Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mysz_ka

CZERWCÓWKI 2007

Polecane posty

zurka ja posciel mam jedna z drewexu a druga z innej firmy. Kupilam baldachim bo strasznie mi sie podoba. Ale zobacze jak to bedzie w uzyciu. ale baldachim jest :) mam tez po 2 przescieradelka z gumka no i ceratke. kasia.e lezalam 1,5 mies na poczatku ciazy i moze dlatego teraz tak sie ciesze, ze moge chodzic i wszystko robic. A zakupom nie moglam sie oprzec. A z drugiej strony robie predzej bo nie wiem czy pozniej nie stanie sie tak, ze musialabym lezec (odpukac).

Ok, posciel pościelą, ale uświadmcie mnie kochane pod czym te nasze letnie maluszki będą spać? Pod kocykiem?

chyba tak. na poczatku na pewno w rozku bo takie maluchy podobno (doswiadczenie miesiecznej mamy -tzn mojej przyjaciolki) wola miec cieplo z kazdej strony. Ale pozniej kocyk i chyba ze ciensza kolderka :)

co do poscieli to jeszcze zobacze jak plec i wtedy wybiore tyle tego jest i takiego slodkiego

To łózeczko, które chcę kupić na pewno się nie demontuje do tapczanika:( ale jak takie są to jeszcze sie porozgladam:)

ja_saba fajowe to lozeczko. Bardzo pomyslowe. A jak prowadzilas i jest oki to bym sie nie zastanwiala. zurka rozek z wkladem kokosowym jest super na poczatku bo jest sztywny. A to co pokazalas na allegro to raczej jak okreycie kapielowe. Ja mam z wkladem kokosowym rozek, ktory mozna tez wyjac.

hej ja sie melduje ale dziś nie mam natchnienia na pisanie, jakiś wirus mnnie chyba bierze... :( ale za to Ola jaka kontaktowa dzisiaj... :( pokopuje mnie co chwilka... :)

magda.r to wypoczywaj dzisiaj i nie daj sie wirusowi zadnemu !! Dobrze, ze Olenka mu sie nie daje :)

czy Wy normalnie sprzatacie teraz mieszkanko i robicie codzienne zakupy? bo ja pod tym wzgl nie zwolnilam :( tylko jak mam ciezkie soki albo napoje to maz wnosi :)

Myszka, b. fajny ten leżaczek! Co do yorka, biedne są takie małe pieseczki, tym większym się wydaje, że od razu moga je zjeść :(

Mnie wczoraj się więcej chciało, dziś padłam. Miałam jechać z mężem do Ikei i najpierw przeryczałam z pół godz. a potem doszłam do wniosku, że nie jadę bo jestem dętka i mi się nie chce :D

LilySnape w rzeczywistosci wyglada nawet lepiej. Ciesze sie, ze juz go mam bo tyle czasu sie wahalam :)

ja sprzatam, gotuje z psem wychodze, zakupy robie dzisiaj nawet wyprasowalam wszystkie koszule! ale szczerze powiem ze nie chcialo mi sie jak diabli!

ja_saba :) bo ja juz myslalam czy nie przesadzam. Ze za duzo sprzatam, gotuje, zakupy, pranie itp itd. Ale oki. :)

ja saba ostanio oglądałam taki jak byłam w sklepie i jest suuuper :D więc polecam.

ja saba chodziło mi o wóżek :D zakrecona dziś jestem :(

no to super, musialam sie was poradzic! ciesze sie! 🌻 dla wszystkich

Myszka 😘 Dzięki za pocieszenie, bo mi głupio, jak tak histeryzuję :) Po prostu nogi spuchnięte, pachwiny i krzyż bolą, zadyszka, sikam co trochę, nie chce mi się co dzień łazić po sklepach i zastanawiać się, gdzie klop i czy ja tam w ogóle dojdę... A leżaczek jest taki super, że rozważam jego kupno - ale najpierw chciałabym go zobaczyć na żywo. To może w lektyce? :D :D

LilySnape lezaczek naprawde polecam Rewelka. I w rzeczywistosci wyglada przeslicznie.

Acha, dziewczyny, mam cukier w moczu, co to może oznaczać? Wcześniej robiłam sobie cukier w ciaży (bad. krwi) i miałam w normie, 70 lub 80.

LilySnape to moze byc troche niepokojace. Ale o szczegoly to spytaj gina jak bedziesz. Nawet niebdedac w ciazy cukier jest niedobry :(

Kurde, niefajnie. I mam chyba też urobilinogen. W przyszlym tyg. idę do gina.