Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

szczęśliwa mama

WRZEŚNIÓWKI 2006 wracajcie PLEASE!!!!

Polecane posty

Szczesliwa mamo->> jak milo :D:D My tu zagladamy...ale troszke sie wkurzylysmy,ze usuneli nasz topik:( Taka historia...jak topik wroci to my tez!!!!!Narazie piszemy na innym forum...

Urwisku rozumiem doskonale bo nasz też skasowali:( mamy zastępczy i czekamy może uda się go uratować, pracują nad tym:D pozdrów dziewczynki:)

dziękuję ślicznie:) u mnie smutna wiadomość:O straciłam dzidziusia;( w czwartek wróciłam ze szpitala... ale czuję się już dobrze:)

Szczęśliwa Mamo.. ściskam Ciebie bardzo, bardzo mocno...

szczęśliwa mamo, bardzo, bardzo mi przykro... mocno cię ściskam i całuję

bejgiel dzięki, naprawdę czuję się bardzo dobrze, cóż i takie rzeczy się zdarzają, jak to się mówi samo życie.... nikt nam nie obiecywał, że będzie różowo, są górki, pagórki... trzeba to wszystko przyjąć i tylko dobrze odczytać przesłanie i iść dalej pewnym krokiem, mam cudowną córeczkę, a synka będę jeszcze miała ale troszkę później:)

Szczęśliwa mamo przykro mi bardzo wiem co czujesz bo ja też to przeżyłam ale wszystko będzie oki zobaczysz 🌻👄 ❤️

podziwiam, naprawdę... silna i mądra z ciebie kobieta! a córeczkę masz rewelacyjną, nie mogłam się jej napatrzeć - żywe srebro :D 👄

wróci wróci .... musi...... wszystkie wrześniówki tego chcą!!!!!

czekamy jak na zbawienie :p bardzo liczymy na superinformatyków, którzy już tyyyyle topików ponaprawiali :) 🌻

szcesliwa mamo .tak mi przykro.:-( najwazniejsze ze sie dobrze czujesz

jednak nie ma to jak kafe... tu się czuję jak u siebie, gdzie indziej nie mam weny...

Dlaczego zabrali nam topic??? Ja się odmeldowywuję. Znów nie mam czasu na czytanie, ale tym razem ktoś mi zabrał tę możliwość, protestuję. Ale pamiętam, że miałam napisać, że moja Nisia mówi \"mama\" i \"tata\" jeszcze nie wiedząc, że to my:D, ale to i tak zajeeeebiste uczucie. Jutro znów nasza Otylia będzie pływać, więc spadam do wyrka, bo wyprawa na basen zaczyna się pobudką o godz.8 i przygotowaniem torby z niezbędnymi rzeczami, a potem ponad godzina jazdy, pływanie, odpoczynek, ponad godzina z powrotem, obiad i tak ok.godz.19 jesteśmy w domu. Ale postanowiłam, że od przyszłego tygodnia nie jeździmy na żadne obiady, wyłączamy telefony, domofony i spędzamy czas tylko sami, bo trochę mnie męczą te odwiedziny. A tym czasem kolorowych snów. Boże, ale ten czas szybko leci. Ewiczka i Iwali maluchy skończyły już pół roczku, a Wandzi Piotruś niedługo skończy 7 miesięcy, a jeszcze tak niedawno zaczynałyśmy topik z pytaniami o ciąży. Najlepsze życzenia dla wczorajszych półroczniaczków. Michaś i Marcinek->>> wszystkiego naj... od Nisi i rodziców.🌻 🌻.

Szczesliwa mamo - bardzo mi przykro, nie napisze, ze cie rozumie, bo nie doswiadczylam tego, cale szczescie, choc w poczatkowej fazie mojej ciazy tez bylo takie zagrozenie i moge sie domyslac tylko, ze jest ci ciezko, ale dobrze, ze dzielnie sie trzymasz i na pewno niebawem pojawi sie cudowna istotka pod twoim sercem ! Zycze ci tego bardzo, bardzo !!! ❤️ Ja tez chce, zeby nasz topik wrocil :(:(:(:( !!!!

Szczęśliwa mamo->>> tak mi przykro, nie wiem co napisać, bo chyba i tak nie pocieszę. Współczuję.

Dziewczyny, próbuję wejść na naszą skrzynkę na interii i okazuje się, że hasło jest nieprawidłowe. Może któraś wysłać mi na mojego maila hasło?? Z góry tenkju.

szczesliwa mamo--ja tez jestem z Tobą i zycze Ci duzo zdrówka 🌻