Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Aneczka22

Kobietki, które mają facetów w wojsku!!!!!!!!!

Polecane posty

nioo Ania-zamykam kopeeeeeeeeeeee!! :) hehe to ładnie mu pojchałas z tym slubem wiesz meska duma

A mi tez kazdy mowi pomysl 2 razy zanim powiesz.. A moj dzis ma jakies humory...ze mu przez caly dzien nic nie pisalam ..jak wczoraj pisalam to i tak na zadnego sms nie odpisal tylko w nocy ze idzie spac..;/ Moze mial ciezki dzien i go ta klutnia dobila.Przeciez i tak Ci Kocha :)

cio tam aniu u Ciebieee?? mój żołnierz własnie wraca ze stałki z kolegami najebani jak ruskie czołgi szokkk

Magda nie potrzebnie moze i powiedzials ale to juz za pozno..NA pewno gdybys Ty nie miala mozliwosci tak jak on teraz przez wojsko to tez by zalatwial te wszystkie sprawy :) Zycie...nie ma lekko

Ania 69 haha :D:D I Ty mu pomagasz wpasc w alkoholizm ?? ALe ja mialam ochote isc dzis na impreze..;/ ale wlaczylo by mi sie love i bym miala ;/ U mnie hmm nie wiem co tu moge napisac...szczerze to marnuje czas jak go nzajde zamiast sie zabrac za konkretne rzeczy..ale to chyba przez to ze juz nie mam na nie sily

hehe :) ja mu wcale nie pomagam w jaki sposób?? przeciez nie bede mu zabraniac zawsze trzeba troche zrozumiec tyle czasu zamkniety a teraz wypad na miasto z kolegami nio wiadomo zadowolona nie jestem ale cóz hehe zadzwonił i zaczoł mi bitowac hehe co za koles :P

hehehe nie nie cos Ty ze mna by tak dobrze nie miał hehe chyba ze jakas szczególna okazja by była :) ale RAZEM często pijemy winko :D:D:D:D romanticcc hehehehehe

ojej moze jescze swieczni i kolacyjka?? Tylko uwazaj ze swiecznikiem :D koezanka kiedys miala romantyczny wieczorwek z palaca sie fieranka przesunelki stolik pod okno i cyba zapomnieli :P inteligentni :D ale wiesz to te hormony :D:D Ale bylo z czego posmiac jak sie weszlo do mieszkania:P

nio świeczuszki hehehe ostatnio nie hehe nie bój sie uwazamy :D nie kolacyjki jeszcze nie było ale moze kiedys cos pomyslimy hi :)

kurdeee juz widze jaki on tam jest :/ ciekawe o której zadzwoni mu zepsuła sie ładowarka a koles który ma taki sam telefon jak on i porzyczał od niego ładoware pojechał na PJ a mu zaraz padnie pewnie :/

tak bilam sie z blotem i z deszcze przyplynelam niemal do domu w kalurzy (nawet nie wiem jak to sie pisze!! wstyd) i moje stopy smierdza ..ojj tak pociagnij nosem moze poczujesz ... i co ??

nio nie naładuje bo nie ma tego kolesia z ładowarka a on jest pijany wiec czajenie pewnie trudno hehe ehh ma sie takie problemy jak jest chłop w wojsku hehe

minka niewyszla ale widomo o co chodzi:)) a nog w krakowie nie czuc, czyli niejest tak zle:) pozdrawiam i milej nocki Wam zycze:)

Witam dziewczyny! Chyba moj pierwszy wpis od rana :) Coz za zaszczyt :) Sama tu jestem? nikogo nie ma? Wiekszosc ma pewnie Swoich Wojakow obok

oj niestety nie sama , moj wojak daleeko a do pierwszej przepustki musze czekac do przysiegi do 31 :( najgorsze sa te wekendy, juz sama nieiwem jakie sobie wynalesc zajecie zeby niemyslec i nie tesknic,

Eliane wiem ze Ci ciezko..poacztki sa trudne a o weekendach mi nawet nie mow..;/ JA nawet nic o Tobie nie wiem .Gdzie Twoj Wojak jest ? i ile jzu ejstescie razem?? Jaka ja jestem zla!!! Nic mi nie pisze K. od rana!! wiem ze nie moze ale mnie to tak wkorza ze siedze jak kolek i mysle co robi a on nic mi nie moze napisac..juz mi glupie mysli nachodza ze moze mu sie nie chce...;/;/

hej ja jestem z krakowa moj wojak na ta chwile jest w ostrodzie, dzownil przed chwila a ja znow sie poryczalam ehh do dupy z tym wszytskim a mialam mu nieplakac to ja jeszce sobie i jemu wkrecam glupie filmy, boshee daj nam sil...jest godz. 16 a ja dalej w pizamie...

Cześć dziewczynki:) a ja sie ze swoim nadal nie odzywam;/ a pomyslec,ze za tydzien bedziemy juz w połowie mszy ślubnej...ale wiem,ze napewno do tego czasu sie pogodzimy;) jak wczoraj napisał mi,zebym nie pisala do niego to nie pisze do tej pory a i on sie nie odzywa;/ale ok tak chce tak ma... a ja dziewczyny Was w zupełnosci rozumiem.... ja tez tak miałam z tymi weekendami,ze nie wiadomo co robic i wogle...ale sie przyzwyczaiłam:)i radze sobie:P ostatnio doszłam do wniosku,ze smiesznie mi bedzie jak on wyjdzie z woja:P bedzie cały czas:P oczywiscie bede sie bardzo cieszyła:) ale zamieszkamy juz razem tak na dobre:D zobaczymy co czas okaze:P

eliana my wszystkie przez to przechodziłysmy....miałysmy takie momenty,ze po co sie myc,po co malowac,ubierac i takie tam....ale zobaczysz aby do przysiegi potem juz leci:)