Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

renka*

Ktoś nam ukradł Bar!!!!!

Polecane posty

U mnie tak z -12 jest. Góry w końcu. :D Idę sprzątać, może jakieś kilimki przyniosę dla ocieplenia atmosfery.

Uffffffffff... Przytargałam co miałam :) Proszę zajmijcie się meblowaniem i przygotowywaniem jadła i picia, a ja sie zwinę w kłębek przy tym kominu... Nie wiem, ile już godzin nie śpię... Dobę na pewno... Buziaki ❤️ 🌼

No to może trochę podsumowania tego co było :) KOBIETA ROKU- Aneta Krawczyk za całkowite oddanie partii. CZŁOWIEK ROKU - Człowiek pierwotny, w którego istnienie nie wierzy Maciej Giertych WYDARZENIE ROKU - Polskie smaki czyli koalicja kartofli z burakami BUBEL ROKU - test DNA, który potwierdził, ze Lyzwinski nie jest w stanie zrobic nic co ma rece i nogi PARANOJA ROKU - Szukanie przez caly naród pracy dla Kazimierza Marcinkiewicza ZWIERZE ROKU - Irasiad - zwierze odkryte przez polskiego prezydenta CWANIAK ROKU - Listkiewicz, dymisjonarz polskiej piłki, który nawet wrzątkiem nie daje sie odkleić od stanowiska ZA STAN UMYSŁU - Min. Anna Fotyga - żeńskie alter ego Kononowicza ZBOCZENIE ROKU - Pociąg do Włoszczowej NUMER ROKU - Szczęśliwy numerek w pokoju Leppera PAW ROKU - Nowatorskie wykonanie hymnu przez premiera Kaczyńskiego z tekstem \"z ziemi polskiej do Wolski\" CIOS ROKU - cios zadany przez partyjnych kolegów Danucie Hojarskiej, kiedy okazało sie, ze jako jedyna posłanka Samoobrony nie była ona przez nich molestowana seksualnie NARZĘDZIE ROKU - Renata Beger - najbardziej wypasiona nagrywarka IV RP HAPPENING ROKU - Wyniesienie przez doniesienie czyli ingres abp.Wielgusa (ps. Grey o wszystko) OFIARA ROKU - Rokita - pierwszy diabeł upokorzony przez kaczora Donalda KICZ ROKU - Piotr Rubik - Mozart z Kołomyi MARTYROLOGIA ROKU - Kaczyński otoczony w stoczni przez 38 milionów zomowców UNIK ROKU - Tratatajka weimarska czyli prezydent, który wziął sobie (ro)zwolnienie od Trójkąta POWIEDZENIE ROKU - \"Żadne krzyki, płacze nas nie przekonają, ze białe jest białe, a czarne jest czarne\" - jako wyraz spóźnionego poparcia Jarosława Kaczyńskiego dla apartheidu SKANDAL ROKU - Matura dla każdego, ale nie dla Majewskiego Kategorie dodatkowe: PERSPEKTYWA ROKU - \"Żeby nie bylo niczego\" (z programu wyborczego Krzysztofa Kononowicza) SUKCES ROKU - Pojmanie bezdomnego Huberta H. CATERING ROKU - Wieśmak z dostawą radiowozem do pociągu

Już rozładowują - przywiozłam kanapy i sześć foteli. I wszystkie skóry, jakie zebrałam wśród znajomych. Ten kominek też się nada, tylko go wyczyścić porządnie trzeba. Stawiam na barze mój zapas - Metaxy, Tequile, kilka Finlandii o różnych smakach i dwie skrzynki piwa. No to polewamy... robota lepiej pójdzie ;)

Gość upupup

melduje się na posterunku tymczasowym! właśnie dojechałam prosto z pracy do mojego i przez jego kabelek łącze się z wami;) u mnie mroźno coś koło -8 ale wieje i tak jakby przez to było z -30 :P widze że naszego baru jeszcze nie otworzyli, hmm ciekawe jak długo to potrwa chętnych moge poczęstować herbatką z sokiem malinowym:)

Dzień dobry:) Przytachałam ze sobą poduchy, wszelkiego rodzaju herbaty, grzańca oczywiście :D expres do kawusi i siekierke - żeby drewno porąbać;) Zaraz zerknę do Redakcyjnego, może coś o przywrócaniu topików jest... Pięknego dnia;)

Wracamy!!!!! Do starej knajpy !!!!!! Brać bembetle i idziemy :) Nie ociągać się :) Zabieram wszystkie koce, bo idę lulu :P 🌼

Niniejszym ogłaszam, że ten tymczasowy zostaje zamknięty. :D Może nie będziemy go palić, burzyć i takie tam, niech sobie stoi przy drodze dla strudzonych wędrowców. My wracamy do starego. Strudzony wędrowcze - jakby co, to w rogu jest telefon, można zadzwonić i ktoś przyjdzie gościa ugościć i wysłuchać. Nr telefonu: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=378372&start=26040 🌼 dla redakcji. :)