Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hania H.

test ciążowy a pigułki anty

Polecane posty

Gość Hania H.

cześć dziewczyny, od kilku lat stosuję pigułki, zawsze wszystko było ok, ostatnio troszkę chorowałam, byłam osłabiona, brałam leki (nie antybiotyki), z moim męże kochaliśmy się jak zazwyczaj. Od kilku dni b. dziwnie się czuję, jestem rozbita, b. bolą mnie piersi, mam straszny ucisk w podbrzuszu, zawroty i bóle głowy, nudności.dzisiaj rano zrobiłam sobie test, jest negatywny, ale zaznaczam że jestem na pigułkach. to znazy w środę wzięłam ostatnią z opakowania, w niedzielę powinnam dostać okres. Zastanawiam się czy to ze biorę pigułki mogło mieć wpływ na wynik testu? Czy któejś z Was zdarzyło się otrzymać błędny wynik? Proszę Was bardzo o odpowiedzi, bo do lekarza będę mogła pójść dopiero we wtorek :-(.

Gość witaj ....
ja też się zastanawiam też biorę tabletki , wziełam ostatnią z opakowania mialam krwawienie z odstawienia ale takie jakieś nijakie prawie niezauważalne jak nigdy do tego nudności ucisk w podbrzuszu, test negatywny sama nie wiem co myśleć zastanawiam się czy nie zrobić drugiego testu (przy poprzednim opakowaniu brałam silne antybiotyki, potem miałam bardzo skąpe krwawienie i teraz powtórka |+ te nudności i raz zdarzyło mi się zwymiotować i strasznie drażnią mnie zapachy już sma nie wiem

Gość kamileeeeeeeeee
Hania takie odczucia to cos normalnego przy/po chorobie ja jestem w trakcie i mimo ze nie kochalam sie z mezem 2 miesiace czuje sie jak w ciazy-a wiem jak to jest bo mam juz roczne dziecko test negatywny-pigulki nie zafalszuja wyniku wiec nie ma sie co stresowac!