Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

szczęśliwa mama

WRZEŚNIÓWKI 2006 wracajcie PLEASE!!!!

Polecane posty

Moj biedny maly Gargamel z dwoma zebami juz sie niecierpliwi, a matka jak glupia wpatruje sie w ten komputer. Tez czekam juz zniecierpliwiona

Wysłałam z onetu, także chwilkę to potrwa. Teraz muszę uciekać i zajrzę po poludniu. Jakbyście nie miały dajcie znać, spróbuję wysłać z innego konta.

Azi, Twój maluszek ma już 2 ząbki? mój niestety nic a marudny, szok. A co stosowałas jak mu zabki wychodziły, jaki żel?

nic nie stosowalam, bo u nas poszlo ekspresem. Dwa zeby wyszly na raz w ciagu jednego dnia. A marudne moje dziecko jest czesto, wiec nie zauwazylam tego. Choc zawsze ja tlumaczylam, moze marudna bo zeby ida

podobno te zele za duzo nie pomagaja, predzej juz czopek viburcol.

Dzięki, ja kupiłam dentinox żel, bo mały chce mi wnętrzności wypruć. A viburcol u nas się nie sprawdził, nie działa, zadziałał jedynie luminal też czopki. Azi mam probe jak dostaniesz namiary na wrześniówki to prześlij mi tez a ja tak samo zrobię kiedy dostanę bo moze do którejś z nas nie dojść, ja mam na gg a Ty na pocztę. Pozdrawiam,

ja do tej pory nic nie dostałam i cały czas czekam.....

Kali ja rowniez. Moze ktos pozniej zagladnie i wysle nam namiary jeszcze raz.

Kali - drugi raz napisałam do Ciebie na gg, ale chyba nie widzisz moich wiadomości ... Może masz odbieranie wiadomosci tylko od znajomych?

dziewczyny tez do was wyslaLAM.NAPEWNO WAS PRZYGARNIEMT.TYLKO MI SIE UJAWNIAC :-D

kurcze dziewczyny do mnie tez nic nie dotarlo, juz sama nie wiem, moze ja cos mam z skrzynka, ale raczej chyba nie. W razie czego podaje wam jeszce numer gg mojego meza, bo je nie mam (4032917)

dziewczyny przeslijcie mi na gg 4032917, bo rzeczywiscie moge cos miec ze skrzynka, ostatnie wiadomosci mam ze soboty

Misiu wlasnie doszlo. Dziekuje bardzo i przepraszam za zamieszanie.

Gość beamik
i jeszcze ja.nawet nie przypuszczałam że będzie mi tak brakowało tego topiku.co chwila sprawdzam czy wrócił.dołączam sie do apelu o powrót a jeśli to niemożliwe to o nowe namiary .dotąd byłam cichym czytelnikiem.odkryłam ten topik jak już zawiązałyście przyjażń i nie chciałam lub bałłam się wtrącać.polubiłam Was dziewczyny iWasze pociechy również.porównywałam postępy mojego malucha z 26.09do tego co potrafią Wasze maluszki a teraz pozostały nudne poradniki.rozwazcie możliwość powrotu.proszę w imieniu ukrytych czytelniczek.pozdrawiam moje gg9775545

Gość MM 30
Ja też dołączam się do prośby o podanie nowych namiarów. Czytam Was odkąd zaszłam w ciążę. Jakoś nie miałam odwagi pisać.Moja córeczka urodzila się 20 września. Gdzie jesteście? Mój numer gg 4148994

Gość MM 30
To jeszcze raz ja. Dostałm wiadomość na gg, ale niestety nie ma nowego adresu wrześniówek.

Gość Starajaca sie
Dziwczyny jesli to mozliwe to ja takze prosze o kontak na gg 2141705, jestem wpradezie na topiku dopiero dla starajacych sie mimo to wiele dziewczyn wpsominalo o waszym topiku, czytam od poczatku, ja staram sie od 2 lat i 17 02 06 odszedl moj aniolek w 7 tyg:(. opowiem o tym na pewno a teraz blagam pozwolcie mi czytac wasze perypetie, Dafff, serek ile razy usmaialm sie po Waszych postach, prosze odezwijcie sie, czekam!

Gość aż brak słów
:/

Gość gdzie jesteście
dziewczyny bo fajnie mi się was czytało???