Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

szczuplak1

Kto nie pracuje, a chętnie i często po sieci buszuje.- c.d.

Polecane posty

wołacie mnie i macie :) jestem z powrotem ;) dziękuje Wam za zdjęcia, piękne dziecie, Olusia młodziutka jak nastolatka :) A gdzie Taktak się podziewa? A teraz leacja z dnia dzisiejszego: powiem szczerze ze dosłownie wybłagałam moje wyjście ze szpitala, nigdy więcej się tam nie wybieram :( kazali mi wczoraj wieczorem przyjechać i nie wiem po co. Od rana dziś nic mi nie robili, nie było wogóle obchodu lekarzy czekam, czekam a tu nikogo. Pytam pielęgniarki kiedy będzie obchód- a ona na to że nie będzie już bo tylko troche chodzili bo ..... za dużo pacjentów jest :P wiecie co? parodia :( znalazłam lekarza i pytam kiesy wyjde, a on na to że może jutro. No to pytam co będą mi dziś robili? a on na to że już nic ! No to pytam po co mam leżeć cały dzień i noc? że przecież moge do domu lepiej wyjść. No to się łaskawie zgodził ale czekałam za to na wypis prawie 4 godziny. Ale naszczęscie jestem już w domu i nawet okazało się że internet mi działa (mieli go wyłaczyć już 3 dni temu :P ) więc pisze Wam relacje, a zaraz kąpiel i odpoczywanko we własnym łóżeczku :) miłego wieczorka moje Panie

Slyvi> no to super, mam nadzieję ze powrót do domu zadziałał korzystnie i już się czujesz lepiej ;) Juli> kochana jesteś, jutro poszukam tej etykiety (niewiem gdzie ją wsadziłam) i popatrze czy coś tam jeszcze jest :) Tak tak faktycznie ulotnił się, pewnie chce odpocząć od tego babińca ;) teraz wieczór przy herbatce lub mleku gorącym albo jeszcze czym innym.......co kto woli :)

Hej Wam 🖐️ Z tego co wiem to u TakTaczka były ferie jesienne, byc moze sobie gdzies wyjechała , albo zwyczajnie odpoczywa :) Sylvik znaczy się , ze pojechałas tylko po to zeby się tam przespac :P A swoją drogą to faktycznie parodia z tym obchodem, podejrzewam , ze nie tylko z tym :( No cóz, nasza polska szara rzeczywistosc :O Jak chcesz to oczywsicie mozesz dzwonic , ja chetnie bym zadzwoniła ale przekroczyłam juz limit na miesiac i moj M drze japę ,ze mam sie ograniczac :P Prawda taka, ze w tym miesiacu pozwoliłam sobie całkiem sporo podzwonic i wydzwoniłam niezła sumkę :P:P A co tam...w koncu po to sa telefony :D Mrówka ja tez się dowiadywałm w sprawie tej włoczki, ale tam gdzie myslałam ze mi pomogą rozłozyli rece . Mam jednak jutro skontaktowac się z osobą, ktora ma spore doswiadczenie w tej dziedzinie i byc moze cos zaradzi ;) A z tym dołkiem finansowym to mam podobnie :O W dodatku przyszło mi rozliczenie za ogrzewanie mieszkania i mam niedopłatę prawie 2 tys 😭 Nie mam pojecia jak te pacany to ponaliczali. Tym bardziej , ze pozakładali nam liczniki i praktycznie wszedzie były pozakrecane , a jezeli juz to grzały na tzw pol gwizdka. Sasiedzi obok , o takim samym rozkładzie mieszkania, tyle samo metrow i takich samych grzejnikach dostali nadpłate . Kurwa jestem tak zła ze udusiłabym tych debili . Ponaliczali jakies wspolczynniiki na te grzejniki i przez to mnozą stan licznika , tylko sakd taki a nie inny wspołczynnik tego juz mi nikt nie potrafi wytłumaczyc I znowu dol finansowy, bo nie jestem w stanie tak od ręki naruchac im 2 tys. A nie moge wstrzymac się od opłaty, bo od razu stoi nad takim delikwentem widmo komornika i ciul fuck fuckk

Dobry wieczor. ooo widze ze nie tylko u mnie cyrk na kolkach. Enea przyslala mi wyrownanie roczne 1000zl niedoplaty z aprad. Hm a niby skad jak ja w tym mieszkaniu nie mieszkam i nie korzystam,jedynie pomieszkiwalam tam przez kilka dni w swieta,ale z czego korzystac jak remont nie skonczony. Okazalo sie ze madry znajomy elektryk zle podlaczyl licznik,nie podlaczyl pieca na taryfe oszzcednosciowa wiec placilam jak za normalna , a prad pobierala sciana chyba ,bo nawet po odlaczeniu bezpiecznikow prad i tak byl pobierany. Masakra,dzwonili ale akurat odebral dziadek ktory za chiny nie umie powtorzyc co i jak. Buziaki

dziewczyny ja wiem że u wszystkich jest podobnie ale czasem człeka zdołuje jak nic :( ale już mi lepiej no i oczywiście opowiem wam mój sen ;) \"siedzę na ławeczce w polu przedemną piękny łan zboża ja z brzuchem ogromniastym (tłumacz - ciążą) patrzę a drogą idzie byk ogromny, no to ja na kolana ze strachu i w ten łan zboża i miedzą na czworakach na druga stronę\" rano wstałam i myślę co ten niby sen ma oznaczać, najpierw się ucieszyłam bo Landri mówiła że to kasa, więc sobie myślę zagram a tota albo wyślę smska do radia zet :) ale potem myslę uciekam przed kasą? a może przed seksem z obawy przed ciążą i tu mnie szlag trafił bo moje marzenia o wielkiej kasie się rozwiały Landrynka tłumacz ino dobrze no i tak się sprawy mają :( a teraz kawusia dla poprawy nastroju :) zapraszam ps. metki oczywiście znaleźć nie mogę, chyba jej nie wyrzuciłam przy porządkach?! ale tam już chyba nic nie było oprócz składu włóczki i numeru drutów, może zmienili tylko nazwe na samą chenile, jak nie ma to trudno

Dzien dobry ;) A myśłałam, ze tylko ja mam takie szczescie, ze mnie z kazdej strony naviągają na jakies dodatkowe opłaty :O No cóz , ajka to mowi moj znajomy \" Zycie\" i co ? poradziu się się cos na to ? chyba niee :( Mrowka tak na szybko z tego co pamietam to kobieta w ciazy to cos dobrego , o bykach juz chyba Ci pisałam , ze jakies przygody erotyczne ?:P Sprawdze dobrze w domu :) Ale coś z tymi bykami to ..........hm...........często Ci się snią :P

Mrowko, przyszla odpowiedz z fabryki, ze nie maja zadnej marabu chenille.....Maja jakis dawny produkt, ktory ma nazwe malibu, moze przekrecilas nazwe? Ten maja na magazynie... Przykro mi, ale podane przez Ciebie informacje moga byc niewystarczajace..

włąśnie wróciłam ze szkoły - studniówka, oceny i takie tam inne pierdołu zeszło 2,5 godziny, brrrrrrrrrrrrrrr Juli szkoda myślę ze nie będę ci zawracać głowy bo jednego motka na próbę nie będziesz kupować przecież, wysłałam ci co prawda fotkę tej włóczki, czasami tak jest że po jakimś czasie firma zmienia nazwę albo robi już inną włóczkę na bazie starej, poszukam najwyżej czegoś innego na te narzuty najlepsza jest podobno turecka bawełna ale u nas to za drogo wychodzi, najlepiej jakby gdzieś u producenta włąśnie kupić bo potrzebne mi przynajmniej 2 kilo (tak myślę) dziękuje za dobre chęci :))

dobry wieczor :-) u mnie pogoda pod psem - wiatr, deszcz, snieg z deszczem, temp.+3 do +6 stopni, noca zimniej. Dwa dni temu bylo lepiej bo temp. byla ujemna (ja przy mroziku lepiej sie czuje). Do tego zaczyna sie noc polarna i calkiem niedlugo bedzie juz ciemno cala dobe, slonce zajdzie na dwa miesiace. Cos jest nie tak z ta pogoda, bo tutaj tak jak teraz to powinno byc wczesniej, we wrzesniu, a teraz powinna byc naprawde zima. Tak dalej pojdzie to czeka nas jakas katastrofa klimatyczna. Mrowko ladnie wyszla Ci ta serwetka. Mi sie ona bardzo podoba. W zeszlym roku zrobilam takie 3 wtym roku tez mialam ochote, ale teraz sobie mysle, ze chcialabym bardziej jakas firanke swiateczna i tylko znajde jakis wzor i zabieram sie, bo musze zdarzayc w ciagu miesiaca, bo przylatuje do Polski.

możesz właśnie przeczekać tą noc polarną z dzidzią u nas w Polsce :) tylko czy tatuś nie będzię tęsknił za Antosiem? i jego mamą :) a swoją drogą to narzekamy ale jak pomyślę o tej nocy polarnej to chyba zacznę się cieszyć że tutaj jej nie ma :) dlatego podaje gorącą kawusię, herbatę, mleko, kakao :D zaczełam też drugą serwetę w prezencie choinki tym razem zrobię zielone, a przy okazji dłubię sobie bluzeczkę wyjściową, zobaczymy co wyjdzie ponadto jak zwykle domowe obowiązki ;) a co u was?

witam dołączam z kawusią :) u mnie narazie bez zmian, wczoraj pojechałam do pracy i wytrzymałam godzine :( już po kilkunastu minutach zaczełam źle się czuć :( dziś jade do psychiatry na wizyte, zobacze czy potwierdzi moje przypuszczenia że to tylko psychika tak działa. A tak ogólnie to jestem zadowolna i mam zamiar szybko pozbyć się tych obaw i zacząć cieszyć się życiem :) wkońcu tak szybko ono ucieka :( :) miłego dnia

Hej Babki 🖐️ Sylvik jak mnie cieszy takie podejscie do sprawy :D Trzymaj tak caly czas a bedzie ok :D:D Mroweczko w sprawie snu to tak jak wczesneij napisałam , kobieta w ciazy to radosc a byk.............. ? :P W sprawie firanek mam tu linka do stronki , moze cos upatrzycie i zrobicie z tgeo http://photo.163.com/photos/anndrow/25586584/#p1 Mam tez fajne wzorki inne, ale nie potrafie wkleic tego na fotosika , wiec ewentualnie poczta mogę dosłac :) Dziś u mnie zapowiada się nareszcie sloneczny dzionek , wiec jako, ze mam sporo roboty , zmykam by zdazyc przed zachodem słonca :P no a potem szydełko :P

jeśli o mnie chodzi to wiesz przecież że możesz słać bez pytania ;) Sylvik, takie podejscie do sprawy mi się podoba :) na dworze pochmurno, brrrrrrr, serwuje herbatkę :D

Landrii wziełam pierwszą :P dziś tylko herbatka :) miłego dnia

ja dzisiaj też herbatka, dolegliwości żółądkowe mnie dopadły wczoraj, usnełam już dzisiaj a teraz dietuje i biorę się zaraz za bluzeczkę na andrzejki :)

Dzien dobry ;) Mrówka czego się obżarłas ?:P Sylvik zamelduj się kobietko jak tam sie czujesz po pierwszym razie ? ;) Reszta tez się melduje ino szybko ;) TakTak nie za długo aby odpoczywasz ? A moze cholera znowu Ty w szpitalu jestes ? Piszcie , piszcie i się nie ociągajcie :D

O jestem jestem, już czytają c ostatnie trzy strony bałama sie ze nikt sie o mnie nie martwi a tu prosze na koniec wybuch treoski!! :D Ferie sie niestey już w poniedzialek sonczyly, nigdzie nie wyjezdzalam za to mialam w domu Halloween party dla dzieciaków. Mam pare zdjec ale chyba wsadze na n-k jak ktos bedzie chcial to moze tam ogladac. No i nie bylo mnie tez dlatego ze moje kochanie zapomnialo zaplacic za telefon i odlaczyli nam siec wrrrrrrrrrrrr. Tutejsza telekomunikacja nie bawi sie w jakies upomnienia czy cos tylko sru odlaczaja. Także jestem znow :D Landrii jak tak o snach to wlasnie snilo mi sie ze bylam w wielkim slepie z bizuteria no taki meeeeega jubiler a do tego ze nahaftowal mi na spodnice kot :o spódnica byla skórzana :D

Jak juz o snach mowa.....to ostatnio snilas mi sie Ty, landynko! Juz nie pamietam gdzie i w jakich okoliznosciach, ale pamietam, ze patrzalam sie ja Ciebie i patrzalam....nie moglam sie napatrzec na Twoja urode, te blond loki....I wiesz...bylas pulchna, ale dobrze Ci bylo :-)) Tutaj ostatnio taka brzydka pogoda, ze az!!!Albo leje bez przerwy, albo jest tak szaro i buro, ze nie chce sie nic...Trzeba przetrzymac ten okres...Nie lubie w ogole swiatla sztucznego, a ostatnio od rana przy takim trzeba siedziec. Nie wyobrazam sobie siebie u Olajdy... No nic babki...uciekam na jakies zakupy, musze sobie sprawic cos do ubrania, bo w szafie swieci pustkami, do tego szykuja sie 2 mprezki urodzinowe, wiec i prezenty musze jakies znalezc....a z tym zawsze problem. Jeszcze dziewczynie cos wymysle, ale facetom???

no prosze jakie sny macie :) ja najczęsciej nie pamiętam rano co mi się śniło. Taktak widze że nie próżnowałaś na feriach :P podaj link, chętnie fotki obejrze :) dobrze że już wróciłaś :) Julli jak znajdziesz coś ciekawego to daj znać, ja musze całą prawie garderobe zmienić, za tydzień koniec żałoby i coś jasnego mi się marzy, bo tamte ciuchy chyba wywaliłam w ramach porządków wiosennych :P (każda wymówka dobra aby na zakupy się wybrać ;) ) Landrii cały dzień nie było tak źle, teraz troche mnie brzuch muli i lekko trzepie, ale nie mam zamiaru się poddawać i od jutra dalej leczyć się zamierzam :) potrzebuje tylko wsparcia i zajęcia ;) Aha, najważniejsze dziś nawet popracowałam i oczy mnie nie bolały hurraaaaaaa Dziękuje Ci kochana jeszcze raz za wczorajszą rozmowę tel 👄

witam wesoło na przekór pogodzie :) choć chęci do roboty nie ma no i trzeba jak Juli pisze światło palić, ale co robić, chętnie obejrzę jakieś świeże foty, a dlaczego Tak tak miał jesienne ferie a my nie? :( Sylvi> koniecznie ciepłe kolory pamiętaj, żadnych zgniłych zieleni, siwych czy beżów,tylko czerwienie, pomarańcze, turkusy, soczyste zielenie ;) mam dzis sporo do zrobienia ale już oklapłam bo piątek więc pewnie zrobię połowę tego co zaplanowałam, Juli> prezent facetom, trudna sprawa, sama mam z tym problem, chociaż ostatnio mi się udało kupiłam teczkę do pracy i portfel mojemu M :)

takie mam plany Mróweczko :) ale znając mnie to pewnie nic mi się nie będzie podobało :( :) u mnie narazie ładna pogoda, ale podobno ma przelotnie popadać :( a teraz zapraszam na kawke Riccore :)

Hello! Ja mialam dzisiaj wczesna pobudke, bo znowu jakies mle roboty w lazience...ciagle cos do zrobienia, uffa.... Za oknem szaro, wiec sluchaj Sylvik Mroweczki i otul sie kolorami, na pewno od razu lepiej sie poczujesz-serio! Wczoraj kupilam sobie 5 bluzeczek (jak nigdy w jednym sklepie), teraz musze sie rozejrzec za spodniami, z tym zawsze wiekszy problem. Jeden prezent mamy z glowy, bo dzwonil kumpel i skladamy sie wszyscy na iphona :-) Niech sie chlopak cieszy :-) Mam gore do prasowania, a tak mi sie nie chce...wciaz tylko dokladam....tez tak macie? A...nie wiem czy sie wam juz chwalilam....mam dwie pociechy- papuzki , sa takie slodziutkie! Buziaczki!

Czesc !! Jaki gwar i ruch dziś tu panuje :) Sylvik ja poprosze kawę Ricore , z cukrem i smietanką ;) Co do tego mulenia i bolow brzucha. Pamietaj tez op jednym , ze czasami nasza podswiadomosc wmawiam nam , ze mamy takie a nie inne objawy tylko dlatego, zeby ustąpic i poddac się. Wiec jesli sa te bole ktore wytrzymujesz to trwaj w tym do skutku ;) Juleczko jak tak lubisz prasowanie to moge zawsze coś do Ciiebie podrzucic :P Bo ja wręcz nie cierpię tego robic i prasuję jak musze ;P O papuzkach nic nie wspomiinałas . Moj M miał kiedys papuzki i powiedział ze nigdy w zyciu, wiec chyba Ci wspołczuje :P A z tym snem to pocieszajace, ze byłam ładna ale juz z tą otyłoscia tak pięknie to nie wygladało :P Ciekawa jestem skad takie mysli u Ciebie ?A moze przesyłam telepatycznie moje mysli ? Teraz własnie jestem na etapie z odchudzaniem . Juz 3 dzien dietkuję i oby tak dalej :)A przyda sie zrzucic pare kilo :P Mróweczko Tak Tak przeciez mieszka za granicą naszego kraju, więc inne terminy ferii i wakacjii tam obowiazują ;) Tak Tak sprawdziłam w senniku

Ja mam je od 3 tygodni i jak na razie to jestem bardzo zadowolona....Nie dosc, ze sa sliczne to dotrzymuja towarzystwa, spiewaja, malo brudza, wiec problemu z nimi zadnego...Nie narzekam, wrecz przeciwnie i jeszcze polecam :-) Ja tez powinnam zrzucc przynajmniej jeden kg....na wiecej nie licze ;-)

hehe dopiero teraz widze ze mi ucięo kawałek wpisu :O jak skoncze obiad to dokoncze ;)

w takim razie jeszcze raz.... ... witam! Moje chlopaki spia na sofie, a ja buszuje po necie. Zagladnelam do lodowki i wichura....wiec zaraz zapakuje juniora i pojdziemy na spacerek, a przy okazji jakies zakupy. Wczoraj zaczelam firanke siwateczna, bo z motywem choinki, ale jest duza i obawiam sie, ze nie dokoncze jej do 9 grudnia, bo wtedy to wlasnie lece z Antosiem do Polski na miesiac i tym sposobem zaliczymy tylko polowe nocy polarnej i to te pierwsza czesc, te przyjemniejsza - z atmosfera swiateczna. Senior z moja siostra doleca do nas tydzien pozniej na swieta i nowy rok. Trosze mysle jak to bedzie, bo polece sama z Antosiem, mam nadzieje, ze bedzie ok i ze Antos bedzie spal, bo podroiz zaczynamy wczesnym rankiem i bedzie musial byc przebudzony, wiec mam nadzieje, ze pozniej w samolocie zasnie. Ok, lece na dwor poki jako tako jasno jeszcze jest pozdrawiam i milego dnia zycze :-)

Tak Tak , wiec sprawdzałam w senniku i jezeli chodzi o biżuterie to jest napisane tak biżuterię nosic - niepotrzebna pycha i zarozumiłaosc , które moga ci przyniesć starty moralne i materialne biżuterię ogladac -lekkomyślny czyn a jesli chodzi o kota to kot nic innego jak fałszywy przyjaciel :O kot czarny - nieszczescie w domu kot drapiacy -niewdzięcznosc ludzka kot- głaskac go -zadowolenie na krótka metę Ola myśle, ze dasz sobie rade , no ale rozumiem Twoj niepokój, zawsze to milej i bezpieczniej gdy sie ma kogos bliskiego obok ;) Ja robie anioła na szydełku i za cholerę nie zgadza mi się ilosc oczek i pruję juz chyba go z 10ty raz :( Julii moj M miał papugi tragiczne :O smieciły, wrzesczały i były lekko jakby na haju :P ponoc takie sprawiały wrazenie ;)

Rozbrykane bestie :-) Kurcze, wstalam dzis o 7 i teraz jestem taka spiaca, ze normalnie walcze sama z soba zeby si nie polozyc... Kawke wypilam rano, boje sie, ze jak teraz sobie zrobie, to bedzie mi niedobrze....Tak to ze mna bywa. A herbatke wlasnie wypilam i nic.... Moze cola? lece do lodowki... Poza tym nudy, w lazience balagan, ale jescze nie skonczyli, wiec nie ma co sprzatac. Troche poprasowalam, reszta na pozniej.