Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tysia 22

a może jednak przesadzam?

Polecane posty

Gość Leasing
Spakuj mu torby

Gość beeeatkkaaa
2 lata i brak widokow

A! Jest na początku --> \"od 2 tygodni mieszkam z facetem\" Jakie 2 lata? ;) Eee, to widoki są. Tresura, tresura i jeszcze raz tresura! :P

Gość beeeatkkaaa
ponad rok razem a mieszka 2 tyg

Gość Leasing
Pakujesz mu torby ?

o matko, nie wiedziałam, że istnieją jeszcze takie idiotki :) zazdroszczę Twojemu facetowi :P

Tysia, jesteś jeszcze? Piszesz, że zaczynasz czuć się jak jego matka. Może zrób mu taką gazetkę ścienną... z jednej strony zdjęcie jego mamusi, z drugiej Twoje. Podpisz: 1. to twoja mama 2. to twoja dziewczyna/narzeczona/żona na dole, na czerwono: TO NIE TO SAMO!!!!!! [nie mój pomysł, gdzieś kiedyś wyczytałam. nie Ty jedna widać masz takie problemy... :o ]

Gość beeeatkkaaa
pakuje ale tak dlugo bo musi uprasowac i poskladac w kosteczke ubrania :)))))

Gość tysia 22
Łóżko - kolejna sprawa. Na początku jak zaczęliśmy ze sobą sypiać, robiliśmy to codziennie. Od kiedy zamieszkaliśmy razem - jakieś 2, 3 razy w tygodniu. :( Mówiłam mu że seks jest dla mnie ważny, mówiłam mu że dzien bez seksu jeśli się jest w związku to dzień stracony, wiedział to wszystko, a jednak siedzi sobie przy kompie do 2 w nocy, potem daje mi buzi i idzie spać. Nie działa na niego że go proszę by wyłączył komputer. Zastrzegam od razu - nie jestem brzydka. Wszyscy jego koledzy są mną zachwyceni, na brak powodzenia raczej nigdy nie narzekałam. Nie piszę tego by się chwalić, ale po to by pokazać że mój wygląd nie jest powodem. Czuję się strasznie stara i zmęczona.... Myślałam że tak się dzieje dopiero w małżeństwie z długim stażem (seks rzadko, brak wdzięczności ze strony partnera, kobieta jako sprzątaczka). Prawie codziennie płaczę. Ze zmęczenia, z rozwianych marzeń, z tego tak bardzo się staram w każdej kwestii (dom, łóżko, kuchnia, rozmowy), a on niczego nie docenia. Nie tak miało to wyglądać.... Czasami mam straszną ochotę wrócić do domu. On ze mnie czasem drwi "pewnie chcesz wrócić do mamusi?". Tak, czasem chcę....

Gość tysia 22
Nie. Nie jestem idiotką. Ja jestem po prostu naiwna. Chciałam być doskonała i przedobrzyłam ze staraniami.

Gość Leasing
ZOSTAW GO POSZUKAJ SWEGO SZCZĘŚCIA ZOSTAW GO POSZUKAJ SWEGO SZCZĘŚCIA ZOSTAW GO POSZUKAJ SWEGO SZCZĘŚCIA ZOSTAW GO POSZUKAJ SWEGO SZCZĘŚCIA ZOSTAW GO POSZUKAJ SWEGO SZCZĘŚCIA ZOSTAW GO POSZUKAJ SWEGO SZCZĘŚCIA ZOSTAW GO POSZUKAJ SWEGO SZCZĘŚCIA ZOSTAW GO POSZUKAJ SWEGO SZCZĘŚCIA ZOSTAW GO POSZUKAJ SWEGO SZCZĘŚCIA ZOSTAW GO POSZUKAJ SWEGO SZCZĘŚCIA

Wiesz co, ja tak piszę konstruktywnie, ale może rzeczywiście ten związek nie ma sensu? :o Czy ten Twój facet ma w ogóle jakieś zalety? :o

Gość alicjaa85
dokladnie to samo!!!!!! kiedys codziennie teraz 2 lub 3 razy w tygodniu, zwykle na dole rospieszczone bachory!!!!!!

Gość alicjaa85
a mieszkamy razem dopiero 3 miesiace

jezeli nadal tak bedzie to wasza milosc pojdzie w cholere.... Ze sie tak wyraze. jesli nic z tym nie zrobisz to chyba to nieuniknione....

Gość tysia 22
Zalet widzę coraz mniej. Kiedyś sądziłam że to mój ideał. Zabójczo inteligentny, wyrozumiały, przystojny, cierpliwy, kochany, pomagający. Mój najlepszy przyjaciel. Najlepszy kochanek. Rozmowy do białego rana. O bzdurach ale i o największych sekretach. Teraz rozmawiamy łącznie jakieś 20 minut dziennie.... i to tylko o tym co trzeba kupić w sklepie albo jak wyremontować łazienkę... Zmienił się nie do poznania. Tak jakby mnie już upolował i nie musiał się starać.

Gość Leasing
ZOSTAW GO POSZUKAJ SWEGO SZCZĘŚCIA ZOSTAW GO POSZUKAJ SWEGO SZCZĘŚCIA ZOSTAW GO POSZUKAJ SWEGO SZCZĘŚCIA ZOSTAW GO POSZUKAJ SWEGO SZCZĘŚCIA ZOSTAW GO POSZUKAJ SWEGO SZCZĘŚCIA ZOSTAW GO POSZUKAJ SWEGO SZCZĘŚCIA ZOSTAW GO POSZUKAJ SWEGO SZCZĘŚCIA ZOSTAW GO POSZUKAJ SWEGO SZCZĘŚCIA ZOSTAW GO POSZUKAJ SWEGO SZCZĘŚCIA ZOSTAW GO POSZUKAJ SWEGO SZCZĘŚCIA

Tysiu, z tego co piszesz, ten chłopak to jest jeden wielki problem :o ale jeszcze większym problemem jest Twoja reakcja na jego wyskoki. :o Nie jestem ani nie próbuję być psychologiem, ale sytuacja którą opisujesz jest tak jaskrawa, że każdy, kto ma choć odrobinę mózgu, widzi co się tu dzieje: chłop Cię nie szanuje, nie docenia, a Ty się z tym godzisz!!!

Gość szczesliwa ***
bo mezczyzne trzeba sobie wychowac!!!! Trzeba mu przedstawic sytuacje bialo na czarnym, inaczej nie zrozumie potrzeb kobiety!! moj jak ma np wolne a ja ide do pracy raniutko, wstaje i robi mi kanapki i kawke!! Ja w tym czasie sie szykuje. Tym zaoszczedzam czas i wiecej mozemy pospac czy tez poprzytluac sie!! Mieszkamy ze soba 5 miesiecy, sex jest czyms wspanialym, nie mowie tu ze kochamy sie codziennie, bo to nie jest konieczne. Wystarczy ze w ciagu dnia okazujemy sobie duzo czulosci... On mnie docenia, ja go = partnerswto :) pomaga mi w czym tylk moze, nie jest idealem, nie potrafi takich typowych meskich spraw, ale cos za cos :) Kocham Go bardzo bardzo mocno :) i jestem szczesliwa musisz cos z tym zrobic....

\"Tak jakby mnie już upolował i nie musiał się starać.\" DOKŁADNIE. :o Ręce i piersi opadają jak się to czyta :o :o :o bezsilność miesza się z wściekłością, tchu brak, a kolana zginają się same... Ej! A może mu pokaż ten topik? :)

Gość tysia 22
Ale co powinnam zrobić? Jedno jest pewne - nie chcę się z nim rozstawać. To absolutnie nie wchodzi w grę. Chcę to poskładać, naprawić, chcę żeby było jak kiedyś. Ale nie wiem jak. Przyjaciółka radzi mi bym wróciła do domu na jakieś 2 tygodnie, a on doceni mnie dopiero wtedy gdy będzie miał stertę brudnych rzeczy, naczyń, brak obiadów. Kurde... gdzie on się podział?! Zakochałam się w cudownym, elokwentnym facecie który mi nieba przychylał, a mieszkam ze zgrzybiałym brudasem którego jedyną miłością jest komputer.

Gość Leasing

Tysia, idę spać. Zajrzę jutro. Będziesz? Powrót do rodziców to niegłupi pomysł :)

Gość tysia 22
Dziś jest noc jak każda inna..... Prawie 2 w nocy, a on siedzi przy komputerku..... Za jakąś godzinę cmoknie mnie w policzek i zacznie chrapać.

Od problemow niestety nie mozna uciekac - wiem to po sobie... Musisz dac rade :) I wierze ze dasz :)

Gość alicjaa85
to wroc do tego domu, zrob cokolwiek tylko sie nie dawaj!!!

Gość Leasing
Masz wybór albo katorga z nim albo dać sobie szanse i poszukać innego

Gość tysia 22
Tak, będę. Też chyba pójdę spać. Nie chce mi się na niego czekać.

Gość alicjaa85
to nie mozesz zrobic czegos zeby nie chcialo mu sie tak szybko spac?? napewno masz jakies sposoby

I jeszcze chrapie do tego :o :P ;) Nie mogę!!! :o