Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

szczęśliwa mama

WRZEŚNIÓWKI 2006 wracajcie PLEASE!!!!

Polecane posty

szczęśliwa mamo>> bardzo mi przykro, że Cię to spotkało.... trzymaj się dzilenie, masz jeszcze śliczną córcie w domu.....❤️❤️

Szczęśliwa mamo tak mi smutno się zrobiło ogromnie. Bardzo mi przykro. Normalnie się pobeczałam ❤️ 👄 🌻❤️ 👄 🌻❤️ 👄 🌻❤️ 👄 🌻❤️ 👄 🌻❤️ 👄 🌻❤️ 👄 🌻❤️ 👄 🌻

cholera inne topiki przywrocili a nasz nie:( pozdrawiam wszystkich ktorzy nas czytali...:)

Gość wrzesniowka
Daff mozesz podac wasz nowy adres?

Daff, prosimy, podaj nowy adres, fajnnie Was się podczytywało, wiele rad i wniosków wyciągnęłam. Jesteście bardzo fajnymi dziewczynami.....

Ja tez dolaczam sie do prosby dziewczyn, podajcie strone gdzie jesteście. Jak nie mozecie tutaj na forum, to chociaz na maila (mareek@tenbit.pl - to wspolna skrzynka moja i mojego meza, niech was nie zmyli adres, ja mam na imie Iza)

Daffodile czy wiesz moze dlaczego akurat wrzesniowego topicu nie dało sie uratowac, czy cos wiecie na ten temat. Dla mnie ta sprawa znikniecia topicow jest bardzo dziwna

Szczęśliwa mamo->>> wcale nie miałam nic złego na myśli i wszystko jest w porządku. Buźki dla Ciebie.

dziewczyny ktore nas czytaly.jak chcecie nas odnalezc podajcie swoje nr gg lub adresy mailowe

Normalnie czuję się jak w jakims matriksie - nie czaje o co chodzi. Na kafe wejsc nie moge , to probuje na wspolna pocztę i sie okazuje, ze tam tez nie da rady. nie zastanawuajac sie dlugo zagladam na swoja poczte, a tam tez nikt nie pisze gdzie ten nowy topik i nowe haslo. Ratunku!!!!!! Niech ktos mi wysle dokladne namiary na topik !!! Caluje wszystkie mamusie

dostalam namiary od Daff na inny potral - bylo to zaproszenie, ale nie moge znalezc tam tego topiku, o ktorym pisze daff. Dziwne to wszystko .........

Pola-podobno Nosek Cię już poratowała.:) Więc czekamy tam na Ciebie.:)

Hej Czas się przyznać że jestem Waszym cichym podczytywaczem :) . Mój synek urodził się 1.09.06 i tak czytam Was od samego początku i mimo, że Wy mnie nie znacie ja czuję sie z Wami emocjonalnie związana. Mój adres aga.t8@op.pl bardzo prosze dajcie znać gdzie jesteście Pozdrawiam

Kurcze, albo i nie, jak teraz dokładniej przeczytałam. Nie wiem już sama...

no cóż.. napisałam o tym wcześniej..też was czytałam od pierwszego dnia powstania topiku, choć nigdy nie napisałam żadnego postu.. okoliczności sprawiły, że chyba czas się ujawnić, bo czytało mi się was wyśmienicie! proszę o namiary na was na adres yussty@wp.pl buziaki

Dziewczyny to moje gg 7597437 proszę dajcie znać, pozdrawiam i czekam. Mój mały skarb tez jest z września, kiedyś pare razy napisałam na kafe. Nawet o narodzinach pisałam.

jeszcze raz podaje moj adres mareek@tenbit.pl

tez obiecuje, ze sie juz ujawnie. Az mi teraz wstyd ze tak dlugo was podczytywalam bez waszej wiedzy. Strasznie mi smutno bez was

myślę, że dziewczyny nie chcą już nikogo innego a tym bardziej kogoś kto się nie ujawniał..szkoda i przykro

Maz sie ze mnie smieje, ze w koncu mam za swoje. Ciagle mi mowil, zebym ja tez pisala, a nie tylko czytala. Ale jakos mi bylo glupio, bo Wy bylyscie juz takie zgrane i znalyscie sie dobrze.

moze maja swoje powody. wiem, ze mialy tez akcje ze zniknieciem zdjec. po prostu sa ostrozne. ja jednak wierze, ze nas przyjma, przeciez sa super i zawsze nowe dziewczyny witaly serdecznie. moze czekaja na zgode wszystkich

Nosek przeciez wyzej napisala zebysmy podaly maila i numery gg.

Dziewczyny, wysyłam, tylko mi wolno idzie, bo łącze mam chwilowo słabe... :-)

No to mamy za swoje, a tak fajnie się je czytało, u mnie kiepsko z czasem. Nieraz nawet nie nadązałam za nimi i wszystkiego nie doczytałam ale wiele wniosków i rad wyciągałam z ich wypowiedzi. Może dadzą cynka....

Wysłałam: Gugutek, Azi, MInimisia na maila Marsjanka i Kali - na gg mam nadzieję, że nie pominęłam nikogo :-)

Misiu dziękuje, ale nic jeszcze nie dostałam, może któraś z dziewczyn prześle, azi 82, Gagutek, proszę.... z góry dziękuję

Ja tez jeszcze nic nie dostalam, poczekajmy. Misia pisala, ze ma lacza slabe