Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

szczuplak1

Kto nie pracuje, a chętnie i często po sieci buszuje.- c.d.

Polecane posty

Zapraszam na popoludniowa kawke :) Niedawno wrocilam z zakupow, kupilam buciki ze swiatelkami dla chrzesniaka,t-shirty, bluze dla mojego m i troche spozywki.Dla siebie nic, ale niewazne, ciesze sie z tych bucikow. Teraz odpoczynek i zabieram sie za dalsze pakowanie.

Julka chętnie usiade z kawą na chwilke wytchnienia :) A co to za buciki ze swiatełkami ? Pamietam, ze mojemu synusiowi :P jak zaczal chodzic to kupilam buciki z piszczałką w podeszwie ;) Bylo go słychac dokladnie i wiedzialam gdzie akurat się przemieszcza ;) Wzielismy się z mezem za mały remont łazienki :O. Zalali nas sasiedzi jakis czas temu i powstaly takie zołte zacieki. Troche z tym zwlekalismy , bo na suficie pod suszarka nie bylo za bardzo tych zacieków widac. No ale jak zaczela nam odpdac farba już z sufitu to znak, ze najwyzszy czas się tym zajac :) Tak wiec syf totalny, wszedzie pelno kurzu mam , bo maz kładl tzw gładź na sufit . I kurz jest efektem szlifowania :O:O Chcac nie chcac bede musiala zrobic niemalże generalne porzadki praktycznie w calej chacie :/ Dobrze , ze jest cieplo, slonecznie to mam troche werwy do dzialania jak Maja ;)

O kurcze Landrii.....wspolczuje tego pylu. Nam sie kiedys tak zdarzylo, ze wrocilismy z wakacji i zastalismy taki syf w domu, ze nie bylo doslownie na czym usiasc. Byl jakis problem wlasnie z rurami w lazience, niby zalewalo garaz wlasciciela , wiec dalismy mu ok, zeby wejsc do mieszkania....no i musieli rozebrac podloge... nastepnie kafelkowac, a dalej prosze sobie wyobrazic jak pracuja "fachowcy" , kiedy wlascicieli nie ma. To byl szok. A buciki sa wlasnie takie, ze w podeszwie maja swiatelka i jak bedzie chodzil to beda sie swiecic :) W ogole to ostatnio duzo siedze w domu i pakuje, czyszcze i przekladam i przy okazji zre jak swinia i mi sie przytylo 2 kg, cholera. Do tego ze cztery razy bylismy gdzies na kolacji, i wiadomo, wino, desery...... i gdzies to wejsc musi. Od soboty bedziemy praktycznie bez kuchni, wiec moze cos mi ubedzie ;) A Ty Landrii jak z cialkiem stoisz?

U mnie bez zmian :O Chociaz wydaje mnie się, ze troche uszlo ze mnie powietrza ;) Ale wlasnie dziś na Fb przeczytalam sobie artykul odnosnie diety norweskiej , ktora opiera się głownie na jajkach i greifrutach :) Ponoc przez dwa tygodnie mozna zrzucic 10 kg. Ile w tym prawdy jest- niewiem, ale jak przejrzałam jadlospis to mysle, ze jestem w stanie te dwa tygodnie jakos pociagnac . Tym bardziej, ze pod koniec wrzesnia szykuje się w rodzinie wesele i wypadaloby jakos wygladac na nim :P Tak sobie planuje rozpoczac ją od przyszlego poniedzialku . Moze troche zmodyfikuje ją , bo jak dla mnie za duzo jaj, a ja nie bardzo z jajami moge miec do czynienia. :O Nie musi byc to 10 kg, ale na poczatek zadowoli mnie nawet 5 ;)

ja odzywam się teraz bo jutro to patykiem na wodzie pisane ;) uffffffffffffff nareszcie w domciu ;) już mam dość wyjazdów i chyba tą stolicę sobie odpuszczę, a jutro kończe malowanie ściany bo taką zostawiłam i pojechałam :) a tu pół sciany umalowane - pół nie ;) na szczęście nie szpachluje wiec spoko no i nie ma co opowiadać, po stolicy poruszam się już praktycznie jak pół warszawiak przynajmniej w tej części w której krążę a na jutro juz mam się zgłosić rano na kawę do szwagierki bo się dawno nie widziałyśmy i chciała koniecznie nadrobić zaległosci ;) no i siostra wydzwania i mnie przyzywa na masaż kamieniami ale normalnie chyba sobie daruję bo nie mam sił na wyjazdy póki co tyle :D

kawaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :P ino szybko bo zaraz ktoś tu wpadnie albo ja wypadnę po ta farbę ;) i tyle sobie pogadam :) Landrynka - powiem to jeszcze raz - nie wiem jak Ty ogarniasz te remonty w mieszkaniu w lato w centrum miasta - ja bym się już dawno wykończyła :( daję słowo jak wracam z warszawy to jestem ledwo żywa i dziękuję Bogu za tą wiochę ;) :) trawa, zieloność, ptaki, taras i chłodek :) od razu się przyznaje że nie czytałam nic więcej bo wczoraj nie miała sił - w każdym razie duża buźka dla każdej i mam pytanie dotyczace fb, pokazują mi się tam foty osóbki która zwie się kaja szymańska - a ja nie mam pojęcia kto to? czy ja ją mam do siebie podłączoną? czy nie musze bo wystarczy ze to wasza znajoma? halo ooooooooooooooooo - mówi się :P

heloooo :) Mrowcia ten Twój apel mnie tu przywołał poodrożniczko ciągle gdzieś jezdzisz, Ty sie chyba niigdy nie nudzisz :) Ja od rana juz gotuje zupe moim facetom bo ja zaniedlugo jade do mamy bo musi kilka spraw pozalatwiac w urzedach i ja mam ja zawiezc a potem jade do mojej przyjaciolki na kawke :) a pod wieczor mam w planach wypad na solarium trzeba sie troche opalic przed tym weselem :) Wszyscy wariuja na punckcie tego wesela totalne szalenstwo a ja przyznam szczerze ze bardziej sie cieszylam w zeszlym roku na slub mojej przyjaciolki niz teraz. No ale juz sie nic nie odzywam na temat tych ich fanaberii slubnych bo kto wie jak ja sie bede w przyszlym roku zachowywac Wszyscy dookoła wyjezdzaja na wakacje a ja tylko mooge pomarzyc w tym roku bo przez to wesele brata mojego L raczej nigdzie nie pojedziemy.... Jestem jakas zmeczona i zaczynam smecic ale to pewnie dlatego ze zbliżają mi się babski ciezkie dni :) to milego dnia babeczki buzka

Dzien dobry ;) Mrówka Ta cala Kaja Szymańska jest u Ciebie w znajomych , więc z pewnoscią jest to Twoja znajoma i dlatego widzisz jej foty ;) Co do remontów ... najlepiej robi się remont latem- takie mam zdanie.A w ogóle to jaki to u mnie remont ? Zawsze po trochu, jedno się zrobi, to jzu kolejne trzeba :O I ciagle cos. Zebym miala kasę to zrobilabyjm wszystko hurttem i znowu na kilka lat byłby spokój. A tak sie czlwoiek pieprzy co chwilke z balaganem :O Maja ja w tym roku tez praktycznie nigdzie nie jezdzilam.. Ten krótki pobyt u tesciów to włąsciwie zadne wczasy :O ZA malo swobody. Najchetniej to by się nic nie robilo, tylko odpoczywalo. A tak to tesciowa ciagle mi na rece patrzyla i co chwilke cos trzeba bylo robic :O Tak mi jkaos głupio bylo usiasc i totalnie olac wszystko. Jeszcze się najezdzisz ;) Dziś mnie czeka wieksze sprzatanie. Kurzu mam wszedzie pelno . Dopijam kawe i zaskasam rekawy :)

A ja dalej siedze w chalupie i walcze ;) Upal okropny, chyba sie na bielizne rozbiore :D Dzis caly dzien taki przede mna i musze jak najwieej zrobic, a jutro z rana to na pewno wybywam :) A, Landrii....ta dieta to chyba nie tylko jajka i grejpfruty mam nadzieje? bo dlugo nie pociagniesz.... Mrowka....ja bym sie pisala na te masaze, o kazdej porze dnia i nocy bylabym do dyspozycji ;)

Maja - ty masz w tym roku mase wesel i jak widze tez nie masz czasu na nudę ;) Landrynka - ale ja tej kobity nie znam :( no cholipcia Julia- jaka dieta - chcesz się chudzielca przeobrazić :P idę dalej malowac :D

sorki to Landrynka chce się dietowac ;) Julia- tak się wydaję ale to ponad 30 km w jedną stronę i jakoś mi no kurka się niekce - chyba się starzeje ;) :) chociaz moje dziecko ostatnio w trakcie rozmowy której nie przytocze powiedziało że tez jestem młoda ;) wiem że wyrwane nie kontekstu nie ma sensu no ale liczy się sam fakt :D

Julka no nie tylko jajka i grejfruty, ale to postawa . Jest duzo salatek warzywnych i mieso gotowane tez :) Mrówcia nie wiesz kogo masz w znajomych ? :O :P A i ja podopisuje się pod tym co Julka napisala, ze jak mialabym mozliowsc z takich masazy korzystac , to nawet 30 km nie byloby dla mnie przeszkodą ;) Wiecie co się dzieje u Sylvika ? Dzwonilam do niej dziś rano, ale mnie odrzuciła. Nie wiem czy nie mogla rozmawiac czy nie chciala ? ! :(

Landrii....to juz lepiej brzmi :) Ja tez ide na wesele w Polsce na pocztku wrzesnia, w sumie nie kupilam sobie zadnej nowej kreaji, mam jedna sukienke czarna, ktora mialam zalozone jeden raz i mysle, ze o ile sie w nia zmieszcze to zrobie bis i tyle. A na poprawiny juz cos wykombinuje :) Mroweczko, bo jestes mloda! A propo takich wlasnie wywodow na temat wieku, starosci itd. to wlasnie Wlosi maja wieczne poczucie mlodosci :) Do trzydziestki mieszkaja sobie wygodnie z rodzicami, na malzenstwo jest czas po 30-stce, nie wczesniej, na dzieci decyduja sie ok.35 lat, bawia sie ile sie da...nawet starsi ludzie (nawet 80 latki) chodza na potancowki :) i jest to najzupelnie normalne. No i to mozwienie na Ty, niezaleznie od wieku :) Jak chodzilam na kursy to mialam nawet kolege grubo po 70.tce :)

Mnie osobiście bardzo podoba się taka bezposredniosc , o której julka napisała. Tak prawdę mówiąc wiek nie odgrywa az tak istotnej roki, jakby się mogło wydawać . Wazna jest nic porozumienia , otwartość , szczerosć . Wy tez jestescie ode mnie duzo młodsze , a jakos się dogadujemy, myślę , ze nawet mogłabym odwaznie napisac o przyjażni. Tak więc mozna miec znajomych, przyjaciól w roznym wieku i przy tym samym czuć sie zawsze młodo i wiecznie na '"topie " :P ;) Ja myślę , aby na wesele kupic sobie teraz jakas ładna zwiewną sukienkę , letnia . We wrześniu jescze jest dosc cieplo i ładnie. A mailabym jzu kieckę na przyszly rok, na lato . Mysle tez jeszcze o czyms takim. Mianowicie mam czarna spodnicę taką dłuższa i ona ma takie wstawki ztiulu u dolu. Jest rozkloszowana od tak powiedzmy kolan . I tak myslałam, zcy by nie kupic sobie do tego jakiegos gorseciku ? Tylko w jakim kolorze ? Jaki fason ? Jakos nie mam kompletnie wizjiii :O:O Robal no heyka :P 🖐️

no niestety nie podpowiem w temacie gorsetu bo takowych nie używam ;) nie ten typ kiecek na moje ksztalty :) co u Sylvika - nie mam pojecia nie odzywa się to pewnie ma swoje powody mam nadzieję tylko że u niej ok co do wieku to też tak się czuję ale wiecie jak to jest u nas, mamy są o połowę młodsze ode mnie skończyłam malowanie teraz idę na taras odsapnąć jutro zobacze czy trzeba malować drugi raz czy wystarczy :)

Hej :)) ja juz jestem u rodzicow i czeka mnie tu masa roboty... chciałam sie przywitac, powiedzieć, że miałam mase roboty na koloniach, wyśle foty, poczytam forum, i napisze wszystko :) buuziam WAS

co jest kurna, znowu mam sama tą kawuchę pić, jazda meldowac się tu :P Landrynka - poczytaj http://myartpasion.blogspot.com/2011/08/apel-do-kazdej-z-was.html - wklejam bo jesteś z Wrocławia moze będziesz miała czas i ochote wziąśc w tym udział :) no i ściana umalowana :) teraz pomału będe myć ściany w jaalni w przerwie miedzy robótkami, nie ma was to ide podłubać serwetki ;)

Hej , dzien dobry :-) Obudzilam się po 6 , wstalam, zrobilam sobie kawę i jeszcze na moment się polożyłam , no i .... wstalam moment temu ;) Katarzynek fajnie, ze jestes. Czekamy na opowieści i zdjecia :) Mrówka ja to Ciebie czytac chyba nie bee :P Jak czytam , ze TY malujesz, myjesz sciany , dziwergasz i robisz mase innych spraw , to az mnie w dolku sciska :P Skad Ty kobietko czerpiesz tyle energii i checi ? Tylko pozazdroscic :) Akcja , na temat ktorej wkleilas linka ma byc 18 wrzesnia. Bedzie to niedaleko mnie, wiec jesli nie wyjedziemy wczesniej na wesele to podejde . Ale jezeli pojedziemy dwa dni wczesniej to lipa :O. To wesele mamy 20 wrzesnia , we wtorek. Jakis taki dzwiny zwyczaj robienia wesele w tygodniu :O Teraz robie oko i zmykam. Chcve narobic golabków . Jutro raniutko jedziemy ze znajomymi na grzyby. Tzn , oni jada , ja tylko mam zamiar dotlenic się i pochodzic sobie po lesie ;) Buzki :)**

a "żmijów" się nie boisz no i kleszczy ;) :P ja dotleniam się codziennie na tarasie to wystarczy :) Landrynka - siostra mnie przywołuje na masaż kamieniami a mnie nie ma kto kopa dac w dupę a Ty mówisz że nie jestem leniwa ;) póki co serwuje zieloną herbatkę z pigwą a potem się zobaczy :)

No wlasnie, Landrii...ja to sie "zmijow" strasznie boje :P , a slyszalam, ze np. w tym roku jest kleszczy bardzo duzo. Moj tata mial po grzybobraniu 4, a szwagier 6, wiec uwazaj i sie dokladnie obejrzyj po tym lesnym spacerku. Zaliczylam rundke po naszym piatkowym "targu" :D , nic nie kupilam :( Za chwile spotkanie z m, wyskoczymy na jakas kawke albo co (ma 1h przerwe na lunch), a potem musze podjechac jeszcze do jednego centrum handl.....no i na koniec przydalby sie auchan :D Potem czeka mnie jeszcze ogarniecie domowego chaosu i wsio. Buziaki.

U nas deszczowo,wiec opalanko przesunac trzeba na inny termin Ja przeprowadzam sie gdzies za 10 dni. Musze w niedziele zaczac pakowac rzeczy Musze kupic sobie garnki i sztucce bo tego mi brakowac bedzie. Mialam leciec do Aten teraz w niedziele no ale ze wzgledu na przeprowadzke i na prace nie moge,musze puscic mojego T. samego z kolega. A tak mialam ochote polezec gdzies na plazy i w ogole odpoczac od tego wszystkeigo co ostanio sie dzialo. Codziennie sypiam po 2,3 godziny ,czekam az padne ktoregos pieknego dnia.

widać ze dość intensywne życie prowadzisz Bling ;) przy tym moje mycie ścian to monotonia i pikuś :P no ale umyłam jedną i do poniedziałku starczy :) ide na taras odpoczywac :)

Czesc laski, no niestety moj komp jeszcze nie jest w pelni sprawny i dlatego musze czekac do przyszlego tygodnia zeby znow jak zwykle byc obecna w sieci. Troche mnie to wkurza alew co zrobic. Moj fachowiec od kompow jest dopiero w przyszlym tygodniu dostepnyi do mojej dyspozycji. Jak bede juz znow normalnie online to sie od razu melduje. Na razie buziole dla was wszystkich. Mam nadzieje ze zdaze 500 stronke zlapac :D

ja myślę ze może być trudno szczególnie że zaczełam już tu gadać na pełny etap ;) :) powiem teraz krótko - od dziś do piątku następnego trzymać kciuki za powodzenie pewnej sprawy tak żeby kostki bolały - jak wyjdzie to powiem dlaczego :D a teraz idę dalej do swojej robótki :)

;) 🖐️ TakTak naprawiaj ten sprzęcior i wracaj szybciutko do Nas :) Mrówka cos taka tajemnicza ? Ale kciuki bede trzymac , jak trza to trza ;) Julka w sumie to nie wiem czy się boję żmij, czy nie :O Jeszcze nigdy nie mialam z nimi tak na prawdę do czynienia . Kleszcze tez swego czasu przywiozłam z lasu :O. Dopiero je wykrylam podczas kapieli po powrocie. Nie napisze "głośno" gdzie je mialam :O :P Ale sama sobie wyjełam ;) Blingus Szalony Babulcu !!! ;) ;) Dostałam dziś @. I tak mnie dolan czesc brzucha rozbolała, ze juz stalam gotowa do wyjscia na pogotowie :O Nozesz taki kurwa ból, nie do wytrzymania :(Zadne srodki przeciwbólowe nie pomagaly , dopiero sobie przylozaylam termofor ciepły i jako tako mi pomoglo. Zbliża się wieczór i czuję , ze znowu zaczyna mnie bolec :( Nie wiem jak ja jutro w tym lesie wytrzymam :O

Ja ide robic jakas kolacje, albo obiad na jutro. Kupilam cos co przypomina ciasto francuskie i chce to zafaszerowac papryka,kukurydza,serem,pieczarkami,cebulka i szczypiorkiem,mam nadzieje ze wyjdzie. Zrobilam tez owocowa salatke,bo moj Luby tyle tego kupil i nie bedzie komu zjesc jak jego nie bedzie. Odkrywam w sobie kure domowa,kuzwa. Pojechal do kolegi na kawe i pogawedke a ja siedze w domu,co to w ogole jest hihi. Jutro na jakies disco chyba pojde.

hej dziewczyny jestem padnieta i wogole jakos mi smutno :( Wczoraj wieczorem zawiozłam Panow na kawalerski , nie kładłam sie juz spac bo w nocy musialam ich odebrac, a po drodze jeszcze bylam u siostry. W kazdym razie jak odebralam i odwiozlam wszystkich to w domu bylam ok 3 w nocy a o 6 wstalam bo bylam z szwagierka na targu i na zakupach takich przedslubnych bo jeszcze jej takich drobnych rzeczy brakowalo i niedawno wrocilam do domu i musialam sie wziazc na ogarniecie mieszkania i jak teraz sobie usiadłam to czuje ze normalnie wymiekam musze chyba sobie jakas mocna kawe zrobic. Kupiłam sobie torebke i biustonosz. Zdjecie torebkii przesle jutro bo dzisiaj juz mi sie nie chce... :P To udanego weekendu dla wszystkich buzka

Gość TY WYZEJ
SPIERDALAJ PISOWCU POJEBANY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!