Niech sobie Fasolinka zdrowo w brzuszku rosnie! 😍 A i Tobie duzo zdrowka zycze i caluski dla Liluni przepieknej🌻

Hello dziewoje moje nie odzywam się na TT bo tam za dużo za mieszania, czytania, pisania it ;) Marittko gratuluję bardzo serdecznie :) super, że masz nastepnego dzidziusia w brzusiu - całuski dla niego i buziaczki dla Liluni :) Julka jest już po chcrzcie (15.04) Ja jestem po wizycie ojca i lataniu z nim po onkologach :( Ogólnie jestem wykończona, ale dzięki mojeu dzieciątku chce mi się żyć :) Kasiulka, Ania K -: wracać mi szybko do zdrowia -> buziaczki moje Kochane :* Buziaczki również dla wszystkich mamuś i dzieciaczków :*

Maritta,jaki kolosek, a ile ciotek będzie miał, tyyyylllllllllllllllleeeeeeeeee :D Gosiu, dobrze że jest lepiej. prześlij zdjęcia małego byłego diabełka. Trzymam kciuki za Twojego tatę, żeby było dobrze :)

Moja koleżanka ma Basię (na razie płci nie znają 19tydz, ta co ma problemy z krwiakami) i mówią na rosnący brzuszek BASIBRZUSZEK .... :D

Gosiu ❤️ ❤️ ❤️. I w ogóle strasznie się cieszę, że chociaż tutaj się odezwałaś Maritko :D :D :D HIP HIP HURRRRRRRA ❤️ ❤️ ❤️. Młodsze dziecię cuuuudne :D I wszystkie Was witam :D, bo nie wiem czy na TT zdąrzę jeszcze dziś zajrzeć :P

Jestem znowu zła na TT . Kto się przyjdzie ze mną poużalać????, bo jak pier...olnę moniotorem.... Brrrrrr