Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kaola74

rodzimy w lipcu 2006

Polecane posty

Hej! Napisałam wcześniej długiego posta, ale mi zjadło. Mikołaj szaleje cały dzień:) Teraz \"odpadł\" przytulony do misia. Edytko, nie przejmuj się, ja też patrzę na Mikołajka i porównuję go do innych dzieci przy których nie zawsze korzystnie wypada. Uciekam do gotowania🖐️ Pozdrawiam Was WSZYSTKIE BEZ WYJĄTKU (żeby nie było że kogoś pomijam) 🌻

Heya Dziekuję w sprawie raczkowania. Zieloneszkiełko dzięki za poradę na moją bezsennośc ale mi juz nic nie pomaga,chrupaczki sa po 10 miesiącu ale to ze wzgl. na gluten a Alanek gluten juz zajada więc i chrupaczki tez i nic sie nie dzieje. jeśli chodzi o kurteczkę wiosenną to ja chcę kupi taką zeby nie miała zamka bo z zamkem mamy teraz i klnę na nią;Alankowi podrażnia brodę ten cholerny zamek . A my dzisiaj na dworku byliśmy az dwa razy po obiadku i jeszcze po podwieczorku a Alanek tak słodko spał bo pogoda dzisiaj dopisała. Pozdrawiam was wszystkie.

Cześć wieczorową porą. Moje chłopy juz spią. :-) Ja zaraz się ogarnę - jakas maska na gębę, wczesniej peeling i żeby nie @ to byłaby relaksująca kąpiel. A jutro rano..... do pracy w niedzielę rano ..... do pracy Święta-jeszcze nie myślałam. Teraz latamy za prezentami do USA bo mój tato wyjeżdza zaraz po świętach no i \"włocewna\"-prezenty dla chrzestaniaków. Szok . Co roku mam z tym problem. Dzięki za odpowiedzi na temat kurteczek. *****MałaHPW Witaj po przerwie! 🌻 A gdzie ty sie podziewałaś kobieto?

Wiatam wszystkich!!! Własnie ogladam shreka 2 i pisze posta ... Poczytalam was juz duzo tego caly dzien nie moglam zajzec bo bylam bardzo zajeta... Rano po sniadaniu wzielam malegoi zawiozlam do tesciowej na 4 godzinki a ja pojechalam do kumpeli biedna lezy caly miesiac w lozku w siódmym miesiacu jest no i musi lezec naszczescie w domu, no ale czego sie nie robi dla dzieciaczkow to ich pierwsze dziecko , wiec bylam z nia troszke pogadac... Pozniej obiadek i znowu musialam pojechac z corka na probe bo nalezy do zespolu tanecznego... No i caly dzien minal... Wlasnie dzisiaj tez patrzlam juz za kurtka ale u mnie wazne jest to aby miala ze srodka taki cieplejszy material na wczesna wiosne a pozniej kupie mu jeszcze katanke... Edytko pytalas o diete no ostatnio przystopowalam troszke schudlam w sumie mam wage jak przed ciaza ale chcialam schudnac troszke wiecej... Pozdrawiam wszystkie mamy i dzieciaczki... a jesli chodzi o przeszkole to corka chodzi do fajnego i pewnie Dawida tez tam posle to nie jest prywatne przedszkole ... Pa,papapa

ja tez spogladam na shreka :D mamusia77-dziekuje za nr telefonow. Sluchajcie ten numer z nata to kit.Bylam na bobasach lukaszka i widzialam swiezutkie foteczki lukiego,tak wiec nie sadze zeby nata wstawiala fotki bowiem nie miala chyba by glowy do taki rzeczy.

Ale się rozpisalyscie:) Ja właśnie jestem po ploteczkach z koleżanką, ale mi było tego potrzeba:) wypiłyśmy po piwku, mniam mniam:) Mała HPW pewnie Cię wszytskie pamiętamy, ale bardzo mało piszesz w porównaniu z tym co kiedyś:) Edytko Przykro mi z powodu ojczyma, za młody na śmierć... Ja tez jak poczytam o wyczynach dzieciaczków, to biedny jest ale nie doktorek a mój mały stworek, bo od razu zabieram się za naukę raczkowania, wstawania, siadania itd.:D oczywiści ona i tak idzie swoim tempem, no ale cóż, trochę chcę jej pomóc:D Magda 125 gdzieś widziałam, że podałaś stronkę z piosenkami Fasolek, ale nie wiem gdzie i teraz nie mogę jej znaleźć. Jak pamiętasz to mogłabyś ją tu wkleić?:) A co do świąt to ja jeszcze nie myślałam o nich, ale wiem że spędzimy je u moich rodziców:D:D:D Co do kurteczki to na pewno za pupkę, najlepiej na zamek i zatrzaski, i żeby dobrze chroniła przed wiatrem i nie przemakała bo to już będzie czas spacerówek.

Ja mam cala plyte fasolek. Karo jesli bedziesz chciala to moge Majeczce ją przeslać. Czesto przy tej muzyczce tancuje z malą i przypominają mi sie dawne czas z mojego dziecinstwa ;) jesli chodzi o kurteczkę to ja juz to mam z glowy Chociaz moze jeszcze jedna by sie przydala,na zmianę.Mama kupila piekna kurteczke czerwona z kapturkiem z bialutkim futerkiem.Jest ona na zameczek i zatrzaski.A jutro jak bedzie cieplo mala przesiadam do spacerowki.Juz sie doczekac nie mogę ;)

?No i napisalam a mi przepadlo to co napisalam... Inesko ja tez patrzylam na zdjecia Lukasza NAty i sa swiez z 25 lutego wiec sama nie wiem... Edytko mi tez przykro z powodu śmierci ojczyma..

A u nas na podlasiu jak zwykle najzimniej 😠 Więc spacerówka jeszcze trochę poczeka. Ale naszczęscie zima ma juz nie wrócić. Co do piosenek. To ja sobie sciagam z internetu. Mam kilka z przedszkolnych lat. Damian uwielbia \"Kolorowe Kredki\", a jak myję mu ząbki śpiewam \"Szczotka, pasta.....\", przy kąpieli \"Mydło lubi zabawe....\" oczywiście Fasolki kiedyś to spiewały. Musze jeszcze sobie skombinować Arkę Noego. Wogule Damian luubi zabawę w \"idzie raczek nieboraczek\", \"a kuku\", lubi podawać \"czesc\". Nie mogę go nauczyć \"papa\" :P ale wiem że i na to kiedyś przyjdzie pora.

Basiasz-nie mow o tym glosno ze sciagasz,bo za to grozi odpowiedzialnosc karna.buziaki

Wiem ze luty miał 28 dni ale przesyłam buziole dla.... edyta28..................Zuzi.......... 😘 małaHPW................Natalki....... 😘

******Ineska Dzieki 🌻 Dzieci fajnie sie bawią. :-) Mój Damian daje smoczka nam albo probuje go wcisnąć misiom. Na dzis uciekam. Trzymajcie sie. Do juterka.

no ja tez jak to ogladam to smiac mi sie chce, achhhh swietne te nasze wszystkie szkrabki❤️

Inezko ale śmieszna ta Oliwka,dorwała smoka i mig i do bużki,a oczki tarła jak mój Alanek jak chce spac. Alanek tak juz buszuje ze nie moge go z oczu spuścic,cały czas raczkowanie mu w główce,nie posiedzi chwili i nie zabawki mu teraz w głowie tylko pełzanie.

basiasz dziekuje zuzia pozdrawia🌻 oj chyba przoczylam pytanie o kurteczke mam juz jedna na oku ale z kupnem jeszcze sie wstrzymam.napewno musi miec kaptur i najlepiej odpinany,no i zapinana na zamek ,dlugosc za pupe.no i najlepiej gdyby miala polarek w srodku,bo pozniiej kupie lzejsza katanke. niewiem w sumie co pisac jakos mam 150 pomyslow a zarazem nic.jutro jedziemy na zakupy bo musze mamie pomoc wybrac buty i jakis ciuch czarny,moja mama nic nie ma w czerni poniewaz jej ulubione kolory to beze i brazy.ojczym bedzie spopielony. milego wieczorku piatkowego. a ja mialam nalot tesciowki wiec z shreka nici{zly]

a i jeszcze jedno co z naszym spotkaniem myslimy nad tym czy nie?? jakie terminy wam pasuja latem? bede pierwsza ,a my wyjezdzamy na wakacje pierwsze dwa tygodnie sierpnia nad morze i albo kierunek miedzyzdroje lub hel albo jastarnia pa pa

Nata ja chcialam do ciebie zadzwonic bo sie martwilam bardzo o ciebie tym co przeczytalam,choc nie dokonca myslalam ze to prawda.Niestety zgubilam twoj numer komorki.Potem zielne...szkielko mi podala numer do ciebie,ale chyba nieaktualny.Pislama smsa do ciebie ale nie odpisalas,tak wiec to numer chyba juz nieaktualny. Nawet chcialam do ciebie zadzwonic z pracy!!!Probowalam cie znalezc na tym innym forum,nie bede oczywiscie pisac gdzie dokladnie,bo po co.... prawda ? :) Natko to jest naprawde niedopomyslenia zeby taka szuja pisala o tym co przeczytalas. Tj kiedys juz napisalas,ze los moze sie odwrocic do tego kogos kto takie glupoty wypisuje. No ale najwazniejsze,ze odezwalas sie do nas i ze wszystko wporzadku z Lukaszkiem. trzymaj sie kochana. pozdrawiam cie stokrotnie

Nata Strasznie się cieszę że to o Łukaszku to nieprawda i masz zdrowego dzieciaczka:) Fakt że pomarańczki nie znają granic dokąd mogą się posunąć... Magda125 Dziękuję za stronkę jutro będziemy sobie z Majką tańcować i śpiewać do tego a ja się pewnie poryczę ze wzruszenia:) Inesko Dzięki ale może na razie uda się bez płytki;) jakby co, dam znać i chętnie skorzystam z oferty, a filmik śmieszny:)

ja tez juz nie raz sie zbuczalam jak uslyszalam te pioseneczki. Ja jak wlacze oliwce to mala az na pupie podskakuje :D

Buuuu właśnie się pobeczałam na \"Małej smutnej królewnie...\" ach...

Ineska🌻 Tylko jeszcze była taka piosenka o Kubusiu Łezce czy jakoś tak, nie pamiętam, nawet nie wiem czy to była chmurka czy ja sobie tak wyobrażałam, ale taka jakaś smutna, strasznie mi się podobała jak byłam mała:) Ale tu nie ma...

Jutro poszukam,a może coś mi się pomyliło:) Teraz już idę spać, dobranoc dziewczynki:) Jeszcze raz dziękuję za Fasolki:) Kurcze dopiero człowiek był takim małym szkrabem a tu już ma swoje dziecko:) DOBRANOC :):):) 🌻🌻🌻

ja tez uderzam do wyrka dobranoc kochane !!!!!!!!!!!!!!!

No musiałam dziś jeszcze poszukać tej piosenki Chyba trochę pomyliłam, to był duszek nie chnurka i chyba nie Fasolkia, ale ja wtedy miałam 5 lat:D to tekst Poniedzielskiego \"Kubuś Łezka\" W pewnej mokrej łez krainie, gdzie jest wszystko bardzo słone, nawet jabłka i brzoskwinie... Gdzie jest wszystko bardzo tanie, bo jest w opłakanym stanie, pewien dobry duszek mieszka: Kubuś Łezka\" piosenkę śpiewała Elżbieta Adamiak Teraz to już spokojnie mogę iść spać:D DOBRANOC

*****Nata cieszymy się że te głupoty które wypisują pomarańczowe to nieprawda :) dużo zdrówka życzymy