Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

brydziaa

OD LISTOPADA 2006 STARAMY SIE O DZIECIATKO, CZESC 3...

Polecane posty

No w sumie to tylko sie męczę...:( ale mam przekonanie iz kolejny test nic nie zmieni... chociaz jak sie wkurze dobrze to sie nie obedzie! :P

nie chce cie do testu zmuszac, nie kieruje mna tez ciekawosc, tylko dziwi mnie dlaczego dobrowolnie sie tak zadreczasz, a kto wie moze bys juz mogla byc najszczesliwszym czlowiekiem na swiecie:) a nawet jesli nie to bys juz przynajmniej wiedziela co jest grane... a tak to piszesz o ilealnej ciazowej tempce i do tego :( -naprawde sie gubie...

U mnie pojawila sie dzis z impetem:( Obudzial sie z bolem brzucha, krzyza i glowy:( Zanim jeszcze wstalam to balam sie, ze bedzie \"powodz\", bo objawy wskazywaly na to, ale na szczescie jest dosc skapo, tylko bole pozostaly:( No i siusianie:(

Luxor powodzenia!!! Oby to juz bylo to o czym marzysz....:-)

moze test sikany znowu nic nie wykryje, niektore kobiety tak maja , ze dopiero w 6-7 tygodniu pokazuje ciaze test domowy.moim zdaniem tylko i wylacznie laboratorium...ale jak chcesz to czekaj az poczujesz ruchy:P

Luxorku, a moze beta? Bedziesz miala czarno na bialym... A jesli to jeszcze nie ciaza to bedziesz wiedziala, ze trzeba powaznie ze swoim ginem pogadac, bo takie rozchwiane cykle to nie przelewki.

zabawne, ze znowu my dwie, co Dominiczku;) ja juz swoje powiedzialam, wiecej nie bede

Ta podwyzszona tempa to nic innego jak przeziębienia poczatek :P u nas w regionie straszne choróbska panują :O beta...hmmm...nie wiem, co o tym wszytskim juz myśleć:( wiem,ze nigdy już tabletek nie bede brała ... zanim zaczełąm je łykać było \" w miare\" dobrze...a teraz takie szopki! to nic, zrobie test, mysle ,że nawet jutro, już dzis nosiłam się z tym zamiarem, ale łukiem ominęłam apteke :D tak naprawde nie chcieła nic Wam wspominac o tescie...póki co...ale wydało sie :D

przeziebienie....a ja mikolaj swiety jestem!!!!, taka tempka nie swiadczy o ZADNYM przeziebieniu Luxor a ty bredzisz jakbys goraczke miala :P

Ja uciekam ogladac film z moim M. Trzymam kciuki Luxorku...za Ciebie brydziaa tez..:) Jutro zajrze. Buziaki,papa

Pa Dominiczku, do jutra!:) za mnie kciukow trzymac nie trzeba, @ na przedmarszu, oby tylko do polnocy chociaz poczekala zeby cykl choc 25 dni mial :( a co chwile mi sie wydaje ze to juz..

luxorku i ja sciskam kciuki z calych sil!!!! zrob test!!! nie zadreczaj siebie i nas!!!! a jutro szykuj szampana na rano!!!!

oj, widze ze dalej nasze topikowe \"wiedzmy\" cie mecza;););) Luxor.... czekaj brydzia - od jutra Ciebie meczymy....;) wpadlam powiedziec ze bylo fajowo, az tak ze M. nie byl w stanie samochodem jechac bo stwierdzil ze nie ma sily ani na sprzeglo czy gaz nasiskac,;););)....tak biednego wymeczylam a tyle sie usmialismy...czworka doroslych ludzi wypuscila sie na lodowisko gdzie 5, 10 latki smigaja jak zawodowcy ale co tam - poczulismy sie jak smarkacze:) a nastepnym razem to musze aparat ze soba zabrac;) ide pod prysznic skoczyc i na piwko ale jako bierny obserwator bo reszta stwierdzila ze potrzebuja % - owego posilku;) a ja ich poodwozic musze - nadrobie zaraz jak wroce;););) sie mrozi w lodoweczce ma sie rozumiec....

Brydzia a brode też masz? :D ho ho ho...niegrzeczna byłaś dziewczynko w tym roku :D:D::D:D

bega a Ty mam nadzieje lewa noge w gipsie mialas i masz automat ... i nie przesilasz nogi za bardzo - zebys potem nie miala problemow slonce.....

Beguniu, już w ubiegłą niedziele chłodziły wiedzmy topikowe szampana i od rana czekały na wynik testu! :D:D i nie nie wyszło :P tym razem bedzie to samo ...

Luksorek to który dzień cyklu masz dziś???, strasznie mocno ściskam kciuki i bardzo ci z całego serca życzę zeby na tesciku były dwie krechy!!!🌼

Brydziu a jak u ciebie oczekujesz@????? masz jakieś objawy czy przeczucia?

tak jak juz wyzej pisalam, u mnie juz praktycznie zaczyna sie @ ,a ze to dopiero 24 dc bardzo bym chciala by poczekala chociaz do jutra. a jak u ciebie, oprocz bolu piersi cos jeszcze??

A u mnie dziś chyba 36dc...:) pogubiłam się juz ;)

u mnie poza koszmarnym bólem to właściwie to czsem takie dziwne uczucie w brzuchu i straszne zmęczenie, ledwie zjem obiad po pracy to padam ale miałam juz tak wcześniej czasami więc niewiem czy to można zaliczyc do objawów, u mnie @ powinna byc wczesniej w tym miesiącu bo owu była w 12dc. oj to czekanie jest najgorzsze. Ale jak sie okaże ze znów klapa to od nowego cyklu znów pojedziemy tym samym wozem!