Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nulka87

Chyba jestem w ciążyDDDDAle czy napewno??

Polecane posty

Gość nulka87

Czesc:) Mam 20 lat i od twoch tygodni podejrzewam ciąze. W prawdzie okres spoznia mi sie dopiero trzeci dzien ale specjalnie od paru miesiecy nie uwazalismy z chlopakiem:) Moze to moje urojenia ale wydaje mi sie ze od jakiegos czasu dzieja sie ze mna "dziwne " rzeczy:)

Jakbyś zrobila test, to byloby wiadomo bardziej niż teraz. Nikt Ci tutaj nie powie, czy jestes w ciązy :-0

Gość Inteligent27
A kogo to obchodzi?

Gość nulka87
Wyobraz sobie ze zrobilam test:/ Wyszedl negatywnie ale kazdy ci powie ze test w tak wczesnej ciazy nie daje zadnej pewnosci

Gość AsiaNiebieska
Ja od pierwszej chwili wiedziałam, że jestem w ciąży i tak dwa razy. A Ty? Co czujesz i myślisz? Dwa tygodnie to trochę za długie spóźnienie. Test rzeczywiście pomoże Ci wyjaśnic wątpliwości. Swoją drogą podziwiam za cierpliwość. Ja już dawno zrobiłabym sobie test. :)

Gość to trzeba bylo uwazac a teraz
to spadaj gowniaro :O

Gość nulka87
Od dwoch tygodni podejrzewam ciaze. Czytalam duzo postow z tego formum i wyczytalam ze na poczatku pobolewa brzuch jajniki piersi:) Wszystko sie zgadza:) Ale problem w tym ze okres spoznia mi sie dopiero trzeci dzien wiec czy jest narazie sens powtarzac test?

czesc skorpionka nie moge znalesc twojego topiku a chciala bym dowiedziec sie co tam uciebie sie dzieje??

Gość nulka87
ty jestes chyba jakas nienormalna !!!! po co w ogole wchodzisz na ten temat skoro nie chcesz rozmawiac!!!! A guwniaro to sobie mow do swoich kolezanek a nie do mnie starucho!!!

o tym topiku dwie kreski czy iluzja bo nie wiem co stalo sie z kafeteria ale wykasowano mi wszystkie tematy ze skrzynki?

Gość nulka87
Nie dosc ze jestes glupia to jeszcze wulgarna!!:/ Jesli jestem w ciazy to bedzie jak najbardziej planowane dzidzi:) I bede najszczesliwsza mamusia na swiecie!!! To ze mam 20 nie musi odrazu oznaczac ze wpadlam!! Szmata?? Prosze cie nie sadz wszystkich po sobie ok

a ty co chowasz sie pod nikiem pomaranczowym to naucz sie czytas lepiej znim sie odezwiesz

to bylo do mala glupia szmato lepiej stad wyjdz jak nie masz do powiedzenia nic sensownego

Gość nie mogeD
Scorpionka ..zapomnialas ..jak sama wszedzie "latalas" czy ty jestes.?....Pokazywalas zdjecie za zdjeciem ... nie mozna takim byc.... troche zrozumienia dla innych:O

Pamiętam jak latalam i pytalam czy jestem w ciązy, ale pokazalam test ciążowy do oceny, a nie prosilam by mi ktoś powiedzial czy jestem w ciązy pisząc tylko \"okres spoznia mi sie dopiero trzeci dzien ale specjalnie od paru miesiecy nie uwazalismy\". Sama chyba powiesz, że po takim zdaniu to NIKT nie powie, czy jest w ciąży czy nie. A ja pokazywalam zdjęcie i prosilam i interpretację. Nie sądzisz ze to coś wiecej? Po za tym - nie pytalam czy jestem w ciąży, tylko czy na tescie widac 2 kreski.

Gość nulka87
Ja tez nie pytam o to czy jestemm w ciazy bo spoznia mi sie okres!!! Pytalam czy jest sens robic kolejny test juz teraz ? a moze jeszcze troche poczekac ? robilam test i wyszedl negatywnie! Pytalam rowniez o objawy:[ zanim skrytykujecie przeczytajcie uwaznie

nulka - ja odpisalam Ci po Twoim pierwszym poście, a tam nic nie pisalaś o tym, co mówisz teraz. Dlatego napisalam ci to co napisalam i to nie ma nic wspolnego z nieuważnym czytaniem. O robionym tescie nic nie pisalas w pierwszym poscie, wiec skąd niby mielismy wiedziec ze go robilas? Ja ci odpisywalam na pierwszy na pierwszy post wlasnie a w nim nic w sumie nie ma.

Gość nulka87
OK. wiec mozecie mi teraz powiedziec czy czekac czy zrobic juz teraz kolejny test? Bo na ginekologa to chyba za wczesnie

Ja bym zrobila kolejny test. Swego czasu robilam testy codziennie. Jednym wychodzą wczesniej, innym dopiero np. tydzien po spóźnionej miesiączce, dlatego ciągle jest szansa, że akurat... Życzę by udało Ci się to w tę stronę, w którą chcesz ;)