Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Inka67

***DOŚWIADCZONE MAMY W OCZEKIWANIU NA KOLEJNE MALEŃSTWO***

Polecane posty

O Boże Dana,właśnie przeczytałam:D GRATULACJE i duże buziaczki. Zaraz przeczytam wszystkie wpisy,chcę ci tylko doradzić co do pokarmu.Mi bardzo pomogła herbatka z hippa dla kobiet karmiących,pokarmu po tym miałam więcej,a potem jakoś samo się wyregulowało.Powodzenia i nie poddawaj się.🌻 A tak swoją drogą to duża pannica z tej twojej Madzi jak na 36 tydzień.:D

Maju-znam trzy osoby z 27 maja-i są bardzo fajne:) naprawde... Mój to też trochę o wspomnienia zazdrosny to chyba takie \"męskie\";) to wrzucam jeszcze fotki z Książa-nieliczne na których jestem bo to ja zawsze zdjecia robię-już na etacie jetsem;) http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/02a8beef5866e542.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/ca8ed70c78f97e11.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/3b4625bc52340205.html

Cześć Aguniu:) Dzieki Nastka za Twoje słowa...Wiesz dla nas to też nie jest łatwa decyzja...ale skoro ja noszę w sercu już od lat takie pragnienie-to wierzę ,ze nie jest ono ze mnie... Wiem,że jest wiele znaków zapytania i watpliwości-ale czy z własnymi dziecmi ich nie ma?>>..

dzien dobry kobitki!!! ja juz dzis w mniejszym entuzjazmie zrobilam po osmej quicka i nic zero,zero,zero drugiej kreski dopiero teraz patrzylam z godzine temu i cos sie pojawilo jest delikatna kreseczka,taka brudna no i trzeba jej mocno wypatrywac:( to juz lepiej wczorajszy bobo wyglada czytalam w necie i ma lepsze opinie niz quick w quicku jest napisane na opakowaniu,aby go robic po terminie 1 dzien@ wiec juz sama nie wiem jak mnie doluje,to biore bobo test i sie wpatruje w niego czulosc niby maja te sama,bo 25 hcg moze za wczesnie robilam??? ale rano trafil mnie szlag wogole bierze sie pod uwage te kreske po 1,5godziny??? to bobo wczoraj mi wyszla po jakis 5-10minutach

Witaj Lili - pytałas o przeprowadzke - obecnie mieszkamy u tesciowej - przez (mam nadzieje) 4 miesiace dopóki nie skonczymy urzadzać domu. Jest ok - tylko do Warszawy codziennie dojezdzamy w mega korku :( :( :( Roksanko u mnie dziś 14dc - juz o owulce.... Moni coraz fajniejsze miesiace przed tobą :) :) :)🌻

kurcze dziewczyny czy Wam tez tak powoli kafe chodzi? zaraz mnie szlak trafi.... idę głowe sobie umyc bo w tym tepie nawet pogadac nie mogę:( zajrzę pózniej,strasznie ciekawa jestem co tam u mamulki czy test potwierdziła

ajej mamulka cholipcia ,to ja nic nie wiem:( bobo-test wychodzi ze ciaza jest ,a QUICK pokazuje ze nie ??? wiesz ja sama nie wiem co pisac??? mamulka po 1,5h nie bieze sie drugiej kreski pod uwage:(.Enex tak coraz lepsze mc przedemna:)

Mamulko nie martw się i zrób sobie za dwa dni taki gdzie piszą że wykrywa nawet 6 dniowa ciażę .... napewno wyjdzie pozytywnie :) Mi też nie wyszedł ten który dzis zrobiłaś a jednak byłam w ciaży :) :) :) Witam dziewczatka wszystkie i życzac miłego dnia - spadam PA PA

enex-dziekuje za rady wiesz w bobo tescie jest napisane ze wykrywa 6 dniowa ciaze wiadomo trzeba dac na gorke,bo zanim sie jajo zagniezdzi ,dopiero wtedy hcg jest produkowane czyli u mni to bylby tydzien ciazy no coz,powtorze bobo za dwa dni moni-dzialaj dalej z tymi spontanami zobaczysz jak twoj maz wyjedzie,jakie spontany beda;)

mamulka własnie bobo-test ale strumieniowy,a Qucka tez robiłam to własnie po 20min tez wyszedł,ale tak ze trzeba było sie wpatrywac zeby zobaczyc ta kreske druga

Kurcze, zaraz muszę iść, bo czeka prasowanie, cały stos. A tak fajnie się gada.

maju🌼 moni-ja plytkowy podobno strumieniowy jest bardziej czuly,bo wykrywa 10 jednostek a paskowy 25 troche zglupialam powinnam jeszcze odczekac termin@11,12

Z wrazenia zap omniałam sie przywitac.🖐️ nie doczytam was teraz bo moja królewna sie obudziła i chce ja wziac troche na ten zimny dwór.ale nic nie poradze,wczoraj siedziała cały dzien w domu,a dzisiaj musze kupic pare rzeczy,wiec uciekam,pa. misiu,zdazyłam zobaczyc to pirwsze zdjecie,potem obejrze resze.od razu widac ze to chłop:D jest fajniutki.

No a my sie przynajmniej wykapaliśmy:) odrazu lepiej.. Mamulka-spokojnie nie panikuj-dlatego Ci radziłam abys poczekała do terminu @.Albo betę-miałabyś pewność. Ja uwazam ,ze za dwa,trzy dni będziesz sie cieszyła:) Mamulka wrzuć też swoją fotkę z chłopakami bo chynba Cię nie widziałyśmy-a dzieci na pewno...please:)

lily-wiem ze najlepiej w dniu@ ale ja jestem strasznie niecierpliwa kiedy wczoraj zobaczylam te 2 kreseczki i to popoludniu-pomyslalam ze tak,to jest ciaza:) ale rano sie wkurzylam lili-ja juz wrzucalam swoja fotke i dzieci w tym poprzednim topiku co go skasowano ale jak bede miala chwile to wrzuce jeszcze raz teraz jakos nie mam glowy:( troche mnie to zdenerwowalo i zbilo z tropu no coz trzeba poczekac:)

Spokojnie -już nic nie zmienisz-a denerwować nie masz się po co:) Ja myśle,że jest naprawde spora nadzieja:) I tego się trzymajmy. Uśmiechnij sie:):):) I poszukaj tych zdjeć...;) tak dla relaksu;)

A Mamulka pytałas o te cycuchy w trzeciej ciąży-otóż mnie piersi bolały tylko w pierwszej i sie b powiększyły. W trzeciej ciązy jak już kiedyś pisałam pierwszym objawem i dla mnie stuprocentowym utwierdzeniem na \"tak\" -było straszne zmęczenie... Nawet jak szłam to ledwo człapałam-czułam jakby serducho pracowało mi na zwolnionych obrotach...jak staruszka schorowana;) No i zapachy-ale to już chyba po terminie @. Ale jakie masz przeczucia?

lily-wydaje mi sie ze nie,ze to nie mozliwe moze dlatego ze przyzwyczailam sie juz do tego uporzadkowanego zycia a maly czlowieczek wprowadza straszne zamieszanie-oczywiscie w pozytywnym znaczeniu:D

No bo zawsze trudno w to uwierzyć... A Ty przerwe miałaś sporą-więc dla Ciebie na pewno to będzie szok. Ale wierzę ,ze w pozytywnym sensie:) Chłopaki już duże;) OJej pomyślałam o Misiu- jak ona ogarnia tą małą gromadke? Podziwiam ją :)

lili-w mojej stopce zauwaz z jakich miesiecy sa synowie? teraz by sie przydal styczen hehe

Ale jaja:D No tak -byłby styczeń:)Oj chyba pisane Ci to Maleństwo;)

lili,ja tez podziwiam misia ja majac takie male dzieci,nie wiem czy mialabym tyle cierpliwosci u mnie roznica 4 lata,akurat byla w sam raz a teraz jakby bylo malenstwo,to juz wogole super:)

Ja z perspektywy czasu cieszę się,że mam małe różnice-ale i teraz czasem cierpliwości brakuje:( a moze tymbardziej-bo jak dziecko małe -to trudno się na nie wkurzyć;) Ale widzę,ze mój najmłodszy Dominik juz cierpi na syndrom braku młoszego rodzenstwa,bo wprost przepada za maluszkami:) Ojej chyba musze kopnąć się w tyłek bo tyle mam rzeczy do zrobienia a się opierniczam;)

Lecę Mamulka i 3mam kciuki za Ciebie:)MOOCno Buziaczki🌻❤️❤️