Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość waszszka

czy to możliwe aby facet był nieatrakcyjny sexualnie??

Polecane posty

Gość waszszka

jest dobry, bardzo sie stara ale jak sie za mnie zabiera to mnie ta sytuacja przeraża, nie pociąga mnie, zmuszam sie zeby mu przykrosci nie zrobic. Mowi mi ze mam straszne fluidy, czy to mozliwe ze on ich nie ma dlatego nie lubie z nim tego robić? Jest czuły, delikatny, dba o higienie, zrobilby dla mnie naprawde wiele. jestem zazdrosna o niego, przymilam sie bo lubie ale sex?? nie rozumiem tego, podpowiedzcie co robic.

To masz babo placek :O W sumie dziwna sytuacja, bo jesteś zazdrosna o niego, a sama nie chcesz go \"konsumować\' ... :classic_cool: Coś jak \"pies ogrodnika, sam nie zje i nikomu nie da\" :D A miałaś wcześniej jakieś kontakty sexualne? (chcesz odp., nie, to nie) ...

Gość waszszka
wiele razy zastanawialam sie nad tym czy nie jestem psem ogrodnika, dla niego sex jest bardzo wazny i wiem ze jak sytuacja sie nie zmieni to zwiazek sie skonczy. Zdarzało sie nie raz ze mialam straszliwa ochote na sex wtedy sama bralam sie za niego i wtedy czulam ze mnie pociaga, ale.....hmm to chyba z "głodu" ale w sumie chyba o to chodzi? tylko ze mnie ten glod dopada bardzo rzadko. Lekarz powiedzial ze mam nature "malo potrzebujacej" a faceta mam "max potrzebujacego" i jak to pogodzic?

Wiagra dla kobiet :P To oczywiście żart... Myślę, że to kwestia temperamentów, a tego sie zmienić nie da . Wbrew pozorom ludzie też powinni dobierać się (mięzy innymi) pod względem temperamentów. Ewentualnie - sexuolog :)

Gość tyija
No ale jest pewna różnica pomiędzy tym, że on Cię nie pociąga, a tym że masz mniejszą niż on ochotę na sex. A inni mężczyżni Cię pociągają? Warto ustalić, czy problem jest w nim jako osobie, która Ci nie odpowiada, czy może raczej w Tobie?

Gość hahahe
dla mnie kazdy osobnik rodu ludzkiego posiadajacy fiuta jest atrakcyjny!

Małe pytanko. Nie bierzesz przypadkiem tabletek antykoncepcyjnych? One powodują u niektórych kobiet ten stan co ty masz.

Gość waszszka
kazdy osobnik który ma fiuta jest atrakcyjny - jak napisala ktoras wyzej, moze to jednak jest kwestia temperamentu a nie pociagu fizycznego, a moze bierze sie to stad, ze za malo czasu spedzamy razem bo on na go baaaardzo malo i wiecznie mu sie spieszy, tylko w łozku ma i czas i jest czuly itp a ja to zawsze w podswiadomosci odbieram, ze tylko sex mu w glowie. Chcialabym na spacer, do kina, na kolacje, robic cos razem oprocz bzykania, czuje sie jakos niedowartosciowana

Gość waszszka
przeciez nie tylko sex umacnia zwiazek i powoduje, ze ci sie wszystkiego (czyt. sexu) chce??

Poważnie pytam z tymi tabletkami. Bierzesz? Jak tak to doradzę codalej, bo miałam podobnie.

Gość sorrki ze sie wtracam
Anetko moglabys doradzic co dalej jesliby autorka brala tablekti :) ?? .Pytam bo ja biore no i ochota juz nie ta co zanim zaczelam brac. Tabletki zmienialam juz dwa razy wiec to moze jednak nie ich wina sama nie wiem...Tylko przestac brac to tez niedobrze , mam stalego partnera ale to jeszcze nie czas na dziecko. Autorko topiku mysle ze powinnas porozmawiac szczerze ze swoim chlopakiem. Jestes widocznie nie tylko malo potrzebujaca ale i bardzo wrazliwa - cos o tym wiem. Potrzebujesz czulosci nie tylko jak chlopak ma na cos ochote (sex) no i bardzo dobrze jak najbardziej masz do tego prawo.By kobieta byla w pelni usatysfakcjonowana musi czuc sie bezpiecznie, psychika odgrywa tu duza role. Porozmawiaj z nim na powaznie i na psokojnie oczywiscie nie mow ze nie czujesz pociagu do niego ;), powiedz ze chcesz sie poczuc bezpieczniej w tym zwiazku, daj lekko do zrozumienia jak sie czujesz. Bardzo polecam :)