Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ania k

GDZIE JEST TOPIK Z PAZDZIERNIKÓWKAMI 2006

Polecane posty

a ty pomarańczko masz dzieciaka,męża czy sama taka jesteś, bo nudzisz się chyba skoro tak namiętnie nas czytasz, Ty to dopiero jestes uzależniona nie pomyslałaś o tym, że siedzisz godzinami przed kompem podczytujesz innych i w troskliwą mamuske się zabawiasz? Coś mi się wydaje,że Ty stara d..a jesteś:D

mery -> to jest totalny pustostan - nie wie co ma ze soba zrobic zagubiona duszyczka....zamiast sie zajac swoimi sprawami to pilnuje nas moherowy beret.... mandaryna -> sio sio pustaku do swojej wiochy! dzidzia śpi wiec moge się z tobą pobawić jak chcesz

to co mery -> jeszce jedną setunie na zdrowie pomarańczowego pustaka! niech nam przypadkiem nie uśnie bo kto nam bedzie morały prawił!

zdrówko Gosiu polewaj polewaj, mam mandarynke zakąsisz?

Ale się tu wesoło zrobiło:) hehehe pomarańczowa to Ty brednie wypisujesz tutaj...

hehe pewnie dawaj cytrusa zeżrę po kawałku ;) no to siup :) polewam następną mandaryncia poszłaś spać czy ci mama wyłączyła kompa?

moze wprost nas nie obraziłaś... To co piszesz do nas jest samo w sobie obrażliwe więc nie udawaj teraz pokrzywdzonej....

\"kazdy moze wyrazic swoje mysli i sugestie i nie jest to przestepstwo. zreszta widze,ze jest tu wiecej pomaranczowych bo nie wszystki posty sa moje\" a tytuł topic\'u \" GDZIE JEST TOPIK Z PAZDZIERNIKÓWKAMI 2006\" masz coś wspólnego z nami?, albo znasz odp na pytanie? Jak nie to idź się wyrażać gdzie indziej, bo mówiąc grzecznie nie jesteś tu mile widziana

skoro jesteś taką dobrą mamuśką to umoralniaj swoje dzieci i zajmij się ich wychowaniem a nie wtrącaj się tam gdzie nie jesteś mile widziana(, pewnie mają zakaz dostępu do kompa), :)

Mam do Cieibiew pytanie-jaka jest wg ciebie def dobraj mamy??? My tak hobbistycznie wpadamy pogadac z pomarńczmi bo nam bardzo tego brakuje na naszym nowym forum....

A najlepsze jest to, że jutro i tak jutro Was tu nie będzie. Bazgroły, pierdoły pójdą na marne:P

Żyje ktoś po wczorajszej bibie??? ;-);-) Okna by ktoś pootwierał bo tu jedzie jak z murzyńskiej chaty ;-);-);-);-)

Na TT dziś przybyło bardzo mało, ja miałam tylko 2 strony do nadrobienia, chyba powolutku tempo się normuje. Wczorajszy dzionek musisz przeczytać bo śmierdząco było ;-);-);-) A jak się czujesz???

Hejka Musze podnieść topic Tam w tik taku to teraz jest masakra na pewno nie zajarze o co chodzi na nowym forum

Jakis dramat na tym tik/taku. dopiero co wrocilam i zas trzeba bylo sie przenosic. Katastrofa. I tak zdaje mi sie, ze kilka osob zgubilo si eprzy pierwszej przeprowadzce. A teraz taki rozpizdziaj, ze wogole sie pogubimy:( Ja jzu nie iwem wogole gdzie pisac...Jak cos bedzie wiadomo dajcie kochanie znac. Lece bo Kylie sie obudzila.

Rany ja tam nie moge sie zarejstrowac , a wogóle jak coś znajdziecie (chodzi o forum) i sie przeniesiecie to dajcie znak moje gg 6725141.

Hejka kobiety. Składam najlepsze życzenia dla Was z okazji Dnia Kobiet 🌻🌻🌻 Piszę tutaj bo na TT nikt tego nie zdąży przeczytać ;-);-);-) Dziewczynki nie panikujcie nowym forum, tych stron nie jest tak dużo;-) Szybko się nadrabia gdyż na jedną wchodzi 5-6 postów, więc nie zniechęcajcie się ❤️ Oczywiście na wyciszenie zapraszam tutaj.

nie bardzo rozumiem w czym problem...... czy w czyimś podszywie, czy w tym że się ktoś podszył i obraził matkę męża :/ tylko którą? hmmmmm prosiemy o konkrety, jak ich brak to prosiemy o nie robienie zamieszania

droga pomarańczko a moze tutaj tak naprawde jestesmy soba... pamietaj ze zawsze sa dwie strony medalu ,ty patrzysz z perspektywy tesciowej badz jej corki i dlatego stajesz w jej obronie 1.matke sie ma jedna i chocby najlepsza tesciowa nigdy jej nie zastapi 2.corke kochasz najbardziej na swiecie i chocby najlepsza synowa nigdy jej nie zastapi 3.dziecko corki,badz to z ktorym mieszkasz lub widujesz czesto lepiej traktujesz na wszystko mam konkretne przyklady ze swojego zycia i ciezko jest mi sie z nimi pogodzic urodzila siostra meza tesciowa biegala do niej pieszo codziennie pomagala jej we wszystkim ,opiekom nad dzieckiem ,przygotowywaniem posilkow, nawed sciagala jej pokarm z bolacych piersi do mnie przyjezdzala raz na tydzien a nawed zadziej i nie uslyszalam pytania czy moze mi w czyms pomoc-bo przeciez mieszkam z mama ale to nie chodzi o mnie tylko o moje dziecko ktore jest z dnia na dzien madrzejsze i ciekawe jak sie babcia poczuje jak mala na jej widok zacznie plakac i jeszcze glupie tlumaczenie ze nie mogla przyjechac bo ta druga wnuczka chora-a co mnie to obchodzi niech sobie zaplanuje tak czas zeby odwiedzic obie sumojac jezeli jestes tesciowa ktorejs z nas i przeczytalas o sobie cos co ci sie nie spodobalo zrob sobie rachunek sumienia i sprawdz czy aby na pewno jestes wporzadku

jak zwykle grochem o ścianę i albo jesteś tak bezbrzeżnie głupia albo lubisz prowokować, obrażać, dokuczać innym --- za oba te przypadki jest mi Ciebie żal ...

Ostrzegam \"pomaranczową \" osobe ktora zasmieca topik ze moze stracic dorobek swojej dzialalnosci na Forum Kafeterii . Pozdrawiam

to i ja się przywitam tutaj, bo tam coś się powiesiło a zresztą czasem fajnie wrócić na stare śmieci :)