Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taaak prezerwatywy

po co mu to???

Polecane posty

Gość taaak prezerwatywy

znalazlam u mojego faceta prezerwatywy w spodniach od 2 lat lykam tabsy wiec po co mu to??? nigdy to sie wczesniej nie zdazylo czy to moze byc oznaka ze mnie zdradza??

Gość na to wychodzi ze ...
...TAK..spytaj sie go....i zobacz jego reakcje.....

Gość taaak prezerwatywy
wlasnie czekam na niego i nie moge wysiedziec w miejscu zaraz powinien przyjsc z pracy az mnie noromalnie skreca w srodku

Gość na to wychodzi ze ...
daj znac jaka jego reakcja byla.ok?jestem bardzo ciekawa...powodzenia...

Gość taaak prezerwatywy
nie wiem jak mam zrozumiec jego wymowke czy co tam kiedzy przyszedl pokazlam mu co znalazlam w jego spodniach napocztaku strasznie sie zdziwil a potem ze spokojem powiedzial ze zawsze ja mial tylo ze w portfelu i jak go sprzatal to widocznie wsadzil do spodni gdy zapytalam co wg niego znaczy zawsze odpowiedzial ze to noromalne u facetow gumke zawz sie ma chodzby panna byla bezplodna albo facet tak to juz jest ale szczerze mowiac to nie wiem czy mu wierzyc

Gość taaak prezerwatywy
no i co????

Gość lornetka
kurcze ale facet kit wciska

Gość taaak prezerwatywy
o matko wescie nie shizujcie jestem znim 4 lata nigdy nie podejrzewalam go o zdrade az do dzis

Gość taaak prezerwatywy
:/

Nigdy nie wiadomo co się może wydarzyć, więc na wszelki wypadek w saszetce mam trzy sztuki , to na wypadek wojny :)

Gość na to wychodzi ze...
no ...ja zebym u meza znalazla gumke w spodniach to bym od razu wiedziala ze mnie zdradza(bo staramy sie o dziecko)a zebym znalazla gumke u niego w spodniach to logiczne ze mnie zdradza lub juz znalazl chetna z ktora to zrobic.nie wszyscy mezczyzni nosza gumke w spodniach!nie ci ktorych partnerki biora tabletki.miej oczy szeroko otwarte!i powodzenia zycze....

Gość Madziaaaaaaaaaa
WOW, zszokowało mnie to co napisałaś... Moje zdanie jest takie,że jełśi bierzesz tabletki to po co mu gumki :| rozumiem jakby coś jeszcze o tym wzceśniej wspomnial,że je ma czy cos wtym stylu,ale skoro jesteś tym zdziwiona wychodzi na to,ze nigdy wcesniej o tym nie wiedzialas,wiec po co bylyby mu te gumki :/ Poza tym "zawsze" je się powinno mieć? nawet jak dzeiwczyna bierze tabsy? to po co tabsy jak sa gumki:/ dla mnie to bez sensu , ściama i tyle :/

Gość taaak prezerwatywy
juz sama nie wiem co mam myslec ale jak tak sobie pomysle to jakby wszytsko w calosc sie uklada czesto wyjezdza gdzies z pracy a gdy wspomnialam o slubie to tylko a co kochanie tak nam zle po co nam ten papierek ktroy wszystko moze zepsuc a dobrze wie jak mi na slubie zalerzy matko ja go tak kocham...

Gość obzartuch
niestety ale wszystko wskazuje ze Cie zdradza:( obseruj go, uloz sobie jakas strategie ......

Gość obzartuch
a jesli mozna wiedziec po ile macie lat?

Gość taaak prezerwatywy
ja 22 on 27

Faceci nie wierzą w te Wasze tabletki i wolą się jednak zabezpieczać konkretnie, poza tym , jest jeszcze jedna sprawa, Wy kobiety otrzymujecie ogromną wiedzę w waszych kobiecych gazetkach i na portalach kobiecych na temat różnych JAŚMINÓW lub innych prochów , natomiast my faceci nawet nie wiemy co jest co i dlaczego to kobiety łykają i jak się nazywa to co łykają , zatem dla faceta , który jest laikiem w sprawach tabletkowych pozostaje jedno prawie pewne zabezpieczenie i to nazywa się GUMKA.

Gość taaak prezerwatywy
jaka strategie?? ja mam tylko ochote napluc mu w twarz plakac i wogole teraz sobie sie kapie a ja w pokoju rozpaczam ze przez tego durnia

Gość Madziaaaaaaaaaa
Kurcze dziewczyno przykre to :/ 5 lat starszy,a głupi jest! Nie wierze,ze tak sobie je nosi byleby miec kieszenie zapełnione:/ Poza tym uwielbiam to gadanie ,że "ślub może wszytsko popsuć" ;/ wskazuje na wysoką "inteligencję" wypowiadającego się ;/

Gość taaak prezerwatywy
sorki ale jakos ze mna on jej nie uzywal

Gość taaak prezerwatywy
mieszkamy ze soba od roku myslalam ze wszystko sie uklada w lozku bylo nam (a moze tylko mi) wspaniale myslalam ze sie dogadujemy na kazdym kroku a tu taki zonk

Gość Madziaaaaaaaaaa
Gmin--> ale pieprzysz !!! Skoro ta gumka jest taka pewna to czemu nie była używana ? :///////// Logiki masz w sobie 100% :/

Gość obzartuch
no wlasnie Gmin w tym wypadku to zadne wytlumaczenie, bo wtedy po cichaczu by nie nosil tej prezerwatywy w spodniach . wiesz, niektorzy faceci ponoc maja juz taka nature, nawet jesli kochaja swoje partnerki jest im z nimi dobrze to i tak musza zrobic skok w bok:/ co zamierzasz teraz zrobic?

Gość taaak prezerwatywy
w paitek on zawsze spotykla sie ze swoimi kolegamia ale teraz mysle ze mogly byc to kolezanki a ja ze swoimi kumpelkmi dawno postanowilismy ze piatki bedziemy spedzac oddzielnie zeby miec czas dla przyjaciol ale teraz mysle ze to on chcial miec czas dla siebei i tej lafiryndy

Gość taaak prezerwatywy
nie wiem co zrobie dzis nie mam ochoty na niego patrzec gadac i wogole

Gość katekatee
WIesz co jeśłi byłabym na twoim miejscu to chyba od razu pomyślałąbym o najgorszym, albo wiesz co zrób kup prezerwatye i zostaw w kosmetyznce albo gdzieś żeby on znalazł jego reakcja prawde Ci powie, jeśłi będzie czysty to się wkurzy jeśli sam będzie miał coś na sumieniu to uzna że nie ma problemu

Gość w skrócie
Nie rozumiem jak kobiety mogę być takie naiwne. Dotrze do ciebie pełne znaczenie tego faktu dobiero jak zastaniesz go z kochanką w łóżku????? To oczywiste, że cie zdradza, jasne jak słońce a ty kupujesz jakieś jego pokrętne tłumaczenia!