Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dulcia

Leg Magic

Polecane posty

Gość Karola_40
Dokładnie tak, rosną mięśnie i to waży a sadełko znika znacznie wolniej więc eda79 głowa go góry, ic ssie nie przejmuj tylko ćwicz. Opuszczam Was dziewczyny na kilka dni i LM tez ale jak wróce znów ostro weżme siie do ćwiczeń. Pozdrowionka :)

Gość Misiasia
Ja cwicze juz dokladnie 4 tygodnie i 3 dni:) i mam 6 cm mniej w udzie ;D z czego occzywiscie jestem bardzo zadowolona ;D ale to nie tylko zasluga LM, oprocz tego 8 min abs, rowerek stacjonarny i dietka :) bez tego ostatniego to nie ma takich efektow jakby sie chcialo:)

misiasia, a jakie byly Twoje wymiary przed cwiczeniem na leg magic??? wzrost, waga, obwod tali, bioder ud?

Gość dodzia24
witam, ma moze ktos do sprzedania to urzadzenie?

Gość moj jest ten tysieczny postd

Gość ParisM
na allegro jest tego troche leg magic i leg master

Gość GosiaLodz
Witam wszystkich, Mam na imię Gosia i dziś postanowiłam zamówic leg magic chociaz juz chorowałam na niego sporo czasu i zakupilam go na allegro. Nie naleze do grubycg dziewczyn ale chce ujędrnić swoje ciało. Mam 176 wzrostu i waże 62 kg(jestem grubej kości) Moje wymiary to 90/65/92,w talli nigdy nie mialam mniej poniewaz u mnie jest taka rodzinna. Mam 18 lat i zaczyna mi pokazywac sie celluit kupilam rull on garniera pomaga ale to nie to samo. w udzie mam 51 cm . Najbardziej mi zalezy zeby ujedrnic posladki i brzuch,Wiec pierwsze moje pytania czy to daje cos na brzuszek?jakis zarys mięsni chociaz? i jak posladki? bede wdzieczna za pomoc

Gość dodzia24
dziewczyny czy w ogole pomaga wam leg magic? prosze o szczera odpowiedz, pozdrawiam

Gość Misiasia
Dzisiaj rano moja mama powiedziala na moj widok w krotkiej pizamie " wygladasz swietnie !!!! " a na poczatku mialam w udzie ok 61 cm, teraz mam okolo 6 mniej.. niestety innych wymiarow nie jestem w stanie podac bo nie mierzylam, jedynie na poczatku sprawdzialam jaki mam obowd udka zeby zobaczyc czy ten LM daje jakies efekty. Naprawde go goraco polecam, pocee sie na nim codziennie tylko 14 min ( cwicze z Pania z plytki dzieki czemu szybciej mija mi czas ) a efekty sa super, nie dosc ze nogi chudsze to lepiej wygladaja, prawie nie mam celulutu na nozkach - jestem po prostu przeszczesliwa :)

Gość mamproblem
dziewczyny.kupilam leg magic,ale szczerze mowiac to nie potrafie przyciagnac nog do siebie bez trzymania raczki.mam slabe miesnie i opieram sie czesciowo na rekach ,bo inaczej nie dalabym rady.Pani z plytki robi to bez trzymania,no ale ja jestem poczatkujaca.Powiedzcie,czy ktoras z was miala na poczatku podobny problem? i cZy z czasem bede miala tyle sil ,zeby swobodnie je do siebie przycigac?? proszem o szybka odpowiedz

Gość aleks27
takie są efekty na początku jak nie ma się kondycji

Gość aleks27
potem już jest tylko lepiej

Gość Annnnnusia
Hej Dziewczynki!! :):) Mamproblem jasne, że tak jest na początku a później już Ci idzie o wiele lepiej. Ja też tak miałam a teraz to bez problemu mogę się ślizgać bez trzymanki :):). Ćwicz tylko regularnie a zobaczysz efekty. Pozdrawiam

Gość mamproblem
widzicie...bola mnie tak nogi a to dopiero drugi dzien.ciezko mi zejsc ze schodow!!!ale mam nadzieje,ze przejdzie,a ja sie nie poddam!!a co do cwiczen to wykonuje je narazie z Pania z plytki,oprocz tego jezdze na rowerze i zrezygnowalam z kolacji.Jest ciezko,ale wytrzymam....To dal mnie i mojej figury, bo bardzo zle wygladam....

Gość Agulinka85
A wie ktoś ile spala się kalorii w ciągu minuty na Leg Magicu???

Gość mamproblem
DZIEWCZYNY!!!MAM TAKIE JESZCZE JEDNO PYTANKO,CZY WASZE SPRZETY TEZ CHODZA TAK GLOSNO I CIEZKO??? BO TA PANI Z PLYTKI MA CHYBA JAKIS LEPSZY....PROSZE O SZYBKA ODPOWIEDZ,BO JESLI WASZE TAK NIE CHODZA TO ODDAM DO REKLAMACJI...

Gość Misiasia
MAMPROBLEM moj tez tak glosno chodzil i z tego co czytalam inne dziewczyny tez na to narzekaly. Ja posmarowalam smarem koleczka zeby sie lepiej slizgaly i nie przecieraly bo niestety sa one plastikowe i w innym wypadku szybko uleglyby zniszczeniu :)

Gość Annnnnusia
Hej mój leg megic też głośno chodzi i także jak koleżanka tutaj ;posmarowałam go olejem do maszyn bo myślałam, że przejdzie jednak nie przeszło ale za to kółka się ścierają. A co do Pani z płytki to podejrzewam, że jej chodził tak samo a jak później obrabiali te ćwiczenia na płycie to pewnie komputerowo wycieli ten dźwięk. Słyszałam nawet, że urządzenia zamówione w tv markecie chałasują

Witam:) no mój tez głośno chodzi..:( ścierają sie już te plastiki...kurde trochę lipa ,a babka na płycie miała jaki cichy..coś nie tak chyba..mam od paru dni..bolą nogi ,kurde ale nie wiem czy coś da..ja chciałam schudnąć na tam a, słyszałam ze tylko można umięśnić sobie ciało.a nie schudnąć..:( przytyłam w ciąży 35kg na razie zgubiłam 10 i te 25 kg. chciałam zgubić na Leg Magic..i chyba to tylko marzenia.:( dużo schudłyście.???

Gość dodzia24
ja wlasnie zamowilam i czekam, w środe ma przyjsc paczka

Witam! Od jakiegoś czasu zastanawiam się nad kupnem tego cudownego urządzenia, ale mam kilka wątpliwości. Nie wiem jak to się będzie miało do mojego typu figury (gruszka). Uda i pośladki mam duże i umięśnione od sportów ale muszę przyznać że tłuszczyku i cellulitu też im nie brakuje. Czy nie będą mi się jeszcze bardziej powiększały mięśnie ud i pośladków? Czy któraś z was też ma podobną budowę ciała?? Proszę o szczerą odpowiedź.

Gość dodzia24
ja mam taka figure, ale jeszcze na tym urzadzonku nie cwiczyłam, dopiero czekam na paczke :)

Gość Annnnnusia
Ja mam taką figurę i schudłam już 8 kg. Pragnę dodać, że nie stosuję żadnej diety tylko nie jem kolacji i ograniczam słodycze (choć ich nie jadłam nigdy za dużo prędzej słone przekąski, ale ich też jem mało teraz przynajmniej :):)) Powoli robią mi sie mięśnie nawet na brzuszku, naprawdę polecam. A i pije bardzo dużo wody. I zaczęłam pić białko sojowe, żeby mi sie szybciej robiły mięśnie i dzięki niemu jem jeszcze mniej. Pozdrawiam

Gość mamproblem
dziewczyny ja cwiczer na tym rowne 5 dni i tylko z pani z plytki ,bo nie mam wiecej czasu.wiecie,mąż,dziecko i te sprawy...wiec powiedzcie,czy u mnie tez beda widoczne takie efekty jak u was??? dodam,ze rowniez nie jem po 18,zazywam preparat linea i nie jem slodyczy....czytajac wypowiedzi niektorych z was jestem w szoku.jakl wy mozecie tyle na tym cwiczyc?? ze mnie po tych 13 minutach z pania z plytki leje sie jakbym spedzila ten czas w saunie.szybko sie mecze i wszystko mnie boli.dodam,ze od roku rozleniwilam sie,malo ruchu,a moze raczej malo sportu i zerowa kondycja,nawet nie wykonam slizgu bez trzymania sie,poraxzka....kiedy ja moge wobec tego moje drogie ekspertki zobaczyc efekty???prosze o odpowiedz:) pozdrawiam i milego cwiczenia :)

Gość mamproblem
a i zamowilam sobie ten twister....sprobuje na nim cwiczyc choc 15 minut,czy on pomoze szybciej zauwazyc jakiekolwiek efekty?? bardzo mi na tym zalezy,gdyz przy wrosnie 158 waze 66 kg!!!!nie jestem gruba,ale zbita i taka ,,przy kosci''.pomocy..

Gość dodzia24
Wlasnie przyszła paczka. złożyłam sprzet, troche pocwiczyłam, ale nie jest tak trudno jak opisywaliscie, spokojnie mozna cwiczyc bez trzymania. Pozdrawiam

Gość ewcia_56
Witajcie ja juz mam od poltora roku leg magica , Cwicze za mało ale powiem tak zmobilizowałyście mnie i teraz bede cwiczyc codziennie waze 58 kg przy wzroscie 165 i mam tłuszczyk, chce go zamienic na smukłe miesnie szczegolnie na nogch a wiem ze to urzadzenie dziala jak zadne inne, jest fenomenalne bo po kilku razach widac rezultaty. Tyle ze jest ciezko.Pozdrawiam.

Gość mamproblem
dziewczyny.dzis zjadlam pierwszy raz od tygodnia cos slodkiego,a mianowicie loda i jednego wafel;ka.taka mialam ochote przed okresem ...no i na kolacje tez zjadlam dwie kromeczki chleba z serem i pomidorem...kurde poniosla mnie,nie wytrzymalam.....jestem slaba...:(:(:( a co do cwiczen to nie poddaje sie:) dalej cwicze ,dzis jiz bedzie tydzien i nie widze efektow....moze troche mam posladki jedrniejsze:D

Gość Annnnnusia
Mamproblem wiesz co nie powinnaś sobie tak wszystkiego odmawiać bo po pewnym czasie wróci Ci ochota z taką siła ze nie będziesz w stanie jej pohamować. Będziesz cały czas o tym myśleć, dopóki czegoś nie zjesz a potem dostaniesz świra, wiesz mi ze pisze to z autopsji bo moja kumpela tak miała, ona wtedy miała ochotę chyba na czekoladę białą ale postanowiła, że nie zje i efektem tego było iż na jedno posiedzenie zjadła cała bąboladę (chyba tak sie to nazywa) + białego kit kata. Także zmierzając ku końcowi pozwól sobie od czasu do czasu na chwilę przyjemności a będziesz się lepiej czuła, pozdrawiam