Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Aneczka22

Kobietki, które mają facetów w wojsku!!!!!!!!!

Polecane posty

Blondyneczko co tam,jeszcze masz takiego lenia jak rano??bo ja ogromnegooooooo

Gość jusinka
najpierw byli na kolacji potem byla zajeta linia a tym razem nie mogl podejsc mam dzwonic za pol godzinki. Wiec wyjde z domu biore telefon i ide gdzies gdzie nie bedzie ludzi zeby spokojnie bez nerwow mu powiedziec co czuje. Ale przyznam sie ze jak wykrecam numer to mnie w zoladku skreca i na wymioty mnie bierze ale to z nerwow:/

Suri , jakby na to niepatrzec to ja mam cale zycie lenia;D Miałam sie isc kompac noi zaczełam tu z wami pisac i nie chce mi sie nic... ;D

Gość jusinka
wlasnie wszystko to dziwne bo tydzien przed przysiega jak dzwonil do mnie to mowil ze bedzie potrzebna pieczatka na zaproszeniu na wesele na ktore mielismy isc w czerwcu...I pytal czy myslalam co kupimy na prezent weselny...Wiec..???? cos jest nie tak co sie moglo wydarzyc ???????? to jest takie trudne

Hey suri:) ano romantyczny musiałam cos zmienic w mojej stopce bo juz mi sie nie podobała:P

Jusinka moze ktos z waszych wspolnych znajomych namowil go na CIebie?? lub powiedzial cos bulwersującego co nie jest prawda?

Gość jusinka
Jak rozmawialismy jak mnie zostawil to powiedzialam ze pewnie mam komus podziekowac za to i wogule...to powiedzial mi ze mam nie obwiniac nikogo w kolo bo to jest tylko jego wina i decyzja ze tak bedzie lepiej dla nas najlepiej jak zapomne o nim i znajde sobie kogos lepszego bo nie zasluguje on na mnie....i prosto w oczy powiedzial ze juz mie nie kocha...TO BYL CIOS USLYSZEC TAKIE SLOWA OD OSOBY DLA KTOREJ ZROBILO BY SIE WSZYSTKO NAWET POSWIECILO BY SIE WLASNE ZYCIE.. modle sie i prosze boga caly czas nawet jak jestem w pracy zeby zmienil zdanie

Oj pogadałam sobie własnie z miskiem:) No ciekawe jak Seria... Własnie Jusinka ja tez tak myślalam jak Blondyneczka,moze ktos mu cos nagadal ze go porabiasz albo cos i on w to wierzy...tylko szkoda

Jusinka moze komus zalezy na tym zeby Was skłócić,pomyśl...niektorzy ludzie są tacy!bo ja nie wierze ze wszystko bylo ok planowaliscie isc na wesele i wogole i nagle on wpadl na to ze Cie nie kocha..nie wierze!Musial ktos mu w tym pomoc

Gość kaplica
Juz jestem. A wiec z moim misiem poznalismy sie juz dawno ale iskrzyc miedzy nami zaczelo dopiero po roku znajomosci ktora ograniczala sie jedynie do takich kolezenskich smsow i kilku dyskotek. Ale nagle nawet nie wiem kiedy miedzy nami zaczelo sie cos dziac...;) Bylo cudownie... wspolnie spedzone chwile, czule slowka studniowka, ktorej nie zapomne do konca zycia. jak mial isc do wojska odiecalam sobie ze nie bede plakac.... he he h i dalam rade. dzwonil ale nie codziennie... za to wymienialismy ze soba po 40 smsow dziennie. mowil ze strasznie za mna teskni i mnie kocha nad zycie... jestem dal niego najwazniejsza zza nikim tak nie teskni jak za mna. nie moglam sie doczekac kiedy wyjdzie na puierwsza przepustke... i w koncu wyszedl... spedzilismy ze soba cala niedziele. wiem ze to malo ale cieszylam sie jak male dziecko. smutno mi bylo jak wyjezdzal no ale musial nie bylo innego wyjscia.Bylo wszystko wporzadku jak dawniej... dzwonil i smski przysylal. Aż tu nagle pewnego dnia nie odezwal sie wcale. nie moglam sie do niego dodzwonic telefon mial wylaczany. pomyslalam ze moze nie ma czasu czy cos. ale do glowy mi nie przyszlo co on zamierza. przypominam ze wszystko bylo wporzadku. i za 2 dni on dzwoni i mowi ze to nie ma sensu ze on to wszystko przemyslalze lepiej bedzie jak sie rozstaniemy bo on nie moze wytrzymac tej rozlaki, ze ja pojde na studia i znowu sie nie bedziemy widziec. nie powiedzil mi ze mnie juz nie kocha tylko ze czuje cos wielkkiegi do mnie ALE NARZAIE NIE BEDZIEMY RAZEM plakalam prosdilam dalam czas do zastanowieni ale decyzji swojej nie zmienil... a ja glupia czekam na jakas wiadomosc

Witam wpadłam na chwilkę zobaczyć co tam u Was! Widzę że ostatnio jakoś wielu Żołnierzowym się nie układa i mają dołki!! :o Jusinka powodzenia i żeby ta rozmowa coś dała!! 3mam kciuki żeby Ci wszystko wyjaśnił i żeby było już dobrze!!:) Witam nową Forumowiczkę Seria 🌻 A moje Kochanie ma dzisiaj Wartę wczoraj miał służbę i teraz będzie miał warty przez cały tydzień co 24 h a może nawet dowalą mu jeszcze następne:o brrrr.....

jejq kaplica współczuję takiej sytuacji ale z tego co czytam to nie byliście ze sobą długo przed wojskiem?

Gość kaplica
niedlugo jakies 5 miesiecy ale to wystarczylo zebym sie bardzo zaangazowala :/

5 miesięcy to nie za długo ale oczywiście starczy żeby pokochać:o Mi sie wydaje że może koledzy w wojsku im czegoś nagadali. Mój Wojak mówił że od razu jak przyszedł do jednostki to były gadki w stylu \"Stary po co Ci panna i tak Cię zdradzi nie wytrzyma a tak przynajmniej będziesz mógł robić co chcesz\" :o może nie wytrzymali presji kolegów:o

Kaplica a noze jtos mu powiedzial ze cie z kims widzial tzn z jakims innym chlopakiem, a moze poprostu nie chce bys czekala na niego jak on jest w wojsku

Gość kaplica
Tez mi sie tak wydaje ze do nabuntowali.... nie wiem sama... nie chcem go usprawiedliwiac. ale to jego zycie a nie kolegow tylko ze decyzja juz zostala podjeta

Gość kaplica
Nie widzieli mnie na 100% z jakims innym chlopakiem bo ja ostatnimi czasy nigdzie nie chodzilam bo uczylam sie do matury :/

Gość jusinka
ale sie wymarzlam poszlam na pole zeby zadzwonic jak juz sie dodzwonilam to nie mogl podejsc bo byli w kuchni i tak caly czas dzwonilam z 4 razy mozna dzwonic do 21 wiec sobie odpuscilam dzisiaj jutro bede prubowac. Wlasnie biore pod uwage ze presja kolegow ta cala sytuacja i mysl o rozlace 9 miesiecy musiala sprawic ze podjol taka decyzje bo bedzie mu lepiej to wszystko przejsc bez dziewczyny :( wogule jak ze mna zrywal i rozmawialismy to poplakal sie nie raz jak wspominalam mu co razem przeszlismy ze chodze na grob taty ktory go bardzo lubial i rozmawiam z nim...opowiadam jak tesknie za moim dziubkiem i jak bardzo sie cieszylam na przysiege:((

Gość jusinka
kaplica 5 misiecy wystarczy na powana mislosc zeby przetrwac ten trudny okres wojska aleeee wlasnie psychika naszych jest chyba nieco slaba :(( ja z moim mialabym 1,5 roku w czerwcu i co?????

Gość kaplica
wiesz co wydaje mi sie ze oni tak naprawde wszystko co mowili do nas ze nas kochaja i takie tam to byla jedna wielka sciema. gdyby naprawdse by do nas cosczuli to nie zrobiliby nam tego

Kurde nie wyobrazam sobie czegos takiego:( zazwyczaj to dziewczyny koncza ze swoimi chłopakami jak sie dowiaduja ze oni ida do woja ale zeby faceci robli cos takiego?:( Ciesze sie ze mam tak cudownego chłopaka ktory codziennie mnie prosi zebym na niego czekała...a wam dziewczynki szczerze wspołczuje!!!:( Jeszcze całe zycie przed wami poznacie innych facetow zakochacie sie zapomniecie o swoich byłych...widocznie oni na was nie zasługuja!!! i napewno beda załowali tego co zrobili!!!

Gość jusinka
nie przestaje wierzyc w jego milosc nie po tym co razem przezylismy i jakie mielismy wspolne plany....o nieeee jestem pewna ze gdyby nie to cholerne wojsko to by sie tak nie skonczylo. Kaplica co chcesz teraz zrobic co sobie myslisz????

Gość kaplica
sama nie wiem co moge jeszcze zrobic. musze sie jakos dowiedziec kiedy wyjdzie na przepustke i z nim pogadac twarza w twarz.

Gość jusinka
moj prawdopodobnie za dwa tygodnie na weekend bedzie watpie zeby chcial sie ze mna spotkac...teraz bede chciala do niego zadzwonic i powiedziec co czuje a na poczatek powiem "kocham cie" jutro bede sie starac tam dodzwonic

Gość kaplica
Moj to nawet nie raczy odebrac ani odpisac na eska wiecdalam sobie od 6 dni spokoj. albo moze jak wcale nie bede sie odzywac to w koncu porzadnie zateskni i sam przyjdzie

Gość jusinka
ja tez tak mowilam ale pomyslalam ze nie moge byc taka obojetna jak on i nie pokazywac ze jest mi ciezko ze go kocham...po co mam go upewnic w przekonaniu ze dobrze zrobil zostawiajac mnie..a tak niech ma swiadomosc ze jest ktos kto kocha, teskni i czeka...