Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Aneczka22

Kobietki, które mają facetów w wojsku!!!!!!!!!

Polecane posty

oooo godzinke to spoko ja w sumie bana i pksem to razem dwie godzinki ,moze sie wybiore sama chociaz pierwszy raz wolałabym z kims ale co tam dla mojego żołnierza wszystko!

Ja mieszkam koło Poznania. Blondyneczka godzinka to faktycznie bliziutko,ja mam dwie wiec tez nie zle:)

Dziewczyny ja uciekam, lece poprzytulac sie jeszcze do mojego Robaczka. Odeezwe się i zdam relacje z przezyc związanychz pozegnaniem :) Zycze milego dnia.

A twoj blondyneczka na poczatku byl kilka dni w Przemyslu i potem go przeniesli na szkolke?i teraz wrocil znow do Przemysla..

Suri nie nie.... moj na poczatku pojechal na szkolke do Czarnego tj. kolo Szczecinka noi teraz przyszedl tutaj po szkolce do Przemysla

a bo moj byl na poczatku 2 tyg tam gdzie go jutro przenosza...we Wałczu i dopiero stamtąd go wysłali na szkółke..także mój już wie mniej więcej jak jest tam gdzie go zawiozą

to niezle, fajnie ze wie gdzie jedzie... moj jak narazie nienarzeka na ta jednostke w Przemyslu, ma tam zreszta ciotke na blokach i był u niej kiedys cala niedziele , takze prawie jak w domu ;D

Tak teraz zerknęłam to ty niezly kawał drogi miałas z Rzeszowa do Czarnej mój bedzie teraz własnie w zachodnio-pomorskim tam gdzie Twój byl to nawet niedaleko Czarnej bedzie

Suri no mialam i to spory kawałek...byłam tam tylko raz na przysiedze ;/ i wiecej sie nigdy nie wybieram tam... :) dało mi ładnie w kość ;D

No własnie wyobrazam sobie jak ja po 300 km bylam padnieta to TY już musiałas ledwo stac...choc pewnie w drodze powrotnej miłosc dodała ć sił:))) No to teraz faktycznie nalezy Ci sie ta godzinka drogi!

to Fakt ze byłam padnieta ale jak go zobaczyłam to mi wszystko przeszlo...i w drodze powrotnej mi zwisalo ze musze przejechac znowu cala Polske wzdłuz :) Teraz rzeczywiscie to jakies wynagrodzenie ze jest tak niedaleczko bo troszke tez przez to przeszłam :P

Oj należał Wam się ten Przemyśl naprawde!

Czsc dziewczynki🖐️ Witam nowe forumowiczki:) chyba dzieki wam nasze forum odzyje:D chociaz wolala bym zebyscie ceszyły sie swoimi wojakami tak jak my chodzi mi o jusinke i kaplice...moze wam sie jeszcze wszystko ułozy!!! Trzymam kciuki!!! Seria a Tobie wspolczuje tego pozegnania:( my odwozilismy mojego skarba samochodem z tesciami to prawie cała droge ryczałam:( ale nie wracam juz do tego:) do cywila tylko 3 miesiace wiec jakos sobie poradze:) powiem tylko ze po przysiedze jak przyjezdzał na PJ to jak se musielismy zegnac to za kazdym razem płakałam i tak było przez jakies 3 miesiace...teraz tez jest mi zle jak wyjezdza ale widujemy sie co 2 tygodnie a to nie tak duzo wiec sie nie załamuje:) Za miesiac urlop,urlop szybko minie(jak to zwykle bywa) pozniej tylko ponad miesiac i CYWIL:D:D:D Tak ostatnio pomyslałam ze jak moj dziubek wyjdzie do cywila to nie bede tu tak czesto zagladac moze nawet wcale..i tak mi sie smutno zrobiło ze bede sie musiała z wami pozegnac bo takie fajne dziewczynki jestescie:)🌼 bedzie mi was brakowało:( ale jeszcze 3 miesiace:) Szkoda ze nie ma juz z nami najwiekszej pocieszycielki:) Malwiny:( no ale skoro juz nie chce wracac na forum to widocznie ma powody... Ale se rozpisałam:) ide sobie poleniuchowac bo mnie brzuch boli:(

Witam nowe Forumowiczki i moje SŁoneczka :D Oczywiscie, moze znow zgodzicie sie na moj pomysl, przedstawmy sie jakos ogolnie, zeby było znow wiadomo kto jest kto, bo noweych nie znam :D A ja co? siedze i czekam az wena na nauke historii przyjedzie...pogoda okropna, to i z wojakiem sie kłoce;/ a wy?

sema Lamia:) u mnie pogoda ładna słonko swieci tylko straszny wiaterek...uczyc tez mi sie nie chce:) tylko z wojakiem sie nie kłuce:) i całe szczescie bo tego nienawidze:)

Gość kaplica
witam was dziołchy. U mnie za oknem pogoda okropna. pada deszcz i jest okropnie zimno. uczyc tez mi sie nie chce. No ale niestety musze i nie ma tlumaczenia. Ta biologia juz mi uszami wychodzi ;/

ja tez sie musze biologi uczyc ale naszczescie nie na mature tylko na sprawdzian:) ale ta nauka tak mi do glowy nie chce wchodzic ze szkoda gadac:) jak wezme ksiazke do reki to na 5 minut i koniec:P

paulunia ale ty bys sie nie wkurzyła, jakby 21 letni facet wydawał 200 złotych na jakąs głupią gre z allegro, na dodatek starą nawet nie wiem co to jest...a np psuje mu sie telefon? no sorey ale w takim razie to on nie jest przystosowany do zycia razem... duze dziecko;/

Gość kaplica
To tak jak ja. Niby siedze i rozwiazuje te cholerne testy i jeszcze robie ostatnie powtorki ale co chwilka zerkam na forum.P ocieszam sie ze jeszcze tylko trosze i pozniej dddllllllllllllluuuuuuuuuuuugggggggggiiiiiiiiiieeeeeeeeeeeeee wakacje. Przydalo by sie gdzies do pracy pojechac. Ale z tym to sie jeszcze zobaczy :P

ja musze cały lipiec pracowac:( no ale moze szybciej mi to wojsko zleci:)

Gość kaplica
Tzn. kiedy do woja go wzieli?? jak tak to 7 lutego