Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

szczuplak1

Kto nie pracuje, a chętnie i często po sieci buszuje.- c.d.

Polecane posty

Gość azerfazer
julli pchnołbym cię od tyłu jestes taka atrakcyjna mimo widocznych objawów starzenia

Smiej sie smiej ;) U mojego m. w pracy tez zrobili ewakuacje! A kurde komorki do tej pory nie dzialaja.... Jutro powinnismy miec 100% odpwiedz o mieszkanie, wtedy Ci wszystko opisze.

Nie smieje sie. Jezor mnie korcil zeby cos napisac o twoim nowym adoratorze ale sie ugryzlam a cos napisac musialam ;) Czesto sie to u was przytrafia takie trzesienie?

Akurat tu gdzie mieszkam to nie....Raz na kilka lat sie cos takiego zdarza. Ostatnie, ktore pamietam to chyba w 2004....w nocy. Oby sie na tym skonczylo, bo wyczytalam, ze jeszcze moze zatrzasc... Siedze sobie w adidasach....

No w tym wypadku praktyczniejsze niz latac na obcasie ;) Jeszcze musialabys scenke z Mentosa odegrac ;)

Latanie bez obcasa mam obcykane dzieki filmowi :D Serio, tej aktorce sie obcas zlamal, wiec chodzenie z jednym juz wytrenowalam :D W domu to w klapkach chodze, ale te mozna zgubic.... Nie mam juz kartonow, wiec siedze i czekam na jakas dostawe ;) No i otworzylam sobie zimne czerwone piwko...na rozluznienie ;)

Julia -Ty to masz emocji pod dostatkiem ;) ja zaplanowałam dziś porządki ale słabo szło bo się szwagierki wymieniały dzis cały dzień jedna poszła - druga przyszła i tak zeszło do siedemnastej ;) jutro obie chciały mi zafundować podróż poza dom ale jedna jestem wiec nie mogłam się rozdwoić :D ;) he he żeby to tak zawsze było Julia - specjalnie na zyczenie wrzuciłam foty na fb ale tylko te najlepsze ;) na jednym wyszłam jak po głębszym ale to tylko "syndrom zmęczonego oka" na wszelki wypadek nie upubliczniam :) Landrynka - miłego wypoczynku i pogody o nic więcej mi nie przychodzi do głowy - buziaki dla wszystkich :)

Heej! Dolaczam do kawusi. Moja juz na ukonczeniu. Znalazlam wczoraj maja ukochana farbe do wlosow. Niestety znow tylko jedno opakowanie. Nie rozumiem dlaczego moge ja dostac tylko w jednym sklepie i to zawsze na jakiejs promocji albo wyprzedazy. Jest ona u was?? Pytanie przede wszystkim do dziewczym za granica: http://www.google.de/imgres?imgurl=http://www.loreal-paris.co.uk/img/l10n/brands/couleurExperte/product3Bis.png&imgrefurl=http://www.loreal-paris.co.uk/hair-colour/highlights-and-lightening/couleur-experte.aspx&usg=__8LB-Smv1yeu8iZAcFHzidZrEm5U=&h=360&w=250&sz=152&hl=de&start=41&zoom=1&tbnid=RNV7jqSxO8ehLM:&tbnh=182&tbnw=135&ei=OnEuTv2BI8mO8gOTwbVj&prev=/search%3Fq%3Dloreal%2Bcouleur%2Bexperte%26um%3D1%26hl%3Dde%26client%3Dfirefox-a%26sa%3DN%26rls%3Dorg.mozilla:de:official%26biw%3D1440%26bih%3D688%26tbm%3Disch&um=1&itbs=1&iact=hc&vpx=484&vpy=273&dur=2535&hovh=270&hovw=187&tx=121&ty=107&page=3&ndsp=22&ved=1t:429,r:2,s:41 Buah ale link :P Chodzi o odcien 8.0

witam z kafeeeeeeeeee :) loreal jest u nas ale ja tego nigdy nie kupuje wiec musiałabym się przyjrzeć, a dobra ta farba? na dworze ponuro ale ciepełko, do południa ię bycze a po dziewczyny zabierają mnie na zakupy włóczkowe, mam być ekspertem i doradzac czego i ile? he he wielki mi ekspert ;) na wszelki wypadek jadę z pustym portfelem żeby mnie nie korciło :)

Ja raczej jej nigdy nie widzialam, ale przy okazji jakichs zakupow zobacze. Mi ostatnio kolezanka zafarbowala farba Nutrisse z Garniera i zalapala o wiele lepiej niz wszystkie z L'oreala. Tyle, ze juz po 2 myciach widze kolorku coraz mniej. sama juz nie wiem czy to wina farb, czy taka "uroda" mojego wlosa ;)

Kurde u mnie ta farba wychodzi dokladnie jak na pudelku a moze nawet ladniej. Do tego z ta szczoteczka robione pasemka nawet zupelnie samodzielnie daja super naturalny efekt. No i wlosy sa po farbowaniu takie milutkie w dotyku i nie smierdza. Nie wiem jak u innych ona dziala ale ja jestem nia zachwycona. Do tego podoba mi sie ze obojetnie czy wczesniej farbowalam ta farba zawsze lapie na moich wlosach tak samo.

http://www.ebay.co.uk/itm/Loreal-Couleur-Experte-8-0-Light-Blonde-/170672801815?pt=UK_Health_Beauty_Hair_Care_Hair_Colouring_Dyes_PP&hash=item27bce44817 u nas farba na ebayu ;] w sklepie nie zwrociłam uwagi, ale zobacze nastepnym razem bo sama ją wyprobuje jak będzie ;] Ja kawke dopiero teraz piję bo właśnie wróciłam z badania krwi. Ja już mam 4tą anginę w tym roku... średnio co miesiąc biorę antybiotyki, no i lekarka postanowiła się tym teraz zainteresować zanim podejmie decyzję o wycięciu migdałów. Co do farby jeszcze, to ja chciałam się pozbyć ostatnio, mojego żółtego blondu ;] i super ciemnych odrostów, więc kupiłam z loreala Ash Blond ( zaraz po farbowaniu byłam ciemnosiwa :P ale po kilku myciach zrobił mi się ładny blond, zbliżony do naturalnego ;] teraz będę chciała go właśnie rozjaśnić, więc Taktakową farbę chyba sprobuję ;]

Jasa teraz to i ja znalazlam na ebay :P Takze aukcje z Wloch wiec u ciebie Julii tez musi byc dostepna. Teraz sobie juz zachowam karton zebym pamietala jak sie to cudo nazywa.

dzieki kochana :) A co mam wiele opisywac jak je 1 raz widzialam? No ale....nowy blok, mieszkanie nowka.....4 pietro...wchodzi sie od razu do salonu (pokoj dzienny , jak kto woli) z aneksem :D , potem jest maly korytarzyk, sypialnia i 1 maly pokoik...i 2 lazienki :) obie z prysznicem niestety :) i 2 balkony :)

Noo, brzmi ciekawie. Bedziesz sie miala gdzie opalac i gdzie myc. Co chcesz zrobic w tym malym pokoiku?? :P

hej :) znajdzie się dla mnie jeszcze jakaś mała kawka?? :P U mnie zaczyna się coś słońce przebijać przez te paskudne chmury. Siostra jeszcze u mnie jest ale tylko do czwartku. Impreza w sobote się udała,wesoło było a że moja urodzinowa to każdy mi tylko dolewał %, że niby z każdym mam sie napić i takim sposobem mnie upili :P Czekam na poprawe pogody bo jak na razie u mnie lipiec przypomina bardziej październik :( Tak taku u mnie te farby są prawie w kazdym sklepie ale czy taki odcień to nie wiem bo ja bardziej sie zawsze za brązami rozglądam takze nie mam pojecia, ale jak bede jutro kupować farbe dla siebie to z ciekawości popatrze :) Co do garniera to farbowałam kiedyś ale mnie tak jak Julii szybko się zmywał kolor i dlatego zmieniłam, a moja siostra cały czas farbuje garnierem i jest zadowolona takze może to od włosów zależy Bling słyszałam w tv o tych strzelaninach u Ciebie i normalnie jestem w szoku Julii bardzo sie ciesze razem z Tobą z mieszkanka :) Mam nadzieje że będzie Wam się tam dobrze mieszkało To chyba tyle jak cos mi sie przypomni to dopisze :) dla wszystkich buzki :)

Gratuluje Julli!!! A właśnie, to mnie zawsze dziwiło, że w Niemczech jak się wynajmowało mieszkanie to przeważnie gołe ściany we wszystkich pomieszczeniach... czyli kuchnie przewaznie swoją trzeba było równiez urządzć. O tyle to dla mnei dziwne było, bo przecież każde mieszkanie jest inne i kuchnei się robi przeważnie na wymiar a tam tez woziliśmy swoją przy kazdej przeprowadzce. Tu w Anglii jest tak, że wynajmując mieszkanie/dom właściciel jest zobowiązany do wyposarzenia tego mieszkania w kuchnie, pralkę i musi być w domu wanna, jeśli są dwie łązienki to w drugiej może być prysznic. Tylko na życzenie klienta (jeśli ma swoje sprzęty) to wtedy musi tą pralkę, kuchenkęitd wynieśc z tego domu. Ciekawa jestem jak to wygląda we włoszech ?? Ja tez szukam mieszkanka teraz... na spokojnie... nie takiego jeszcze na stałe, ale chcę coś bliżej centrum i malutkie (tanie) - się tak jeszcze musimy pomęczyć przez najbliższy rok, dwa...

Jasa tak generalnie to ja ci powiem ze ja to nawet wole jak jest "golo" Albo wolalam. W koncu nie wprowadasz sie przewaznie do mieszkania ktore chcesz po dwoch miesiacach znow zwolnic. Ja bym sie jednak troche brzydzila gdybym musiala prac ciuchy w pralce gdzie juz przede mna 20 innych lokatorow pralo swoje gaciory :P Co innego jak mieszkasz w takim mieszkaniu jako pierwsza i wszystko jest nowiutkie. No ale i tak wtedy nie koniecznie musi byc wszystko w twoim guscie. W kazdym razie moje pierwsze mieszkanie w PL mialo kuchnie za co wtedy bylam dozgonnie wdzieczna mimo ze to w zaden sposob nie bylo spelnienie marzen nawet niezbyt wygorowanych ;) Potem jak kupilam mieszkanie to oczywiscie sama je tez urzadzalam. Nastepnie mialam przepiekne mieszkanie w szczecinie ale bez kuchni (nawet bez pomieszczenia na kuchnie :P) W niemczech mieszkalam w sumie wraz z domem w 3 miejscach. W pierwszym mieszkanku mielismy prowizoryczna ale przytulna kuchnie za zaslonka :D w drugim kupilismy drewno i sami budowalismy i teraz ta trzecia sama zaprojektowalam, kupilam i zmontowalam. Oto znacie cala moja historie mieszkaniowa :P Maja a gdzie ty mieszkasz i po ile u ciebie ta farba? W Szczecinie jej tez nie znalazlam.

No tak, zależy właśnie czy mieszka się na stałe czy nie, ja póki co nigdzie jeszcze nie mieszkałąm na stałe. najdłużej chyba 2 lata w Gdańsku i tam się urządziliśmy. Wyprowadzając się, obiecałam sobie, że teraz będę jeździć z jednym plecakiem :P Wiele rzeczy nam się przy tych przeprowadzkach albo popsuło (jak nowiutka pralka) albo pogubiło, albo nie zmieściło i wyrzucałam dobre rzeczy. Tak więc teraz mam poskłądowane różne różności to w gadażu u babci w Polsce, to w komórce u mamy i już nawet nei pamiętam co ja tam miałam :P Tostery, miksery, filiżanki, talerze, ciuchy, głośniki, rowery itp a monitor do komputera i kołdra nowiutka została w Dublinie u kumpla... jak kiedyś gdzieś osiądę na stałe to i tak pewnie będę musiała kupić nowe:P

Czesc Babeczki🖐️ Prosze jakie pogaduchy ;) :P Julka mieszkanko wydaje się byc ładne . Reszta nalezy do Ciebie czyli wystroj i atmosfera. Wazne ze bedziesz miec cieplo, no i te dwa balkony..;) Jasa podziwiam Cie, ze wciaz na walizkach bez swoich rzeczy. Ja bym tak nie potrafila. TakTak u mnie jest pelno tej farby. Jak chcesz moge Ci kupic ;) I nie ejste wcale droga w porownaniu z innymi :) Mrowka wyslalam do Ciebie eska z zyczeniami imieninowymi ;) Masz chyab telefon wylaczony, bo wciaz nie mam potwierdzenia odbioru ;) Ja odpoczywam . Caly dzien praktycznie siedze w ogrodzie ;) Dobrze, ze nie pada i jest cieplo. Moze się zalapie na slonce to troche sie poopalam :P

Ok, tylko mam prośbę. Wez no wklej mi na maila jeszcze raz nazwe i numer i wyslij ;)