Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eses

deprecha

Polecane posty

Gość matko kochana
no i chyba jednak cie nie ma.pozdrawiam w takim razie serdecznie cala twoja rodzinke.zycze dobrej nocy.tak sie zastanawiam ile masz lat?

jak mi smutno!!!:( :( tak się minąć JEDNA MINUTA, znowu jutro będę cały dzień czekała mam 35 lat, mój synek już wyzdrowiał , a z córcią byłam dzisiaj trzeci raz u lekarza ma anginę ropną, dostała antybiotyk, jest taka biedna,bo ma cały czas temperaturę

mnie dzisiaj też złamało miałam lekką temperaturę, za to katar mam okropny, szkoda,że coś bierze Twojego synka....teraz jest taki okres infekcji wirusowych..u nas strasznie ludzie chorują w szkole jest normalnie epidemia przeziębień, grypy...pozdrawiam serdecznie całą Twoją rodzinkę otworzę stronę i będę w nia patrzała żebyśmy się w końcu nie minęły, chcę Cię poznać matko koch..... spokojnej, anielskiej nocy......:) :) :) na nadchodzący tydzień radości i ZDROWIA. Pa!!!!!

sprostowanie, bo coś mi uciekło jutro będę czekała ok.21 i będę patrzała na tą stronę, żeby się nie minąć

Gość matko kochana
jestes?jak tam mina dzien?

Zawsze we wtorki wożę syna do drugiej miejscowości na dodatkowe lekcje tańca i czekam na niego.Dzisiaj zostawiłam samochód na parkingu przed sklepem i babka cojając wgniotła mi dwoje drzwi z lewej strony,spisałyśmy oświadczenia, ale teraz ile zabiegu a ja mam akurat tydzień załatwiania spraw..:(

tak poza tym o.k. córcia moja czuje się dalej źle, co u ciebie? jak synek? szkoda,że nie masz a-maila, że nie mogę się z Tobą inaczej porozumieć nie na forum..

Gość matko kochana
ojej to fatalnie.jakim cudem ta kobieta to zrobila?

Gość matko kochana
moj synek kaszle niestety ,tak sobie mysle czy nie jest czasem uczulony.moze powinnam mu testy zrobic.bede musiala zapytac lekarza.caly czas skupiam sie na mezu i troche spraw ,ktore powinnam miec na oku czsami mi gdzies ucieka

po prostu cofała..mnie przy tym nie było jakiś obcy mężczyzna ją zatrzymał i poczekał aż wróciłam do samochodu, uczciwy chłopina

Gość matko kochana
mieszkasz nad samym morzem?tak sie wlasnie zastanawiam jak to dziwnie sie uklada,ze ja jade nad morze zeby sie troche podkurowac,a szczegolnie moj synek tam zawsze wraca do zdrowia.ty natomiast tam mieszkasz i infekcje cie nie omijaja

Gość matko kochana
no to faktycznie masz klopot teraz z samochodem

ile lat ma twój synek, mój ma 11 ale jak był mały bardzo chorował właśnie drogi oddechowe, był uczulony na pokarmy, ale z wiekiem wyrósł z tego, ale przeszliśmy z nim wiele, jak zaczął zmieniać klimat to wszystko się z kończyło, mieszkamy nad morzem i jest za wilgotno dla nas...

mieszkam w Dziwnowie, przy samych wydmach.. powiedz czy będziesz miała gg lub e-maila

Gość matko kochana
juz myslalam,ze koniec rozmowy,bo znowu nie moglam strony wyswietlic.ja mieszkam na dolnym slasku ,a dokladnie we wroclawiu.wiec klimat wyjatkowo paskudny.duza wilgotnosc,zatechle powietrze i prawie wszyscy choruja na reumatyzm.lekarze doslownie pekaja w szwach z nadmiaru chorych.najlepiej wlasnie czesto wyjezdzac,ale to sie tak mowi.nie zawsze na to stac niestety.tym bardziej,ze ciagle nowe leki dla meza kupuje.chcialabym bardzo zeby ta zla passa w mojej rodzinie sie wreszcie skonczyla

Gość matko kochana
no nie!ja do dziwnowka zawsze jezdzilam na plac kampingowy viking ,jestem pewna ze go znasz.cos podobnego.do dziwnowa zawsze spacerowalismy brzegiem morza.tam jest cudownie.

Gość matko kochana
ale sie ucieszylam .nie znamy sie a tu raptem taka niespodzianka.miejsce ktore obie znamy.moze ja cie nawet kiedys widzialam.niesamowite.

Zobaczysz skończy się, na wszystko trzeba czasu..:) będzie dobrze ja też to przechodziłam, doskonale cię rozumiem.wiesz każde cierpienie ma sens, ja w to wierzę, moja zła passa ciągnęła się przez 4 lata, zmarło mi dzieciątko, zmarła moja ukochana mama mając 45 lat, za pól roku babcia, zachorował mąż...wszystko się działo w takim szybkim tempie, że teraz zastanawiam się jak to wszystko przeszłam...jakoś przeszłam ale teraz to wszystko mi wychodzi..nerwica jak nic zktórą sama sobie nie poradziłam

Gość anemon
no to dajcie sobie pyska 👄

Gość matko kochana
bardzo ,bardzo ci wspolczuje.utraty dziecka nie da sie z zadna tragedia porownac.okropnie mi przykro.sama nie wiem co moglabym powiedziec.chyba nic.powinnas byc z siebie dumna,ze nie stracilas wiary i przetrzymalas te wszystkie nieszczescia.

Gość matko kochana
swoja droga to niesamowite jak wiele czlowiek jest w stanie zniesc.jestem pelna podziwu dla ciebie.

Gość znad morza
zuza ja tez mieszkam w dziwnowie :) tak wlasnie weszlam sobie i czytam czytam i patrze aa tu dziwnow