Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Inka67

***DOŚWIADCZONE MAMY W OCZEKIWANIU NA KOLEJNE MALEŃSTWO***

Polecane posty

aniu ja jutro sie odezwe to moze pogadamy ??? ja juz koncze ....

wszystkim :D Aniu=> Koko ma rację. Ona jest zazdrosna o młodszą siostrę.

🖐️wszystkim kobitkom:) ciagle was podczytuje i jestem na biezaco:P nie wiem co pisac,bo ja raczej z tych dopingujacych,ale nie zabezpieczajacych sie specjalnie!!! Roksanko-tak mocno trzymam za ciebie kciuki moze w koncu sie udalo,ty tak cholernie pragniesz.... napisalas ze ja tez chce tylko boje sie-taka prawda-niestety...:( dziewczyny zachodzcie w te ciaze,co bedziemy to oblewac:P

Gość Kate68
Witajcie :-) Ale czytania miałam, muszę nadrobić, aby trochę lepiej Was poznać. Ja dopiero z pracki wróciłam, a mąż do pracki i tak się mijamy. Oj, kiedy my nad tą dzidzią popracujemy :-( Zaglądnęłam wczoraj na Wasze forum, bo po prostu tak naprawdę potrzebuję wsparcie w mojej decyzji. Wczoraj był mój bardzo smutny dzień, 7 rocznica śmierci mojej córeczki Dominiki :-( nie mogłam nawet iść na jej grób, zapalić świeczki, porozmawiać gdyż teraz mieszkam w Anglii. Cały dzień myśli krążyły mi wokól tamtego dnia 7 lat temu. Ech...taki los. Teraz kiedy życie znowu mnie do siebie przytula i ja pragnę przytulać nowe życie do siebie. Moje zmarwienia wynikają z tego gdyż córeczka miała wadę serca, boję się jakby powtórki. Jednak bardzo chcę mieć jeszcze dziecko, cieszyć się i śmiać, biegać na spacerki, gotować zupki, no w ogóle :-) Dana, dzięki za miłe słowa, pewnie że będe wpadać i bazgrać jak tam moje strania. Buziaki dla Waszystkich.

witaj kate:D przezylas tragedie,ale to wspaniale ze budzi sie w tobie nadzieja,ze dojrzewa decyzja do ciazy:) zycze ci wytrwalosci i przyszpiluj swego mezusia:P

Hej, dziewczynki wlasnie rozkręca mi się @, widzialam już przed przytulankami ale teraz ti już na maksa chociaz jeszcze nic nie \"leci\". Jak któras ma skopiowana ostatnia tabelke to wpiszcie mi nastepną @ na 15.04. dziewczynki ide spać, jestem padnieta, 13 h na nogach to nawet dla mnie starej wygi trochę za dużo. Troche żaluję, że poprzestalam w tym miesiącu na 13 dniu, ale nie bylo niestety okazji żeby powtórzyc przytulanki w 15 może 16 dniu. Owu bylam prawdopodobnie 18 dnia. Chorobcia chyba będę spalal z synkiem żeby nie wstawac w nocy, bo z moich pomiarów ostatnio nici. Ale czekam na kwiecień,maj, czerwiec,lipiec.....marzec- jakoś mi nie leży dziecko z grudnia, tym bardziej, że termin porodu wypadal by na 23.12.Żartuję :) ale kocham styczeń/luty/marzec/kwiecień/maj pa pa

Kate bardzo mi przykro :( z powodu twojej córeczki ,ale zobaczysz tak jak Daili napisała , że ona zadba abys dostała swojego aniołka Daily 🖐️ piękna fotka ,no cóz to jak ci @ rozkręci to nastepny cykl przed toba ,ale tak jak piszesz to już poród na woosną :D ,wspaniała pora roku wszystkie dzieci mam wiosenne

ja juz jestem witam :) ale tez na chwilke:),moze jest ochotniczka na poranna kawke???.Kate kochana tak mi przykro ..... chyba nie ma nic gorszego niz chowac własne dziecko.... mysle ze jesli bardzo pragniesz dzidzi to ja bedziesz miała ,a masz w niebie aniołka który na pewno pomoze....:) zycze z całego ❤️ :)

roksanko odezwij sie....dalii teraz nowy cykl i nowa nadzieja:) ,ale ty tak jaja myslisz o wiosennych mc:)

ja tez najbardziej chciałabym urodzić w styczniu ,ale mam nadzieję ,że grudzień będzie dla mnie szczęśliwy ,może dostane wspaniały prezent na Mikołaja moni ty to też juz termin styczniowy byś miała ?

a ja dzis w sumie sporo czasu nie mam bo, tez mam pogrzeb :(.Nikt z rodziny ale b bliski mojej przyjaciółki tata zmarł (zawał).Na 14.00. ide tak wiec odezwe sie wieczorkiem bo moj M na noc do pracy wiec kom jest tylko moj:)

hej koko:), nie kochana teraz w marcu zaczeła mi sie 14 .03.@. a wiec termin na 20.12. w urodziny mojej córy :D tez super:D

oj przykro mi ,bo mimo wszystko ,że to nie rodzina to jednak pogrzeby są takie przytłaczające i ja jakoś zawsze mam smutny nasrój i wogóle :( u nas dzisiaj jakos zimno się zrobiło ,myślałam ,że bedzie juz wiosna pełna gębą a tu chłód blee

o też miałabyś grudniowe dzieciątko ,a powiedz moja droga ,czy córa w stosunku do innych rówieśników odbiega w nauce ,bo mówią ,że dzieci z grudnia maja ciężej .No w sumie jak w klasie jest dziecko ze stycznia i z grudnia to prawie rok różnicy

tak koko niestety odbiega ,nie wiem jak innych ale moja tak:(, teraz dopiero łapie co było w listopadzie-grudniu z nauki:(, ale ona tez inaczej bo wszystkie wczesniaki troche ciezej sie ucza, ale nadrabia:) ona wczesniak i do tego grudzien to tak srednio fajnie:-o

Moni ja @ mam nie dostać 26.03 , ale wiesz co dziwnie w tym cyklu mnie boli brzuch poprostu jak mnie zaczął bolęć w owu tak do tej pory ........ale wiesz co nie chce sobie nic wmawiać ,zobaczymy co test pokaze ,a że mam 2 w domku to pewnie w poniedziałek już jeden zrobię:P ,bo nie wytrzymam:D

Witam z rana.... w zasadzie to jeszcze śpię ale liczy mi sie czas pracy! Wczoraj już nie mialam sily gadac... Jeszcze mamy awarię pieca w domu i w momencie zrobilo sie tak zimno..brbrbr.. Przyszedł pan do pieca i zepsół go jeszcze bardziej! Ale dziś od rana z nim walczy.... Daily chyba coś pomyliłaś z tym terminem bo poprzedni cykl to miałaś na listopad! A ten dopiero na Święta Bożego Narodzenia i to w dosłownym tego słowa znaczeniu... Kate68 jeśli masz jakiekolwiek wątpliwości to zapewne przjdą Ci one jak z nami zostaniesz.... A tak swoją drogą to współczuję i podziwiam Twoją siłę... Musisz wierzyć, że to co złe już za Tobą... anka_23 wydaje mi sie, ze powinnaś wciągac starszą w opiekę młodszej, mówic jej, że bez niej nie dasz sobie rady, a przede wszystkim chwalic właśnie starszą! Wszelkie zakazy, i nakazy są sprzeczne z naturą dwulatki... Ona musi wiedziec, ze Ty potrzebujesz jej pomocy. Chwal ją na każdym kroku, gdy mąż przekroczy próg powiedz głośno co dobrego zrobila. Niech na początek to będą małe rzeczy: wyniesienie pieluszki do śmieci, popchanie wózka na spacerku, wyciągnięcie prania z pralki itp. Nawet nie masz pojęcia jak dużo rozumie i potrafi zrobic takie dziecko jak tylko chce. Ale nie możesz wiecznie na nią krzyczec i ją krytykowac bo czuje się niepotrzebna... i dlatego tak sie zachowuje. Poza tym musisz ją uczyc milości do siostry bo jeśli będziesz je chowac jak rywalki będzie coraz gorzej. Jeszcze nic straconego tylko zmiń swoje zachowanie a ona z czasem zmieni swoje.Wiem, że jest Ci ciężko, ale dasz radę. Pamiętaj, że rodzwństwo trzeba uczyc miłości i szacunku do siebie jak jest male za kilkanaście lat nie zrobisz nic... Zacznij już dziś od takich drobiazgów a bedzie dobrze, zyczę Ci tego z całych sił! Biorę sie do pracy bo chcę dzisiaj wcześniej skończyc. Ale będę tu zaglądac. Pa

a w którym miesiącu ciąży urodziłaś córunię ? no właśnie tych kłopotów z nauką się troche boję ,bo ja juz nie wiem czy wszyscy rodzice tak mają ,ale z moim 11 latkiem siedze odrabiam lekcje ,z 13 latkiem tez ,bo on tez ma duze problemy z nauką i musze mu poświęcać dużo czasu .Praktycznie popołudnia to z nimi przy lekcjach trzeba spedzac ,no chyba że mają mało zadane albo nic

hej ineczko 🖐️ ,b dobrze wszystko wytłumaczyłas:D, koko to Ty tak jak Ja ,testy jak juz to dwa :P

koko kochana w 31tc waga 1120.. i chyba to 7 mc tak?? ale co twoj syn tez z grudnia???

Gość Kate68
Dziekuję z serduszka całego wszystkim za ciepłe słowa otuchy, Aniołek jest sliczny :-)) Pędzę do pracki, dzis piateki jak zwykle duuuużo roboty. Buziaczki.

koko ale jak ty dostaniesz 26.03. to juz ty na styczen sie załapiesz :D bo to bedzie gdzies na 1.1.2008 lub 2.1.2008:)

🖐️ Inka no to fajnie ,że za to \'\'spanie \'\' :P ,jeszce ci płaca :D współczuje awarii pieca ,świetnie cię rozumiem ,bo jestem straszny zmarżluch a ty kochana na którym dc kończysz ? kurcze ja troche za wczesnie skończyłam ,wiesz co jest najbardziej denerwujęce to ,że dopiero po owu wiesz ,że za wczesnie skończyłaś .Ja od stycznia to poważnie się zastanawiam nad monitoringie i będę wiedziała mniej wiecej juz kiedy pęknie ....no tak znowu mniej więcej aj ...

koko a stosowałas testy owul??? chyba tak??? i przypomnij kiedy była owulk i kiedy przytulanki ale tak do 11dc??(mi juz czasem sie myli która co i jak )