Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

szczuplak1

Kto nie pracuje, a chętnie i często po sieci buszuje.- c.d.

Polecane posty

kawusia - już druga właśnie wyszłam z baseniku gdzie się moczyłam dla ochłody :) LAndrynko - dobrze że jedziesz odpocznij i odsapnij ja już czekam tylko na wesele i wypłatę ;) w sobotę się bawię :D

Landrii też mialam jechać nad morze na weekend ale zrezygnowaliśmy bo zapowiadają ochłodzenie, deszcz i burze :( zmieniłabym plany gdybyś bliżej Swinoujścia byla a do Łeby za daleko troche dla mnie :( byłaby okazja sie spotkać :))) nie zazdroszcze Ci stania na bazarze, ja już zrezygnowałam jakiś czas z zakupów tam bo jakoś te klimaty mnie męczą :( jak słysze tych marudzących ludzi to.... :( Juleczko jak wypoczynek? nabrałaś sił na powrót do Italii? :) Mrówka a mój basen stoi sobie i muchy w nim pływają :( w dzień dla mnie za gorąco a wieczorem juz tam cień i nie mam ochoty na pluskanie :( chyba go złoże bo szkoda tylko wody marnować i trawa już sie tam zniszczyła :( ale Tobie zazdroszcze z maluchem w basenie szaleć :)

Sylvik no i co z tego ,ze burze i ochłodzenie / ;) Dla mnie najaważniejsze zmienić klimat,pooddychac innym powietrzem i sie wyciszyć ;) I ponoc tylko weekend ma taki byc, potem ma byc moze nie tak upalnie jak teraz ale tez ciepło ;)

Dziewczyny ja juz w Gdyni na koloniach siedze, napisze Wam wiecej któregos dnia na maila. dostalam sie na studia dzienne, uzupelniające, buuuuuziam Was

Witam ;) Katarzynku Ty Omnibusie :D Gratulacje, baw się dobrze i czekam na obiecanego maila ;) Mam już rezerwację i w niedziele wyjazd!!!!! Jesuuu ,ale sie cieszę , prawdę mowiac wcale w to nie wierzyłam ;) Milego dnia laseczki 👄

Katarzynek gratulacje :)) udanego wypoczynku dziewczyny, ja pozostaje w domu bo ... leje :( :)

Cześć dziewczyny Mam nadzieję, że mnie jeszcze ktoś pamięta. ;) Katarzynek moje gratulacje 🌼 Landrynka ja też nie nadałabym się na handlarkę bazarową. :) Myślę, że to ciężki kawał chleba tak ludziom coś sprzedawać i jeszcze namawiać że takie czy siakie... W sklepie pewnie też by było tak samo. W naszym bliskim spożywczaku są dwie panie, jedna miła i uśmiechnięta a druga warcząca. ;) Pewnie byłabym tą drugą :D Julia ty to masz jakieś zezowate szczęście. Współczuję ci. Może kiedyś złe się odwróci. ❤️ Mrówka czy to jakieś szkolenie z tej stronki? Później podejrzę. Ja w poprzedni weekend byłam na szkoleniu w Zamościu z ekonomii społecznej. Finansowane ze środków unijnych dla osób zamieszkujących w lubelskim. W tygodniu nie zaglądam na kafe, w pracy nie ma kiedy a w domu to nawet nie odpalam. Weekendy ostatnio spędzam czynnie. Mało jest nas w domu. Ciągle coś gdzieś latamy. Wysłałam wam fotki z wczorajszego spływu. Było super. 🌼 Dobrze, że się ochłodziło, ale jak tak będzie ze dwa dni jeszcze, to zatęsknię za słońcem. Buziaczki dla wszystkich. ❤️👄

Kania - aktywna z Ciebie kobietka :) super fotki a pogoda to nawet lepiej że taka bo w upał to chyba odpadł by taki aktywny wypoczynek :) ja już po weselu jak odgonię wszystkich od kompa to też wyśle fotki :) :)

dziewczyny dziękuję za fotki :) Kania może częściej tego kompa odpal :P

jeszcze raz :) Mróweczko wszystkiego najlepszego z okazji imienin od Landrii i ode mnie :)))

dzięki Syllvik za pamieć :)) a teraz zalewam .............. kawusie która na miejscu to zapraszam

Mróweczko to nie ja pamiętałam tylko Landrii :P wysłała mi smsa z prośbą o przekazanie życzeń ;) dzięki za kawusie :) a ciacho jest???? :P

Mrówka najlepsze życzenia za wczoraj 🌼 Stawiam za ciebie karpatkę. Za godzinkę będzie gotowa. Pierwszy palcek w piekarniku :) Za oknem leje. Dziś rowery zagarażowane. Wycieczka odpada. MM grzeje znów kanapę ;)

Ja bylam w Pobierowie kilka dni w zeszlym tygodniu i caly poprzedni tydzien spedzilam w osrodku w Niesulicach kolo Z.G. Pogoda dopisala chociaz ostatnie dni pobytu byly burzowe i zakrapiane deszczem,bez ustanku. Milych urlopow

Kania co Ty tak z tymi plackami ;) ale karpatka, mniam mniam :) ja do tego dokładam tradycyjnie kawusie - oczywiście leje już trzeci dzień więc pogoda typowo butelkowa a jak dla mnie kawowa :)

u Was leje a u mnie znowu piękna pogoda :) dziś nawet wystawiłam dekold do słońca ;) u nas padało zaledwie 2 dni, a teraz wróciło lato ;) zapraszam do mnie na kawe ;) no prosze Bling jak sie wczasujesz :) pozazdrościć, Niesulice chyba niedaleko mnie a ja tam nigdy nie byłam :( warto się tam wybrać? co tam ciekawego? Kania dawaj kawałek karpatki, mniamaaaa ja dziś robie sałatke na slodko, z selerem, ananasem itd... tez pyszna, zamiast ciasta bo ja podobnie jak Mróweczka dbam o linie hehe

Sylvi naprawde? A daleko masz? Szkoda ze wczesniej nie wiedzialam Mam sie tez wybrac do Wolsztyna do kolezanki,bo przylatuje w piatek ,ale chyba nie pojade za duzo juz tych kilometrow narobilam a w nastepna srode znowu do Poznania na lotnisko. Czy cos ciekawego? hm raczej zadnych rewelacji,kilka osrodkow wczasowych. Sporo turystow z campingami i namiotami. Czysta woda w jeziorku i dobre obiadki. Ide podlewac kwiatki w mieszkaniu , i obejrze kolejny film, nadrabiam zaleglosci

nie daleko, około 70 km ;) patrzyłam w necie na jeziorko, widoki piękne, tylko ja chyba wole większą cywilizacje hehe las i spokój mam na codzień :P

Sylci to podobnie masz jak ja z Gorzowa No wlasnie taki wypadzik na kilka dni przy pogodzie jest ok, a moja biedna siostra bedzie tam az do konca wrzesnia. Nie wiem czy da rade. Teraz troszke jest tam tez ludzi z zalogi ale potem,lipa. No i mama z nia jest , one sie dogaduja a mi juz brakuje tematow do rozmow ,dzika sie zrobilam i przez ten tydzien tam spedzony jakos malo rozmawialysmy. Moze pojade na weekend,bo maz mamy bedzie chyba po nia jechal,to jeszcze bede miala chwilke zeby pobyc z siostra Siedzze w domku i ogladam filmy Brat jakis obiad pichci

Hej Wreszcie nie pada :D Czekam jak MM rzuci hasło NA ROWER! To pojedziemy na przejażdżkę 🌼 Zaśmieciłam wam pocztę znowu. Sylvik nie zabij mnie :)

a ja skończyłam sukienkę dziergać i nic mi się teraz nie chce a jeszcze muszę dorobić bolerko, dziś już zaswieciło słoneczko więc jutro ruszyć się trzeba troszkę będzie Kania - coś tam powysyłała? ;) :)

Polecasm. Pod sloncem Toskanii Obsesja Naogladalam sie za wszystkie czasy

Kania nie oglądałam bo mi poczta blokuje wszystko jako spam :P Mroweczko czy foteczki na blogu? zaraz sprawdze :) Naszej Landrii pogoda nie dopisuje, pisała że spacerki i piwko jest ale opalania brak ;) ale pewnie wróci wypoczęta i z dobrą energią :)

mam słabego neta i mnie nerwy biorą jak siadam do kompa więc go omijam, dziś była ogromna burza prawie nawałnica ale szybko przeszło :) no i jak Sylvik zajrzałaś na bloga :) jutro planuje ogórki wekować, zobaczymy co wyjdzie z plannów