Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

szczęśliwa mama

WRZEŚNIÓWKI 2006 wracajcie PLEASE!!!!

Polecane posty

misia - :D :D :D szczęśliwa mamo - A-HA! to taki był twój podstępny plan :p dobrze, że mała jeszcze się w tym wózeczku mieści, ale ma radochę :)

bajgiel musiałam Was jakoś ściągnąć tu :P hi hi jak kupiłam wózek z myślą na 3 lata a ja nie wiem, czy do wiosny dotrzyma przez tego mojego zbója:P

dobra, kładę się, Krzyś dziś marudny, bo wczoraj było szczepienie, a mnie jakieś cholerstwo rozbiera - bynajmniej nie mąż - i oczy mi się zamykają same... mam nadzieję, że jak jutro rano zajrzę, nasz kochany topik będzie z powrotem - please! ❤️ szczęśliwa mamo - buziaki dla twojej małej rozrabiary 👄

Szczęśliwa mamo->>> nieładnie. Ja się przejęłam wiadomością od Ciebie i bardzo mnie to zasmuciło. Ale cieszę się, że to tylko próba ściągnięcia nas na kafe:P

beciu - ale przejęłaś się słusznie, mi nie o to chodziło...

Becia to nie tak, to nie było po to by Was ściągnąć ale jakoś poinformować o smutnej dla mnie sytuacji, bo kiedy ostatnio rozmawiałyśmy zbieram od Was gratulacje i cieszyłyście się razem ze mną, a kiedy wróciłam w czwartek to tylko Koalka o tym wiedziała bo rozmawiamy często na gg a Wam jakoś nie miałam odwagi napisać bo nie wiedziałam, czy Was to zainteresuje, później w piątek ta afera z topikiem i zniknięcie Was z cafe, dlatego to napisałam Wam dzisiaj. bo bardzo Was lubię i tak jak dzieliłam się z Wami radością to chciałam podzielić się smutkiem:O ale broń Boże by to było sposobem przyciągnięcia Was tu, PRZEPRASZAM, JEŚLI TAK TO ODEBRAŁAŚ, ja po prostu leżąc przez 4 dni w szpitalu przemyślałam, to wszystko, to co się dzieje ze mną i wiem, że rozpacz nic mi nie da, mam córeczkę i muszę dla niej się uśmiechać i żyć normalnie. wierzę, że mój Aniołek jest szczęśliwy, że opiekują się nim moi rodzice. a ja cóż muszę odczekać trochę .... ale nie mogę załamywać się.... choć czasami trudno powstrzymać łzy.... jeszcze raz PRZEPRASZAM!!!!!!!!!!!!!

Szczęśliwa Mamo-wiesz na pewno dobrze, że Becia nic złego nie miała na myśli. Miałąbym tyle do napisania, ale już popisałyśmy, podziwiam Cie bardzo.:) 🌻

też uważam jak koalka ;) tym razem naprawdę spadam!!! co za wredny nałóg ta kafe :p

Koalko ja wiem i nie mam żalu żadnego i nawet przez moment mi by taka myśl nie przeszła przez głowę. po prostu czasami są takie nieporozumienia a szczególnie, gdy rozmawia się w sieci, nie raz już to przechodziłam, ale już wszystko mam nadzieję jest wyjaśnione:) Becia dla ❤️ i 🌻

Szczesliwa Mamo.. 🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻 trzymaj sie kobietko..............zycze z calego serca zeby wszystko dobrze sie ulozylo..i buziaki dla Magdusi👄

Szczesliwa mamo->> Tak bardzoooo m,i rzykro,ale ja wiem co Ty czujesz bo przeszlam przez to samo...tez mam swojego aniolka u gory...:) Bedzie dobrze...napewno braciszek dla Madzi sie jeszcze pojawi i da popalic,maly lobuziak :D Duzooooo zdrowka zycze 🌻🌻 Tez tesknie za kaffeeeeeeeeeeee :(:(:(

Szczęśliwa mamo-bardzo mi przykro ale widze ze ty masz w sobie tyle siły i wiary że napweno bedzie dobrze.Dla ciebie🌻 Madzia jest sliczna naprwade lalunia:):)

Szczęśliwa mamo->>>dla Ciebie❤️❤️❤️, ale masz śliczna tę córeczkę!!!!!!!!:-D:-D

no nareszcie!jesteście! muszę się przyznać, że czytam was od pierwszej strony i od pierwszego dnia powstania topiku byłam z wami...znam was wszystkie...jakoś nigdy nie miałam weny na pisanie i stąd mój bierny udział..ale przeżywałam wszystko z wami, radości i smutki.. i chciałabym tak nadal... wracajcie moje wirtualne psiapsiółki.. szczęśliwa mamo- przytulanki..będzie dobrze:)

Witam!! ❤️ No wloncu trafiłam na Wrzesniowki,dziewczyny gdzie teraz jestescie bo normalni cos mnie trafia ze niemoge poczytac co u was.Ja niestety nie mam netu i jeszce to troche potrwa pisze z mężowego laptopa ale tu predkosc tak a ze jedna strona otwiera sie godzine.prosze o namiary na meila z adresem gdzie piszecie,i hasłem do poczty bo nie moge sie zalogowac. Szczesliwa mamo---🌻❤️ pozdrawiam i czekam na odzew.

apsikm - wysłałam Ci maila z hasłem, którego dostałam od Ewy, i dokleiłam adres, gdzie możesz nas znaleźć 👄

Dziewczyny co sie dzieje, nie moge wejsc na nasza skrzynke, ani Was znalezc... co to za afera z usunieciem naszego topiku???? dlaczego????

napiszcie gdzie jestescie???? na maila i nowe haslo do naszej skrzynki pleaseeee

Gość miki25
dziewczyny dajcie namiary, gdzie można Was znaleźć, przyzwyczaiłam się do Was....... Jeśli nie chcecie na kafe to na gg mój numer: 7597437

Gość miki25
smutno...

Gość miki25
Proszę, dajcie znać gdzie się podziewacie, a może ktos wie?

Gość miki25
czy żadna z Was już tu nie wchodzi?

Gość wrzesniowka
dajcie znac gdzie jestescie, przeciez to chyba nie jest jakas tajemnica. Wiele dziewczyn was czytalo, ale sie nie udzielaly. Jestescie super zgrane, dlatego tak wiele osob za wami teskni. Podajcie na forum wasz nowy adres, a jak naprawde nie mozecie, to dajcie znac, to podam wam maila ( i pewnie nie tylko ja). Pleaseeee

kurcze dziewczyny co z Wami?????? odezwijcie się,

czemu nie chcecie powiedziec , gdzie teraz piszecie? plis, dajcie cynka