Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość róbta co chceta zresztą

Nie najeżdżajcie tak na lekarzy bo wszyscy wyjadą

Polecane posty

Gość róbta co chceta zresztą

Przypominam że lekarze w Polsce są w większości kształceni za wasze pieniądze...nie umiecie tego docenić to wyjadą i kraje zachodniej Europy i inne będą mieć za darmo wykształconą (wcale nienajgorzej) służbę zdrowia...A wy...no cóż...umrzecie na złamanie ręki...albo na grypę :)

Zatem wyjedź i nie marudź , wszyscy powinniście wyjechać skoro tak marudzicie , może nauczycie się w końcu, że jesteście dla pacjentów a nie odwrotnie, tam na Zachodzie nie otrzymacie prezentów i kopert , tylko musicie pokazać, że cokolwiek umiecie i potraficie , zatem PRECZ z Polski , nieudaczni lekarzyki będą jeszcze błagać o powrót do Polski, szkoda że aż tak dużo jest nieudacznych z wysoko do nieba głowami i uważają się za KLAN i bez koperty nie podchodź . Powiem wam jedno lekarzyki , wypierdalajcie jak najszybciej !

Gość O CO CI BIEGA
SPAKOWAC CIE..???

Kto widział biednego lekarza? Ręka w górę!Jak im nie odpowiada niech się przekwalifikują, jak inni niejednokrotnie muszą.Czlowiek płaci na nich całe życie...a tu takie afery... ech.Nie ma obowiązku być lekarzem, zwlaszcza jeśli nie z powołania.

Gość so what...
So what? Przyjadą z Azji albo Ukrainy. Będą może grzecznijsi i mniej rozbestwieni. Tudzież bardziej rozgarnięci. Bo ci nasi to jak skończyli studia, tak publikacji w ręce nie mieli. Co mi jest i co mi zapisać, to wiem ja bo pogrzebie po stronach anglojęzycznych (ewentulanie dlaczego mi nie zapisywać, bo się wyklucza z czymś innym). Ci panstwo umieją tylko rżnąć obrazę jak się im udowodni ignoranctwo.

Gość w dupie

Gość nad niemnem
Gdy powiedzialam znajomej Angielce o tradycji "kopert" w Polsce to o malo zawalu nie dostala, nie mogla uwierzyc.

Gość dołazcam
hm bez koperty ani rusz moim zdaniem nie obrażając nikogo zarówno lekarze jak i pielęgniarki mają obryw że hoho no oczywiście pielegniarka mniej ale tez ma.Mam koleżankę pielęgniarkę no cóż biedy tam nie ma

Gość nad niemnem
Dokladnie, w szpitalu w Anglii wszyscy Ci nadskakuja nawet jesli jestes zebrakiem z ulicy, w Polsce jesli nie zaplacisz komu trzeba, to nawet nikt sie Toba przez caly dzien nie zainteresuje (oprocz lekarza na codziennym obchodzie) :O

Gość byłaś tam że wiesz
???

Żona w szpitalu Oleśnie płaciła 10 zł dziennie za możliwość spania obok dziecka tak ,żeby się córka nie bała obcego miejsca . Żona nie spała ,bo czuwała nad dzieckiem,ale za to poszły sobie spać pielęgniarki wydając \"dyrektywy \" żonie co ma robić \"jakby co\" !!! ;)

Gość nad niemnem
Tak sie sklada, ze bylam :O