Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

szczuplak1

Kto nie pracuje, a chętnie i często po sieci buszuje.- c.d.

Polecane posty

ooooooooooooooo jak tu gwarno się zrobiło :) ja dziś się odciełam od świata bo mam ambitny plan zdążyć przed andrzejkami z dzierganą kreacją ;) ale jiuż mi przebrzydło więc przyszłam luknąć co tam w trawie piszczy ;) papużki miałam kiedyś i były ok, trochę się tylko kurzyło a do hałasu przywykłam jak ich potem brakło to się pusto zrobiło :( za oknem ciemno ......... pomuro itd ale to nic zapodaję gorące kakao :D

Ja jak zwykle na chwile. Witam. Jutro do pracy. A wieczorem moj zaprosil sobie gosci bo mial 5 tego urodziny Niech sie wykaze,i niech cos przyszykuje. Zimno sie zrobilo strasznie ,jeszcze jakos tak ponuro Mam tylko wolna niedziele,i nastepny tydzien zapowiada sie podobnie,ale to dobrze,czas szybciej leci no i kasa bedzie wieksza bo niby nie placimy podatku,ale kazdy mowi inaczej wiec nie jestem pewna. Olajdo dasz rade,moja kumpela odkad urodzila ciagle lata z malym samolotem,bo tak wygodnie.Na pewno synus bedzie spal,zobaczysz

Dzien dobry :) Bling i jak imprezka? Co Twoj luby przyszykował dobrego ? ;) Mnie chorobsko rozłozyło:( Zatoki, przy okazji zapalenie gardła i ogolnie tagicznie się czuje. Niestety dzien spedzam w pracy , ale juz wieczor i jutrzejszy cały dzien mam zamiar spedzic w łozku ;) Zycze Wam wszystkiego dobrego i milego odpoczynku :D 🖐️

Landri > kuruj się żebyś szybko doszła do siebie, zatoki, brrrrrrr, chyba trzeba czapeczkę zakupic ;) Bling no i jak imprezka :) pozostałe rozumiem że się imprezują rownież, ja właśnie siedzę i myślę co tu założyć na małe spotkanko w większym gronie, hmmmmmmm, no kurde niewiem najchętniej założyłabym wycieruchy :P idę pogrzebać w tej szafie a wam życzę miłego wypoczynku

Ha ha,no imprezka byla udana. A solenizant czolgal sie do toalety,alez widok,nie omieszkalam zrobic fotki. Ja sie spieszylam do domu ,skonczylam prace 3 godziny przed,a on kupil gotowce w sklepie. A na dodatek pojechal po gosci az 150 km,no i sprzedal im swoje audi. Wiec dzien pelen wrazen,a najlepsze jest to ze ja bylam nieswiadoma,no ale co mnie to ,to w sumie nie moje auto,teraz przerzuca sie na Doodga,jeszcze nim nie jechalam chociaz ma go juz kilka lat. Teraz spi na sofie,i chyba go z niej nie sciagne,ja wszystko pomylam, nawet podlogi. A jutro ide do kolezanki nie bede patrzec jak on sie meczy kacem,haha,trzeba bylo nie pic,ja pilam ale malutko. Zapraszam rano na ciacho bo masa tegow lodowce 4 rodzaje,same z galaretka lub kremem,nawet dwa torciki. Przy okazji opijemy moje 6 lat w Norge.

Dzien dobry :) Bling to ja sie melduje. Co prawda dieta jest , lae takiej okazji nie odpuscze. Poprosze dla mnie torcika , ale mały kawałeczek ;) Widac, ze impreza udana, ale co tam, raz na jakis czas mozna zaszalec :P I wznosze toast za nastepene 6 lat na obczyxnie i zycze wszystkiego najlepszego ;) Dziś u mnie piękny dzien wstał , az chce się zyc, ale i tak mam zamiar spedzic go w łozeczku .Tak weic wracam pod kolderke :P 👄

Landri torcik do wyrka,prosze. Moj jeszzce spi,w zyciu jak z nim jestem nie widzialam zeby spal o 13 godzinie. No ale wymeczyl sie w nocy,ja z nim na sofce pospalam,zeby bylo mu razniej,potem przenieslismy sie do wyrka i nawet nie wiem kiedy zniknal na sofke i tak spi pod kocykiem.

od rana wymyśliłam sobie kopanie w ogródku, wszystko przez tą pogodę ;) jest bajecznie, a teraz część powyżej siedzenia jest ździebko obolała ;P Sylvik, mam masę pytań, już znalazłam kurs na te zdobienia wiem gdzie i od kiedy i ile trwa, niedoczytałam tylko ile kosztuje, pewnie trzeba osobiście dopytać szczegółu, trwa 3 miesiące, też na taki chodziłaś? ile zapłaciłaś, dużo cię nauczyli? gdzie kupowałaś sprzęt towar i itd, możesz mi szczegóły wysłać na emaila/ plissss muszę mieć orientacje :) reszta kuda poszła :D Juli do Ciebie być może też będę miała parę pytań jeśli pozwolisz, jeśli nie to też poopytam ale to już emailem teraz idę odpocząć chwi;lkę

Ciao! A ja po intensywnym weekendzie spedze dzien w domku, odpoczne i doprowadze mieszkanie do porzadku... Mam tez zaleglosci w poczcie elektr., wiec czas bedzie dzis wypelniony. Mrowko, pytaj i wcale nie pytaj czy mozez ;-) Wybierasz sie na kurs stylizacji paznokia? U mnie takie kursy kosztuja ok.1000 e za 3 dni...Porazka...

Hellołki 🖐️ Dzien dobry ;) No i jak tam Babulce ? Co słychac ? Mrówko widze masz ambitne plany ;) Julka te kursy u nas tez sa drogia, no ale moze nie trwaja 3 fni tylko ze 3 tygodnie :O Sam nie wiem ... Sylvik jak Babeczko się czujesz ? Wszystko ok ? I jeszcvze odnosnie Twojego telefonu. Nie masz za co dziękowac , zawsze mozesz dzwonic kiedy tylko chcesz ;) Lece do kuchni , chce upiec placek drożdżowy karczek w całosci i zrobic dobry obiadek :). MIłego dnia🌻

koniec laby :) z tego co wyczytałam to 3 miesiące, ale o cenie jeszcze nic niewiem, dopiero mam zamiar się dowiedziec, plany może ambitne zbyt nie są, ale trzeba się chyba przekwalifikować bo jakoś marnie mi idzie znalezienie pracy w swoim fachu :P jutro meldować się rano przy kawusi, wszystkie!!!!!!!!!Sylvi gdzie jesteś??!! czekam na odpowiedzi ;)

sama mam pić tą kawę :( no to trudno, byc może nie będzie mnie przez jakiś czas, planuje remont kompa ;) odezwę się niebawem trzymcie się :)

Czesc :) Mrówka ja kawę teraz moge wypic , niedawno dotarłam do pracy :O No i chwilka na relaks przy kawce , a poetm tez znikam bo przede mna full pracy ;) Nawet sie ciesze , bo szybko mi czas zleci . Ogolnie jest cool , super i w ogole jestem cała happy ;) Co chcesz robic z tym swoim kompikiem ?:P Miłego dzionka 👄🌻

Landrii kot był co prawda kolorowy ale nieszczescie w domu i tak mi wywrózył. Nie chce mi sie juz pisac, gadac ani zyc. Moze mi kiedys przejdzie to sie odezwe.

Tak Tak co to za nieszczęscie ? Napisz co sie stało, ze masz takie podejscie do zycia ??

już jestem :D a tu ło............ wpis tak taka przeczytałam aż dwa razy, cholera....... jest tylko jedna rzecz na świecie która by mnie zmusiła do napisania takich rzeczy, hmmmmmmmm ale nawet boję się o niej myśleć, mam tylko nadzieję że jakiś czas tak taku znowu słonce zajrzy do twojego domu i zaczniesz na nowo cieszyć się życiem, no i nie zapominaj o nas ja właśnie ukończyłam kreacje na andrzejki no i dupa........ zostałam z niej ograbiona, niby dobrze bo kasa jest a mogę zawsze sobie drugą zrobić ale jakoś mi się nie chce chwilowo, a do andrzejek to już na mur beton nie zdążę kreacją się pochwalę bo zdązyłam zrobić fotke, co prawda bez makeup i fryza ale co tam ;) :) http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/2ff85fc5f10ab7f7.html

:) Witam No własnie , martwie sie o Tak Taka. To co napisała zabrzmiało nad wyraz zatrwazająco . Mróweczko piękne to wdzianko . Masz i talent i piorunem to robisz :) Ja nad swoim Aniołem męcze się juz kilka dni i gdzies robię bładc , bo za diabla oczka mi się nie zgadzają po bodajze 7 okrazeniu :( Juz chyba ze 4 razy prułam i nie weim czy po raz kolejny sie za to chwytac. Sylvik Ty zyjesz po tych psychotropach ? Odezwij się co z Toba . Ide polezec i pomyslę nad szydełkiem ;) 🖐️

Dzien dobry :) Mróweczko miałam napisac n amaila, ale nie moge się połączyc z serwerem :O Bardzo prosze oczywscie odplatnie ( cena nie gra roli) o takie wdzianeczko. Rozmiar myśle, ze taki sam , jedynie mogłby byc kolor np czarny ;) Jezeli bedzie Ci wygodniej ( jezeli sie oczywsicie zgodzisz ) to kupie materiał , jezeli wolisz zrobic to Ty to zdaje się na Ciebie. Podaj cene materiału, robocizny, dolicz cene przesyłki i konto na ktore przeleje pieniazki. JUz kiedys pisałam do Ciebie w tej sprawie, ale jakos mi nie po drodze nigdy do sklepów z włoczkami :O i tak to schodzi. Jednak to wdzianko jest jak na moj gust bardzo śliczne i fajnie by było , gdybym była rowniez jego posiadaczka :P Co Ty na to ? ;)

Witam ;) Czyźbym została tylko ja z Mróweczką ? :O Gdzie się podziewacie ? Mróweczko piękne Dziekuje :) Dopiero dostłam się na maila i po obiedzie napisze wszystko co potrzebujesz. Jestem na bank pewna ;) Dzis wieczorem mam rozmowę w pracy z szefem i moja siostra . Mamy sobie wyjasnic wszelkie niedomowienia, na ktorych tle dochodzi czasami do ostrej wymiany słow:(. Az nie chce się wierzyc, ze siostra moja ma w sobie tyle chorej nadgorliwosci , ze wzbudza we mnie tylko poczucie winy i sprawia ze coraz mniej usmiecha mi się chodzic do pracy :O Mam nadzieje, ze przezyję ten stres i wroce spokojna do domu :) Pozdrawiam serdecznie 🌻

Landrynka, tylko nie próbuj mi znikać bo z kim bym gadała :( tak to czasem w pracy bywa, ale siedzenie w domu też nie jest najlepsze, przypomnij sobie te czasy ;) ja dobrze że mam takie inne zajęcie bo inaczej bym dostala , hopsasa :P teraz dłubię firaneczkę do kuchni i cos pewnie w międzyczasie jeszcze żeby nie było nudno :D ponadto wzięłam się za ćwiczonko bo wałeczek się robi, łeeeeee, idę teraz pocwiczyć brzuszki a potem herbatka Landri głowa do góry ;)

mroźno ale słonecznie, popijam kawusię, potem chwila relaksu, potem ćwiczonko i obsługa domu (pełna wersja, fuul wypas) ;) a potem znowu relaksik i wieczorem bieganie :D a wy gdzie się podziewacie???

Aniu jestem, jestem ;) Dzien dobry!!! Alez potwornie z,marzłam w drodze do pracy :O Jak widac przezyłam wczorajsza rozmowę. Nie było tak zle , aczkolwiek maly niesmak pozostaje , bo takie cyrki w nablizszej rodzinie :O Co do cwiczen , to moja córka zakupiła jakąs gazetę z płytą na ktorej s ą przerozne cwiczenia. I zawsze zaczynamy od jutra :P Z tym ze ta gazeta ma juz ponad 2 tygodnie ;) ZAbieram sie do pracy , bo Mikołaj tuż tuż i trzeba przyjąc stosy zabawek ;) Do miłego ....🌻

Ciao! Od rana leje, az wstac z lozka mi sie nie chcialo.....no i sprezylam sie dopiero o 11, wstyd normalnie. Ale co tu robic w takie szare i mokre dni, jak nie leniuchowac....I jesc i tyc......... a Sylvester coraz blizej :-) Ja do zycia potrzebuje slonca i ciepla, a nie takiej ponurej pogody, gdy czlowiek nie moze sie doczekac kiedy te dni mina... Mroweczko...chcialas sie mnie o cos zapytac...i nic? Landrii..to przykre , ze takie sytuacje zdarzaja sie w rodzinie, wsrod najblizszyc nas osob, ale taki dziwny jest ten swiat, ze chyba to juz norma, ze w kazdej sie tak dzieje (albo prawie kazdej). Glowa do gory, bo pewnych ludzi nie zmienisz...i nie warto przez nich nerwow tracic. Latwo powiedziec-trudniej zrobic.... Ja sama ostatnio sie \"upilam\" przez podobna sytuacje..echh..szkoda zdrowia. Tak tak....co sie dzieje? Uszy do gory i daj znac, ze zyjesz! Sylvik...a jak tam u Ciebie???? Olajda...jak malenstwo sie czuje? Pewnie powoli przygotowujecie sie do wyjazdu? Buziaczki!

no miałam Juli tylko gdzieś mi się link do strony zapodział :( gapa ze mnie i nie mogę go znaleźć, więc spytam tak, znalazłam sklep internetowy gdzie sprzedają włóczkę Lana Grosa - o ile się nie mylę to jest to produkt włoski, no i tak włóczka jest cholernie droga bo około 20zł za motek (chyba 5 dg) tego właśnie nie pamiętam, ale sama posiadam taką włóczkę wygrzebaną z ciuchów i wiem że mają małe kłębuszki, dlatego ciekawa byłam ile to kosztuje we Włoszech i jak kosztowna jest wysyłka :)

oooo faktycznie nas mało zostało :( ja właśnie wstałam, nieźle, ale wczoraj siedziałam ooooooooooo mam na niedziele zrobić dwa szale ogromne, nie cierpię jak mnie goonią terminy no więc zalewam kawę i idę dłubać, odzywajcie się dziewczyny, Sylvik, wstyd czekałam aż mi coś podpowiesz i dasz jakieś informacje a ty nawet słowem się nie odezwałaś, napisz coś dziewczyno, potrzebna mi twoja pomoc :P Juli> ja myślałam że u was piękne słońce :) to w której Ty części mieszkasz? północ - południe? Landrynka wstawiaj na kawe :)

Mroweczko, dzisiaj jest piekne slonce , ale niestety chlodno...Wlasnie sie szykuje do wyjscia, bo trzeba korzystac z ladnej pogody. A mieszkam na pn :-) W sprawie wloczki i przesylki sie dowem, ale napisz mi nazwei co i jak :-D bo bez tego ani rusz :-P Landrii.......kawa czeka, a do kawy serniczek :-) Jak to sie mowi...kg w ta czy w tamta... :-P