Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

schoco

jak mozna umieszczac takie zdjecie na forum ?????

Polecane posty

http://www.ana24.bobasy.pl/ moze własnie jakis zboczeniec oglada i sie zaspokoaja....kobiety miejcie troche rozsadku takie zdjeecie zostawicie dla siebie i meza a nie na publike podawac, nagosc ludzkiego ciała nikomu nie jest dziwna zeby ogladac kolezanki z cycem na wierzchu. to dla bezpieczenstwa .....

Gość fakktycznie
bez przesady dobrze ze nie ma tu pokazanego porodu, to czysta fizjologia ale jaka radocha dla pedałów, zboczenców i innych anty....

chodzi o zdjecie z piersia, kobiety uwazajcie na publikacje takich zdjec w necie to czysta bezmyslnosc, 1000 razy sie zastanów zanim umiescisz je w necie

a Ty co czerpiesz z patrzenia do dzieci ....,zeby móc się doczegos przyczepić..... oj ....schoco my to sie nigdy nie zgadzamy ...:O

ja tylko ostrzegam znajoma kiedys umiesciła zdjecia do konkursu czy ktos inny i panie ostrzegały przed włamaniami do komputera ....i innych historiach to naprawde niebezpiecznie poczytaj redakcje kafeteri moder napisał ze to nie oni pousuali tematyKTOS sie włamał do serwera i zna hasło...wiec nie zaprzeczaj ze nie mozna sobie narobic bagna nie chodzi o zjecie dzidzi ale rozneglizowanej kobiety z piersia, dla nas kobiet to nornalne dla innych ludzi moze to oznaczac cos zupełnie odwrotnego acha tobie nawet panie pisały na temat twoich zdjec ze to niebezpieczne, i zlikwidoałas stopke....ciekawe dlaczego

Gość JUZ BEZ PRZESADY
wogole zamieszczac zdj na necie to totalna bezmyslnosc...

Przesadzacie,,:O i to zdrowo :O Tez macie team na topik :O

Gość Lepsze życie
tak, ale największą głupotą jest wklejanie linków do zdjęc na głównej stronie forum. chyba autorko ty sama jesteś zboczona jezeli wpadłaś na to ze kogoś to podnieca. moze znajdź sobie jakieś zainteresowanie, a moze skorzystaj z pomocy specjalisty.

Gość Lepsze życie
a w ogóle kto ci pozwolił wklejać linka!! to na takich jak ty trzeba uwazać:o

Gość ale taka jest prawda
niestety jest to pozywka dla pedofilii, a zdjęcię z gołą piersią uważam za niesmaczne :( rozumiem że to natrualna rzecz, ale to lekka przesada, zero intymności, ja bym tego nie zrobiła, ale to moja opinia

Gość ale taka jest prawda
i co z tego że autorka wkleiła link, nie jest to prywatna zastrzeżona strona...

Gość na miejscu
tego dziecka (jak dorośnie) zaskarżyłabym bym własną matkę

Gość Lepsze życie
tak, ale to ona zrobiła teraz z tego szum!!! przeciez mogła napisać do włascicielki stronki, a nie mowic na forum!!! zachowala sie jak zwykla wiejska baba szukajaca sensacji. wstyd!!

Autorko,,ty chyba jestes jakas pojechana,, Nudzi ci sie??Nie masz o czym pisac?? To ksiazke zacznij pisac ,a nie wieszaj psow na innych ludziach,, :O A moze zaloze topik \" Jak mozna byc tak tepym i takie denne topiki zakladac? \" :O Laska pomysl nastepnym razem zanim cos zrobisz, :O I to najlepiej dwa razy,bo raz to za malo :O

Gość brawo dla autorki
topiku, ma rację, wulgarne zdjęcia i tyle, jak sa upubliczniane to i ma się prawo je komentować...

Gość uchaha
do poprzedniczki czy ty matole wiesz co oznacza słowo "wulgarne"????????????????????????????????????????? czy twoim zdaniem zdjecia niewinnego dziecka sa wulgarne?Pomysl zanim cos napiszesz ludzie szukacie sensacji czyims kosztem,zajmijcie sie własnymi dupami a to chyba indywidualna sprawa jakie kto zdjecia zamieszcza!!!!!!!!!! kobieta jest dorosła skoro ma dziecko wiec pewnie wie co robi a wam nic do tego:P

nie lubie zdjec dzieci w neglizu :( - to mi sie nie podoba w tym albumie a zdjecie jak karmi piersia to sprawa Autorki zdjecia bo pokazala siebie jak karmi. internet to niebezpieczna zabawa- trzeba uwazac. Apel: nie wstawiajcie zdjec rozneglizowanych dzieci. Co krok mowi sie o pedofilach krazacych po sieci. NIE PRZERAZA WAS TO??????

Gość zniesmaczona./.
Jestem karmiącą matką, ale z niesmakiem obserwuję niektore matki,ktore ze swoich piersi uczynily nie intymna czesc ciala,ale wymiona krowie, ktore pokazuja wszedzie.Zdjecia corci sa slodkie ,ale zdjecie,gdzie ta Pani karmi dziecko to naprawde duza przesada.Czemu ma sluzyc cos takiego??Co miala na mysli tas kobieta umieszczając te zdjecia w internecie??To jakis ekshibicjonizm,inaczej tego nie potrafie nazwac

Gość
schoko poczułas zgorszenie?

Ludzie czy wy nigdy nie widzieliście matki karmiącej?? to może jeszcze zabrońcie kobietom karmić dzieci w miejscach publicznych Nie wiem kogo to miałoby podniecać a takie topiki mozna by zakładać o większości fotek na bobasach :o Autorko żałosna jesteś naprawdę. Znajoma trochę się zawiodłam twoją wypowiedzią bo mogłaś jej udzielić na naszym topiku Ana napewno by inaczej odebrała twoją uwagę ale twoja sprawa

Aj tam autorka troszke przesadzila nic tam takiego w tych fotkach nie widze. W przechoniach tez sa plakaty matek karmiacych piersia i co psychole tam chodza i sie onanizuja nie powiedzialabym

Gość Iza..
Powiedzcie mi co ma na celu umieszczanie zdjęć,gdy sie karmi piersią?Nie rozumiem,nie pojme tego....Wcale mi sie to nie podoba i to nie ze względu na pedofili czy co tam autorka topicu napisala, ale ze wzgledu na bezsens tego czynu.... To moze niech wszystkie matki karmiące zrobią sobie zdjęcie piersi i umieszczą w necie?:(Moim zdaniem głupota

Gość konwalijka99
Takie zacofanie i ograniczenie umysłowe jakie prezentuje większość wypowiadających się tu można spotkać w niewielu krajach, ale w Polsce na pewno! Wszędzie się trąbi o tolerancji, powrotu do natury itd. ale to gówno prawda - w Waszych głowach NIC się nie zmienia. Tylko u nas wyjmując pierś do karmienia można się czuć skrępowanym i to nie z powodu spojrzeń facetów tylko właśnie takich ograniczonych kobiet, które patrzą na Ciebie wilkiem! W Szwajcarii, Francji, WŁoszech i innych panstwach publiczne karmienie dziecka jest tak normalne jak jedzenie hotdoga na ulicy i picie coli. Czy Ty autorko topiku uważasz że zdjęcia na których ktoś je tez są takie niesmaczne?

Iza_f sczerze powiedziawszy nie spojrzalam kogo to zdjecia- weszlam i wyszlam. na kafe jestem przelotem ostatnio. ale to prawda ze moglam \"osobiscie\". Przepraszam Ana!!! Do karmienia piersia - tak jak napisalam- sprzawa idywidualna. a co do pokazywania dzieci w neglizu............... nie pierwszy raz napisalam to co wyzej!!! Uwazajcie!

Gość Iza_K
konwalijka99 masz racje to tylko Polacy sa tacy zacofani szok

Gość to jest piekne
jak kobieta karmi a ty bezdzietna autorko nic o tym nie wiesz

Gość no i coooooo
sami pokazujecie w necie co tylko mozna, opowiadacie bzdury a tu robicie krzyk, że to może być nie wiadomo co. Nie ma tutaj samej piersi, jest też właścicielka tej piersi, a skąd wiecie, czy ona nie robi tego dla pieniędzy, ile jest kobiet , że uprawia seks dla seksu a, że są wpadki to co innego, to jest poprotu głupota tych matek, które zostają póżniej jako samotne matki. Własnie tutaj jest zdjęcie 4 tyg. płodu i co tu widzicie, bo ja nie, a ciągle czytam na necie, opinie tych anty - ja to jest duże dziecko w tym wieku, że jest dobrze rozwinięte, ja nic nie widze, tylko mały punkt.

Gość mnie się podoba
A wiecie jak matce tego dziecka musi być przykro, jak czyta wypowiedzi pełne jadu, oskarżeń? Nie zamieszczacie zdjęć swoich dzieci w sieci? Nie pokazujecie piersi i nagości niemowląt? OK, ale dajcie żyć innym! To jest jej dziecko i jej sprawa. Macie swoje dzieci, to się nimi zajmijcie, a nie najeżdżacie na kogoś, kto za pewne na to nie zasłużył.

Podejrzewam, że dokładnie o to chodziło żeby tej matce było przykro, bo \\z jakiego innego powodu ten nieszczęsny topik z linkiem do zdjęć. Jakby tylko o zdjęcia chodziło to można by go było założyć bez wklejania czyjejś galerii.....

Wyrażę swoje zdanie ponieważ miałam nieprzyjemne doświadczenia na bobasach przez to,że umieściłam swoją córcię nago jak kąpała się w wanience bądź była nad jeziorem...Otóż potem odnalazłam dzięki koleżance zdjęcia swojego dziecka i kilkunastu innych(nago) na profilu pewnego konfidenta.Nie było to miłe doświadczenie,pisałam do moderatorów o usunięcie tego profilu,ale niestety musiałam parę dni na to poczekać.Nie wiadomo co ów konfident chciał przez to pokazać,ale myśl nasuwa się niestety jedna:(,zdjęcia swojego dziecka nago wykasowałam i nigdy więcej ich tam nie umieszczę.A co do karmiącej Mamy-cóż to chyba jej sprawa,jeśli lubi pokazywać swoje wdzięki przed większą publicznością...:P.