Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eses

deprecha

Polecane posty

Witajcie wszyscy!!! Kasiu odezwij się czekamy!!!!!! martwimy się to już prawie tydzień, a ty nie dajesz znaku życia!!!! czekamy na ciebie na gg pozdrawiam wszystklich!!

Gość matko kochana
KOCHANE DZIEWCZYNY!PRZEPRASZAM,ZE SIE NIE ODZYWAM,ALE TYLKO CHODZE I RYCZE.MAZ JEST W SZPITALU.OPERACJA DOPIERO W PONIEDZIALEK LUB WTOREK.MYSLALAM ,ZE TO BEDZIE SZYBCIEJ.CHODZE DO PRACY ,Z PRACY DO DOMU ,A W DOMU MIEJSCA SOBIE ZNALEZC NIE MOGE.MARTWIE SIE,TESKNIE CZUJE SIE OKROPNIE.POZDRAWIEM WAS SERDECZNIE I DZIEKUJE ,ZE O MNIE MYSLICIE.SCISKAM WAS MOCNO DANUSIU I EDYTKO.POZDRAWIAM TEZ WSZYSTKIE BYWALCZYNIE TOPIKU. BOZE JAK JA SIE OKROPNIE BOJE.

Gość znad morza
kochana kasiu bedzie dobrze . zobaczysz :)

Witajcie Dziewczyny :-) Kasiu a my tak czekałysmy na Ciebie, wyobrażałyśmy sobie najdziwniejsze rzeczy. Jesteśmy cały czas z Tobą myślami i sercem. Każdego dnia o Tobie rozmawiałysmy , zamartwiajac się. Tak samo niepokoiłyśmy sie o Twojego męża. Kasiu wszystko będzie dobrze MUSI Zajrzyj do Nas wieczorem jak tylko będziesz mogła :-( Ja mam praktycznie cały czas włączone GG czekajac na Ciebie. Trzymaj się Kasieńko. Znad morza a co słychać u Ciebie , jest moze choć troszkę lepiej :-( życzę Ci wszystkiego dobrego

Kasiu tak się marwiłam nie było dnia żebyśmy z linką o tobie i twoim mężu nie rozmawiały, nie martw się jak będziesz mogła to odezwij się na gg, wszystko będzie dobrze zobaczysz, jesteśmy z tobą tak o tobie myślimy, że dzisiaj wystosowałyśmy obydwie do ciebie apel żebyś się odezwała

Gość znad morza
witam . u mnie bez zmian/a co u Was?

Gość kichaaaaaaaaaaaaa

-------------KASIU------------- Proszę odezwij sie do Nas !!!!!!! Co się z Tobą dzieję ?????? Jak się czuje Twój mąż ?????? Dlaczego tak zamilkłaś ?????? ❤️

Gość ło matko................
kichaaaa co słychać u Ciebie

Gość kichaaaaaaaaaaaaa
już zjedli mnie musztardą

Gość kichaaaaaaaaaaaaa
mąż parówa już całkiem zzieleniał

Gość kichaaaaaaaaaaaaa
jak tu nie zamilknąć jak musztarda już wyszła