Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ajkamalata

Pogaduchu na temat samotniczych wypraw waszych partnerow

Polecane posty

Gość ajkamalata

czu wasi faceci np w sobpte w nocy wychodza z kumplami?

Gość ajkamalata
moj tez najpierw na popijawie z kolegami potem u ktoregos w domu, co sie dalej dzialo to nie wiem i czy sami faceci tam byli ale nigdy mnie nie zawiodl, jednak ja mam taki chore zludzenia czasem i podejrzenia (raz zostalam bardzo oszukana :()

Gość ajkamalata
ale nie przez niego

ja tez.... a wiesz co jest najgorsze, ze powie Ci ze nie pojdzie a potem sie okazuje ze o tak idzie!! akurat w tym wypadku tak nie bylo, bo powiedzial.

podaj mi malia to wysle Ci ksiazke ktora pomoze, wszystkim wysylam jak maja problemy....

Gość ajkamalata
najogrszy jest jednak brak zaufania ja mam z tym powazne problemy... :( ale starams ie spac normalnie po nocy a nie wymyslac a on i tak dzwoni w nocy i nad ranem, komentuje, ogolnie ok tylko ja jestem jakas dziwna ja sama tez czasami wychodze ale nawet w glowie mi sie nie miesci zeby dac sie podrywac czy z kims flirtowac od razu zbywam takiego faceta

Gość ajkamalata
oki riminipizza@tlen.pl

ja mam tak samo, on dzwoni, mowi jak bylo, mowi kocham itd, ale jakos mi dziwnie. Tak, to przez brak zaufania naduzyty wczesniej... Ksiazke wysylam, sprawdz....

Gość ajkamalata
dziekuje :) ja uciekam na oabiad :) eh ci faceci

hej dziewczyny, ja moze nie mam az takiego probemu bo moj nie lubi beze mnie wychodzic, od razu dzwoni i chce wracac :D ale ostatnio mnie troche zawiodl, bo popil sobie z kumplem, tylko nie chodzi o sam fakt picia, ale o to ze najpierw poszli do sklepu bo kumpel chcial pic, a moj obiecal mi ze nie bedzie pil (ma slaba glowe strasznie i nie lubie gdy pije), a pozniej mowi mi po paru godzinach ze ejst pijany i chce spac bo byl 3 razy w kiblu wymiotowac :o moze to glupie ale mnie troche zabolalo, tym bardziej ze sie umawialismy na nasteony dzien na impreze i chcielismy przed tym tez popic, no ale jak on po takim chlaniu dzien wczesniej moze patrzec na alkohol...:D no nic, moze wyolbrzymiam, albo za bardzo go kocham... moglabym prosic o te ksiazke na maila? :) jest w stopce

Gość ble ble ble...
Ja tez poprosze! - monique12@wp.pl Dziekuje.

Gość Nie nigdy sie
takie cos nie zdarza mojemu facetowi Nie raz idzie do kumpla czy kumpel przychodzi do nas, wypija piwo czy 1/2 litra i ok Ale ja tez ide do kolezanki lub spotykam się z moimi kolezankami od czasu do czasu :) Równowaga musi być :)

Gość pewnie ma kochankę
a preteksty ,może byc i piwo

Gość uczuciowa 222222222
o zazdrosci ta książka? i ja bym chciala ;) hona7@o2.pl 🖐️

tak oczywiscie, pewnie ma kochanke :O czy wy znacie jeszcze jakies inne powody wyjscia albo niezatelefonowania na czas? :O to wlasnie chyba przez te przebywanie na akfeterii stalkam sie podejrzliwa :O

Gość mecenas karol
być chce sobie z kumplami poprykać