Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość relaxik***

kto chce schudnac do swiat wielkanocnych?? zapraszam serdecznie!!!

Polecane posty

Gość sweethoney
a co myślicie o diecie warzywno-owocowej? czy któraś z was próbowała? jakie efekty?. Mam podobne cele j ak założycielka topiku i podobne wymiary tzn 170 cm wzrostu i 85 kg wagi... do świat chciałabym 20 kg zgubić. Pozdrowionka :)

Gość sweethoney
pytam o tą dietę bo chciałabym jej spróbować tylo nie wiem czy uda mi sie schudnąć 20 kg do świat jak połącza ta dietę z ćwiczeniam godzinkę dziennie. Może ktoś z was ma doswiadczenia z nia? albo ktoś z waszych znajomych. Słyszałam ze to su;er kuracja odtruwajaca no i odchudzajaca przy okazji ale nie wiem jak to jest w prakrtyce. :)

Gość wykluczone
nie ma szans schudnąć 10kg.do świąt :D

Hej, no ja też raczej odradzam taką kompletną warzywno-owocową :) Kiedyś próbowałam tak czy wytzymam i waga nie spadała za szybko. Brzoskwinka - podziwiam, mi by sie nie chciało, no chyba, że z koleżanką :D No ja dzisiaj w świetnym humorku, na wadze kg mniej :) Jestem głodna jak diabli, ale nawet zacynam lubić to burczenie w brzuchu, zabawne troche :) A co tam u Was ??

Gość RELAXIK***
DIETA POLEA NA JEDZENIU BIALKA DO 13 TYLKO NIC PO 13 OPROCZ PICIA WODY, ODEZWE SIE WIECZOREM

Gość sweethoney
Dziekuję bardzo za odpowiedzi. Przepraszam założycielkę za wejscie w jej temat ale bardzo mne zaciekawiła jej determinacja i dane jakie podała bo są zblizone do moich i też bardzo bym chciała dużo schudnąc. Dobrze...dodam więcej białaka i tez do 13 :) .. tylko ze warzywa, białko ( rybki, kurczaczek gotowany) i 1 owoc dziennie, myslicie że takim sposobem mi sie uda? Bardzo bym chciała. Kiedyś byłam szczuplejsza i bardzo bym chciała wreszcie w te wakacje poczuc się piękną i szczupła, chodzić w krótkich sukienkach i dumnie łapać meskie spojrzenia...no i oczywiiscie chcę zeby mój TŻ miał szczupłą ale kobieca narzeczoną ( chociaż on mówi ze bardzo mnie kocha i wcale nie chce zebym sie odchudzała bo jestem dla niego piękna taka jaka jestem i nie chce zebym sie zmieniała, ale ja chce się troszkę odchudzić bo to przesada ważyc aż tyle , 20 kg mniej i bede bardzo zadowolona) i móc wreszcie wejść do sklepu i wybierać ciuchy jakie chce a nie jakie sa na mine rozmiarowo odpowiednio duże. Zyczę Wam i sobie duzo wytrwałosci i samozaparcia. Uda nam sie!!! , przecież bardzo tego chcemy i robimy to dla siebie, zeby wreszcie czuć sie super w swoim ciałku. PS. Mam nadzieje , ze przyjmiecie mnie do swojego grona. Przepraszam jeżeli nie bede mogła czesto pisać, studiuję podwójny kierunek( tłumacz 3 języków) i mam mase zajęc no i jeszcze postanowiłam ćwiczyć ponad godzinke dzieniie, ale dzielnie bede Was wspierac i chciałabym móc do Was dołączyć i dzielić się sukcesami. Dziewczyny, ruszamy na podbój świata i nic nam nie przeszkodzi w spełnianiu naszych marzeń, a schudniecie tych 20 kilosów jest, bynajmniej dla mnie marzeniem, do tej pory trudnym do zrealizowania ale od dzis juz nie, powiedziałam dosc i dzielnie stawie czoła swojej duzej wadze i wrescie schudnę ! :)

sweethoney - bardzo,chętnie Cię przyjmiemy, im więcej nas w walce z sadełkiem tym lepiej. Ja też chce schudnąc 20kg, ale na początek stawiam sobie 10 :)

hej Dziewczyny:) ja sie jutro zwaze, bo dzis to mi nic nie spadlo, rowne 55 ale pilam w nocy i rano i moze dlatego, sama juz nie wiem. W kzdym razie dzis zjadlam jogurt 250g 67kcal w 100g, kanapke z dzemem, pol serka wiejskiego, jablko, i zapieklam sobie troche peivczarem,papryki,kukurydzy tak jak na pizze tylko bez ciasta, ok 200kcal, i glodna jestem nalej, chyba sobie kisiel zrobie :)

Gość relaxik***
siemanko, ja jestem, niestety nie moglam zaczac od dzisiaj wiec zaczynam od jutra, coz te babcine obiadki robia swoje, jak sie odmawia to babcia sie obraza wiec trzeba uledz, ale od jutra rygor wydaje mi sie ze mozna schudnac jedzac dodatkowo miesko i rybk ale wiadomo nie tak szybko jak bez tych produktow, gwarantuje ze na bialkowej do 13 schudniecie ok 5 kg w tydzien bez cwiczen :-), papa odezwe sie jutro buzka

Gość monik123
jak bym jadła jogurt do 13 potem piła tylko kawke z mleczkiem też może być?

Hej, dziewczyny, ja sobie wczoraj zrobilam dzień całkowicie wolny od diety, oczywiście bez większych szaleństw. I powiem Wam, że dobrze mi to zrobiło, czuję się dużo lepiej. Więcej sił mam i wogule :) Dzisiaj za to jem mało, jak do tej pory pół mandarynki i dwie kromki chlebka wasa po 25 kcal :D

kobiece Kształy - no jasne, imnas więcej tym lepiej ;D A tak wogule to już kilka razy przewinęłaś mi sie na innych topicach:)

bo jestem na wielu ... heh ... a pozatym gadanie o dietach i patrzeni jak dziewczyny gubia kg to mnie jakoś nakreca... a pozatym nudze sie w pracy ....

Gość monik123
hej ponawiam pytanko czy po 13 można by było pić ewentualnie kawę z mleczkiem?

monik123 - nie wiem, ja tej diety nie stosuje, musisz poczekać, aż założycielka topicu się pojawi :)

dodam jeszcze że jestem na siebie wkurzona, zjadłam normalny obiad, a był makaron z sosem ( nei była to mała porcja ),ale wieczorem wypoce sie za każdy \"klusek\" z osobna :)

Ja dzisiaj zjadłam na śniadanie: jogurt truskawkowy activia, a na obiad: małą miseczkę zupy grzybowej, gotowane mięsko i surówkę z kapusty kiszonej, marchewki i jabłka. Potem lecę na step.

a ja zjadłam: fasolke po bretońsku - zgodnie z zasada niełacznia 150 g kefir 0% 400g makrela wędzona 200 g na obido - kolacje schab z bigosem

Gość relaxik***
powiem tak, ja wlasnie jadlam jogurty i takie duperele do 13 a po 13 chlalam kawke, bo inaczej bym na tej diecie nie wytrzymala, od dzisiaj ja stosuje i jestem jak narazie na samej kawie i juz nic nie tkne, a jak sie zachce mi jesc to sobie kawke walne, a i jeszcze cos, kawe robilam pol na pol czyliu pol szklanki mleka i pol wody ale ne slodzilam, a i tak schudlam 5 kg, niezle co??

Gość Skrzypaczka
Relaxik mam pytanko czy do tej 13 to mozna jesc tyle nabialu ile sie chce???Podaj swoje przykladowe menu!!!Pozdrawiam i oczywiscie rowniez sie przyłączam.Mam 165cm i ważę 75kg:(

Gość relaxik***
z moich wyliczen wynika ze wlaczaja ruch do dietki bialkowej mozna schudnac do swiat NAWET 35kg, tyle jest dni do swiat no ale wiadomo ze moze az tyle sie nie schudnie ale kto wie, ale ja bym tak strasznie tego chciala ze zrobie wszystko...

Gość Skrzypaczka
Relaxik napisz najlepiej jakie produkty wchodza w sklad tej diety bialkowej.Od jutra rowniez ja zacznę:)

Gość relaxik***
powiem tak zryj co chcesz ale tylko do 13, znaczy nie wszystko :-P tylko nabial, tzn serki jogurty itp

Gość relaxik***
mozesz jesc np. serek wiejski, serek waniliowy, serek topiony, zolty ser, to wszystko bez ograniczen, to jak od jutra start??

I ja tez,chociaz chyba na ta dietke bialkowa sie nie zdecyduje.Jak dla mnie zbyt rygorystyczna.Bialko i owszem,ale z warzywami i 5 malych posilkow w ciagu dnia o regularnych porach.2-3 razy w tygoniu silownia i efekt murowony|1

dziewuszki na bank schudniecie jezeli tylko odstawicie slodycze i jedzenie po 18!!! A jezeli ktos ma zamiar schudnac wiecej niz tak 3kg to musi dodac cwiczenia i diete :(

Dacie radę na takiej diecie wytrzymać do świąt. Jest strasznie rygorystyczna.?

Gość relaxik***
rygorystyczna to ona nie jest, przez pierwsze 3 dni ssie ale potem to ustaje natomiast ta dieta jest monotonna ;-( ale jak ktos chce za wszelka cene schudnac to sie poswieci :-)