Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Aneczka22

Kobietki, które mają facetów w wojsku!!!!!!!!!

Polecane posty

Ja to bym sie mogła cały dzien opalac:P a jak bedziemy mieli ladna pogode nad morzem w sierpniu to z plazy do wieczora nie zejde:D

A ja z kolei nie lubie lezec bezczynnie na słoncu więc opalam się jezdzac rowerem,spacerujac itd Moj misiu przyjedzie za 6 dni,potem wroci do jednostki na dwa dni i bierze urlop:)) Juz nie moge sie doczekać:) połowe sierpnia spędzimy razem:)

Hej wam wszytkim ;-) Moje slonce wlasnie dzwoniło i powiedziało ze jedize do mnie i ze rano bedize :-) jupi jupi jupi

Witajcie:) Necia 🖐️ witaj znowu :) taaak mamy ładne kolorki :) A co do tej kasy to mój Tomcio mówił coś o 800 zł nie za dużo ale zawsze coś :) PaulaKW bardzo mi przykro że tak się między Wami popsuło:o może jeszcze jakoś się Wam uda po wojsku coś z tego pozbierać a może nawet szybciej On zrozumie że popełnił błąd! 3maj się!!! 🌻 Rodzyneczka to fajnie że Twój Wojak przyjeżdża :) cieszę się razem z Tobą:) A u mnie dzisiaj 001 DDC :):):) Aż trudno w to uwierzyć że to już koniec :D:D:D:D:D:D:D:D:D jeszcze tylko jutro i w środę koniec Monu :) buźka i miłego wieczoru dla wszystkich :)

hrj :) udalo sie udalo udalo udalo!!!!!!!!!!!!!! :) moj misio zamiast zwyklej PJ dostanie urlop okolicznosciowy od czwartku do poniedzialku do 24!!! alez sie ciesze :D a 20 sierpnia urlop na 12 dni a jeszcze bedzie 5 dni urlopu nagrodowego!!! nareszcie i do mnie szczescie sie usmiechnelo :P mam nadzieje ze nic sie zmieni bo sie wkurze a barwy zimolkow czyli niebieskie i biale tez sa ladne! :)

Widzisz Ewcia super:) moj wojak teraz bedzie w domu co 5 dni jeszcze tylko 3 tygodnie i bedzie moj juz zawsze:) nie moge sie dozekac tych wspolnych wakacji..ale bedzie jazda:D 9 dni tylko dla nas:)

no fajnie wam tym bardziej ze pogoda dopisuje :) a u nas jeszcze 92 dni ale w porownaniu z tym co bylo to pikuś :P i tez planujemy wyjechac razem zeby nikt nie przezszkadzal :D

aj az zadrosc bierze jak sie widzi suwaczek Natalki z ta piekna 1 :) no ale dziewczyny juz swoje wyczekaly bo teraz z tego co pamietam to juz odchodza wlasnie Natalka, Mariolka, Wiki, Malutka mo i byli? chlopcy bebe i Pati mam nadzieje ze nikogo nie pominelam :) a ja teraz bede sie uczyc testow na prawko bo 2 sierpnia egzamin a czasu przed nim na nauke nie bedzie jak widac :P

Hej dziewczynki:) Oj juz nie dlugo nie bedzie mnie na tym forum...kurcze jakos tak zal sie z wami rozstawac... Moje kochanie tez ma zajebista chuste

Szkoda tylko ze ja musze czekac 3 tygodnie dłuzej niz wszystkie jesionki:( a poszli w tym samym czasie:( buuuu:( ale musze wytrzymac juz tak nie duzo zostało nic tylko sie cieszyc ze to juz nie 9 miesiecy:) a poczatki były kiepskie:) eraz przynajmniej mam na cos ochote a na poczatku to tylko bym spała ryczała i tak na zmiane:D musze przyznac ze 9 miesiecy to pykło jak 1 dzien:)

paulina a co twoj ma dosluge? Ale racja to 9 miesiecy szybko przelecialo chociaz poczatki byly ciezkie

Nie co to to nie:) tylko on jest rowne 9 miesiecy we wojsku bo to warszawa:/ a w stolicy musi byc rowne 9:/

ojej i pomyslec ze moj mial tam isc do reprezentacyjnej heh tak bym jeszcze czakac musiala

Miłego dnia! A jesionkom już rezerwistkom albo prawie gratuluje wytrwania i życzę cudownych dni w cywilu! Jeszcze troche i My zimolki tez się doczekamy!

Masz racje Suri my tez niedługobędziemy się tak cieszyć:) Ważne, że już połowa za nami:) 92DDC :p Ale nie ukrywajmy, że zazdrościmy im, że mają już koniec MON-u :p Pozdrawiam :*

Hej dziewczynki!! Gratuluje jesionkom:D:D to już jutro?? Necia to super że fajnie Wam urlop minął... A mi się strasznie nudzi...

Kicia no pewnie ze zazdrościmy jesionkom ale wyczekały swoje to im się należy ten cywil,a nam pewnie za 3 miesiące wiosenki będą zazdrościły:) Ja i tak się ciesze bo niewiem kiedy minęlo tyle dni i juz tylko 92,przeleci szybko!!!

U mojego micha dzisiaj wychodzą jesiony więc juz będzie dziadkiem:) Wyobrazam sobie co czują Ci żolnierze ktorzy jeszcze nie wychodza jak patrza na radość rezerwy,pewnie im troche smutno ze musza jeszcze tam zostac..

Czołem kobietki:) ale jestem zmeczona musiałam dzisiaj po urzedach latac... Kurcze musze wymyslic cos ekstra na urodziny mojego skarba..tylko jeszcze nie wiem co:/ to juz w sobote... Ide sie połozyc bo padam z tego goraca papapa:)

Hejka:) Olu mój juz jest dziadkiem;) Natalko - życzę Wam udanego związku i mam nadzieje, że będziesz nas tu czasem odwiedzać, chociaż ja też za miesiąc stąd zniknę:) ale będę zaglądać co się u reszty dzieje :D

Ewcia dlaczego Twój tak wcześniej wziął sobie urlop? Nie bedzie Wam potem smutno znowu rozstawać się na tak długo? Lepiej było wziaść z miesiąc przed wyjściem, no ale i tak Wam zyczę udanego i wyściskanego pełnego miłości urlopu:) 🌻

Gość RezerwistKA
czesc Dziewczyny w koncu nadszedl upragniony dzien, moj Zolnierz juz jest tylko moj :) pozdrawiam Was serdecznie i dziekuje za wspolnie spedzony czas, pomimo, ze nigdy sie nie odezwalam, ale sumiennie czytalam Waszych wypowiedzi :) Zimolki chcialam powiedziec, ze te 90 dni baaardzo szybko minal, a jeszcze do tego dochodzi urlop, nie popatrzycie sie a juz bedziecie mialy przy sobie swoich Mezczyzn, ale jestem szczesliwa ;) tylko ciekawe w jakim stanie przyjedzie, juz ich puscili, ale oczywiscie pierwsze co poszli na rynek :)

Rezerwistka - nie licz na to , że trzeźwy wróci :D:D:D Muszą pompki porobić na dworcach, bo taki zwyczaj, że jak razem wracają to na każdym z dworców , który gdzieś wysiada to pompki robią:D no i z chustami po mieście muszą poszaleć. Mój Tomcio się śmiał, że trzy dni bedzie wracał do domciu :);)

Rezerwistko gratuluje wytrwania i zycze cudownych chwil w cywilu! Necia jak Ewci wojak bierze urlop 20 sierpnia to chyba w sam raz bo potem mu tylko praktycznie połtora miesiąca zostanie..moj tez chce w sierpniu

Gość RezerwistKA
no ja mam nadzieje, ze jednak dzisiaj wroci :) a ma blisko 300km do domu, a jesli chodzi o jego trzezwosc, to juz od tygodnia przestalam miec zludzenia :) dobrze ze zaczeli swietowac tylko tydzien temu, a nie jak niektorzy miesiac wczesniej :)