Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

szczuplak1

Kto nie pracuje, a chętnie i często po sieci buszuje.- c.d.

Polecane posty

witam przy porannej kawusi :) za oknem lekko sypie ale jest na mały plus, zaraz siadam i robię stronę w internecie kiedyś tworzyłam ale to było wieki temu, czas sobie trochę przypomnieć, cały ból że nie posiadam już tego programu a w nowym to już inna bajka ;) no ale moze uradzę, a może któraś z was posiada "from pages" no nie pamiętam jak się to pisze ale jest to program do tworzenia właśnie stron internetowych :)

Dzien dobry ;) U mnie zadnej bajki za oknem nie ma :O Majaaa to podaj adres e-mail i napiszę do Ciebie ;)) Mrówka mysle ze w sprawie strony internetowej moze pmoc Taktak, wiec na Nią czekaj :P, a tak w ogóle to na co Ci stronka ? Poczytaj tutaj o nim : http://pobierz.pl/programy/windows/internet/projektowanie-stron-www/microsoft-frontpage-2003 moze gdzies będziesz mogla miec mozliwosc sciagniecia za free ;) Teraz kawa i będe myślec co robic dalej ;) Miłego dnia babulce 🖐️

Witam ja dziś z rana popijam herbatkę :) Mam dziś troche spraw do załatwienia dopołudnia a popołudniu idę do chrześniaka z prezentem mikołajkowym :) Katarzynek zapomniałam dopisać że ja tą golarkę kupiłam w media markt za 159zł ale ja kupowałam we wrześniu podejrzewam że teraz będzie sporo ciekawych promocji świątecznych. Landrynka podaję malwina_147@o2.pl i czekam na wiadomość :) Jeżeli chodzi o strony internetowe to jestem zielona w tej sprawie

witam i ja w poniedziałkowy poranek :) Majaa napisałam do Ciebie emaila, czekam na fotki :) miłego dnia

No dobra wrocilam :) Landrii 100 lat ode mnie ty przeslodzona lampucero :D ;) Mrowka ja juz niestety stron nie robie i generalnie w ogole juz w reklamie nie robie a nawet jak robilam to bylam odpowiedzialna "tylko" za projekt graficzny takiej strony. Oczywiscie jesli chodzi o to to chetnie stawiam sie do dyspozycji. Projekt logo, obrobka zdjec, retusz, zestawienie, dobor kolorow, czcionki - zaden problem. Takze to chetnie ale z programowaniem niestety nie pomoge. Chociaz w tych gotowcach to nic trodnego zdaje sie ;) Julii z tymi cenami to oczywiscie roznie u nas. Wlasciwie jak chcesz dobra rzecz kupic to ez musisz liczyc kolo 30-40 euro. Ten sklep z ktorego link wyslalam to akurat przyklad ze mozna taniej i w bardzo dobrej jakosci. Moze nie koniecznie jeansy czy buty ;) ale bawelniane bluzki swetry, bielizna nocna jest tam w wyjatkowo atrakcyjnej cenie i faktycznie super jakosci. Do tego maja tez fajny design. No i teraz do imprezy: Bylo fajnie, zamek cudowny, towarzystwo sympatyczne. Sredniowieczne maniery, jedzenie paluchami ewentualnie drewniana lyzka :P Wielka rycerska sala z ogromnym otwartym kominem przy ktorym jako ze na impre wpadlismy ostatni musialam sie cala noc prozyc. Wiem ze byly robione zdjecia wiec jak do mnie dotra i na jakis jestem to wam wysle. Wczoraj po sniedaniu zaliczylismy jeszcze Weihnachtsmarkt w Braunschweig i na 19ta bylismy w domku. Wczraj bylam piekna zima, sypalo pieknie a dzis niestety odwilz :(

Dziewczyny mykam pozałatwiać trochę spraw na mieście wysłałam fotki tak takowi, sylvi i Landri i czekam na Wasze pozdrówka i trzymać się ciepło :)

Taktak to widać że fajnie się bawiłaś :) a fotki zrobione dla koleżanki? ;) Majaa jakaś Ty młodziutka ;) dziękuję za foteczki, już podesłałam swoje ;) do reszty dziewczyn już wysyłam fotki Majii :)

TakTak ;) 🖐️ .......( tak na marginesie to ten Twoj nick nijak mozna odmieniac :O ) wez go jakos zademonstruj w inny sposob ;) Sylvik Majaaa młodziutka, a reszta to co starocie ? :O :P Majaaa dzeikuje za foteczki ;) W tej niebieskiej sukieneczce wyglądasz przepięknie ;) Fajna babeczka z Ciebie ;) Zaraz cos wyszukam swojego i się odwzajemniam ;)

powiedzmy że znalazłam kolejny sposób jak zarobić kieszonkowe ;) ale potrzebna mi do tego strona no i oczywiście moze to być kolejny niewypał, ale kto nie ryzykuje... ;) Maję stanowczo zaliczam do smarkatych ;) :P i zgadzam się z opinią że w niebieskiej sukience wyszła ślicznie

Czesc Dziewczyny, dzieki za zdjecia :) Tort wiekszy od solenizanta :) super :) Ja mialam dzis nienajlepsza noc, dostalam boli miedzyzebrowych i prawie 3 godziny sie meczylam. No ale najwazniejsze, ze dzis czuje sie ok. Musze poszperac w zdjeciach, zeby odwdzieczyc sie Maji. Zgadzam sie z dziewczynami, ze w to niebieskiej sukience jest the best :) na razie tyle, lece robic herbatke (zielona z miodkiem :P )

czy ja juz wam sprzedałam tekst tygodnia, który świadczy o tym ze jednak moje dzieciątko dorasta :) w piątek oglądam sobie w tv film a dziecko grzecznie sie bawi klockami, nagle na ekranie para daje sobie buzi, Pablo przerwał zabawę spojrzał i rzekł - FUJ !! o naszej reakcji chyba nie muszę wam opowiadać ;) :)

Mrowka dzięki za fotki,wyglądasz... superrrr a tort faktycznie olbrzymi ;) chciałam Wam się pochwalić że udało mi się kupić wczoraj na allegro Misia truskawka w aukcji charytatywnej, 2 lata polowałam na misia aby pomóc przy okazji dzieciom :)

no to dziś po raz pierwszy znalazłam się w zaspie, jechałam sobie wolniutko a naprzeciwko drugi samochód, więc trochę mu zjechałam i utknełam, koło mi zjechało do rowu zaspę i dupa, ślisko jak diablli, dobrze że blisko domu to syn z łopatą doszedł no i inni kierowcy się znaleźli pomocni, linę wyciagnełam i akcja trwająca 15 minut zakończyła się powodzeniem, ale do miasta już pojechałam z synem, siadł od razu za kierownicę ;) po wyborach już to o odśnieżaniu zapomnieli, breja straszna wszędzie bo ciepło się zrobiło, no i będę chyba siedzieć na pupśku do wiosny ;) :)

hej ale sie dzisiaj nazłościłam żeby zapisać się na głupie prawo jazdy to trzeba tyle godzin poświęcić takie rzeczy to chyba tylko w Polsce ! Pojechałam po zaswiadczenie o jazdach (że odbyłam) pana nie było a umawiał się ze mna na konkretną godzine wiec wracam sie do domu i stwierdzilam ze poprosze siostre zeby mi odebrała bo mieszka niedaleko nagle pan dzwoni ze juz jest a zaswiadczenie musze osobiscie odebrac wiec znow jade do niego odebralam i pojechalam do osrodka egzaminacyjnego a tam sie okazalo ze jak minal rok od ostatniego egzaminu to moje dokumenty sa w urzedzie miasta i musze tam jechac napisac pismo zeby te dokumnety odeslali do osrodka a jak juz zajechalam do urzedu to pan powiedzial ze dokumenty dotra tak do 10 dni wiec pol dnia zmarnowanego !! sylvi ja zawsze chciałam takiego misisa z tej aukcji i jakos nigdy sie nie złożyło żebym kupiła zaraz wejde na link i moze sie skusze jak jeszcze beda :) Landrynka dziękuje za komplement sukienke kupiłam na wesele kuzyna i chyba tydzien się zastanawiałam czy ją wziaźć czy nie bo nie byłam do niej przekonana mrowka również dziękuje za komplement :) a ile lat ma twoje dziecko?? hehe na razie tak reaguje a za pare lat zmieni zdanie :) Julii dzięki za komplement i czekam na fotki :) współczuje nieprzespanej nocy dobrze że już czujesz się lepiej :) Dziewczyny dzięki za Wasze fotki no no fajne z Was kobitki :) i czekam na reszte zdjęc :) Troche odpoczne i biegnę do chrześniaka z prezentem :)

ja juz zaraz tez wysyłam zdjęcia. faktycznie niebieska sukienka jest cudna i Ty w niej wygladasz slicznie :) nie dostałam innych zdjęć :) nie widziałam tortu, a ni choinek i od Tak Taka nic nie dostaje... nawet nie wiem jak wygladasz...:( A chwaliłam sie Wam, że dostałam z uniwersytetu stypendium :)) czekam na przelew i kupie sobie kaloszki :))) i grube skarpety :)

mrówka ja to siejakos tak boje w simie jezdzic autem, kiedys mnie na skrzyzowaniu obkreciło o 90 stopni i sie strasznie wystraszyłam. to masz taka całkiem sporą różnice między dziećmi

Kasia torta mozesz obejrzeć na blogu jak pamiętasz adres ;) a różnica jest spora faktycznie bo się trochę odmłodzić chciałam pies patrzy na mnie spod byka bo go pogoniłam z kuchni, takie obżarte ze człowiek na stole nic położyć nie moze bo ciagle stoi i piszczy ale podobno beagle to już takie łakomczuchy są

Katarzynek dziękuje za zdjęcia :)i gratuluje stypendium :) a ja już bym chciała jeździć jak zdam prawko to mnie nikt z auta nie wyciągnie :)) Ja kupiłam sobie w weekend buty wyglądają na ciepłe może nie są jakieś piękne ale moxno ocieplane i to mnie cieszy a na dodatek mój samiec kupil mi takie grube skarpety góralskie także teraz mogę śmigać po śniegu i mrozie :)

Maja....dostalas mojego e-maila? mam nadzieje, ze nie wyslalam go komus innemu :(

Julii dostałam wielkie dzięki :) świetnie wyglądasz :) taka jestem zaręcona że myślałam że dałam znać że dostałam od Ciebie fotki gapa ze mnie :P