Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nonie21

mam dzisiaj strasznego doła. czuje sie cholernie samotna

Polecane posty

Hejka Ja właśśnie siedze w pracy (a jak patrze za okno to chętnie posżłoby się na zieloną trawkę) , i tak sobe myslę, ze po pracy pojade sobie na rowerze do babci-mieszka 5 km odemnie. Spale troche kcal a i babcia sie ucieszy:) hehehe Przyjemne z pozytecznym:) Oj nie moge sie doczekac maja:) wtedy jade na tydzien z moim dziubkiem do zakopca, będzie bosko:)

wrocilam z zajec,ide jeszcze pozniej,ale chyba mnie dopadlo wiosenne przesilenie,czuje sie ciezka i nic mi sie nie chce, zabkuje (ósemka mi rosnie) boli mnie pol szczeki :( ojojoj....

Witam! :) A mnie wiosna nastraja bardzo optymistycznie. Właśnie wróciłam z uczelni i muszę zasiąść do pisania wstepu do pracy przejsciowej, musze miec na jutro a nawet nie zaczelam :/ Zdecydowanie wolała bym pojeździć na rowerku, choć mam trochę zakwasy po aerobiku. Nie moge sie juz doczekac kiedy bedzie cieplutko i wolne, straszny zmarźlak jestem, a chcialo by sie juz pochodzic bez kurtki :)

jezdem z powrotem,zajecia okazaly sie fajne i szybko zlecialy, fajnie jest tak wracac popoludniem, gdy slonce zachodzi, jest cieplo jeszcze i tak rzesko, bardzo to lubie latem i teraz tez fajnie jest... :)

jek dziewczyny :) ja dopiero teraz zladowalam do domu jestem pdnieta do wanny i spac :0 dzionek byl piekny wymykalam sie z praktyki na laweczke zeby zasiegnac troszkle sloneczka :) a tak jakos leci poklocilam sie z chlopakiem ostatnio zdarza sie nam to coraz czesciej fakt jestem zazdrosna ale on tez jest jakis inny i doluje mnie to ale postanowilam sie nie odzywac :( moze zrosumie ;/;/;/ tylko to mnie dzois dolowalo a tak to wy[pilam pifko poogladalam tv no i zmykam spac :)

dzien dobry dziewczyny! szkoda,ze tak jakos sie mijamy,ale coz zrobic, moze na weekendzie :P dzis tez zapowiada sie piekny dzien, a poza tym to NASZ dzien wiec... faceci do stop! :D

laseczki wszystkiego naj naj naj :):):) ja wlasnie wroculam ta praktyka mnie tak meczy ze najchetniej od razu bym poszla spac, kuurcze przytylam i musze to zrzucic ;/

Najwięcej witaminy mają polskie dziewczyny I to jest prawda, to jest fakt: dziewczęcy urok, wdzięk i takt.. dzis ten tekst lecial w autobusie zaraz za \"presiadka na linie:...\" :) A więc drogie Panie życzę Wam dużo uśmiechu na codzien, zadowolenia z życia, miłości do samej siebie, i spełnienia wszystkich Waszych marzeń :) buziaki !

witam Was wszystkie w niedzielne wczesne popołudnie...coś mi się zdaje, że topik coś zamiera...ale w zasadzie robi się coraz cieplej, wiec zapewne każda z nas woli wyjść na spacerek, czy na rower niż siedzieć przed monitorem...:):) pozdrawiam Was cieplutko...

Gość milka0568
mam to samo :/ nie mam nikogo, znajomi nie maja czasu ;/ kumpela są wpatrzone w chłopaków a ja nie mam nikogo!!!!!!! trzeba jakos żyć... (kiedy bedzie lepiej?)

Gość pechowa_szczęściara_
Witam ;) Poczytalam troche topiku Waszego dziewczyny i czy moge sie rowniez do was dolaczyc ? Otoz u mnie tez odkad pamietam zawsze byl problem z przyjaznia, zawsze w koncu mnie kolezanki olewaly, teraz jest troche lepiej, za moja inicjatywa. W nowym srodowisku poznalam fajna dziewczyne i przyjaznimy sie, ale wiem ze niedlugo nasze drogi rozejda sie, bowiem chodzimy do LO, a ona chce potem wyjechac. Nawiasem mowiac jestem troche mlodsza od Was, mam 18 lat, nie mam faceta ;( chodze do liceum i jestem z Katowic... Nie mylac sie, wiem ze sa tutaj dziewczyny co mieszkaja blisko.. ;) Moze kiedys ktoras wyskoczy na piwko ? ;)

fisiowa - a co jest? pieknie popoludnie dzis bylo, az sie chcialo wracac ze zkoly do domciu, i to sloneczko :D

szczesciara - chetnie bym wyskoczyla na piwko albo soczek, ale jestem z centrum Polski :(

eee autorko, tez jestem w takiej sytuacji.. ale srednio ubolewam, w ostatnim czasie mialam jedna fajne kolezanke, ale ta okazala sie zwykla szmata , krotko pisząc. obgadywala mi tyłek i jak sie okazalo, usmiechala sie do mnie, bo miala ciage jakis interes... życzliwe osoby poweidzialy mi co ma miejsce z amoimmi plecami, i kopnelam ja w dupe... jakkos ciagle ktos po drodze mi mowil, ze ona taka jest, ale ja niewierzylam, i sie przejechalam, jak zawsze z reszta na \"kolezankowaniu\" eeeh, dlatego rozumiem dlaczego najlepsze kontakty ma sie z kolesiami. kumple sa najlepsi. :classic_cool:

Mania ==> tak pogoda była iście spacerowa...ale ja niestety od 6:30 do 17 gniłam w pracy...i słoneczko mogłam oglądać za oknem...

dzien dobry dziewczyny! ja mam uraz co do dziewczyn, na okolo 6 laskach sie zawiodlam, teraz jestem zaborcza jak juz poznam jakas laske bo chce ja miec na wylacznosc,lepiej sie komunikuje z facetami,ale mam juz tego dosc, czesto snia mi sie moje byle przyjaciolki,ze jest ok,ze sie przyjaźnimy, ale to tylko sen, od tamtej pory ciezko mi zaufac jakiejkolwiek dziewczynie... ale chce to zmienic, chce wreszcie zeby jakas zaakceptowala mnie taka jaka jestem i nie chciala zmieniac za bardzo :( piekny dzis dzien... :)

Jak ja dolaczylam to kazdy na to zlal... Pa

Jak ja dolaczylam to kazdy na to zlal... Pa

ojej no wiosna się budzi do życia to nikomu sie nie chce siedzec przed kompem...:)

fisiowna --> kiepskie wytlumaczenie, a gdzie sama zalozycielka topiku? juz znalazla psiapsiołe?

Gość
Czuję się źle od momentu śmierci mamy. Odeszła niedawno i pozostawiła po sobie wielką pustkę... Nie mogę się pozbierać, wszystko ostatnio niszczę, ehhh...Pozdrawiam.

Mania nie no spoko rozumiem...być może już znalazła psiapsiółe a moze poprostu sie jej nie chce... TurkusLena przykro mi...tu mozesz sie wygadać jak chcesz oczywiście...wprawdzie nie odpowiemy Ci od razu ale napewno po odpowiemy...a co konkretnie niszczysz??

po kiego grzyba zakladac temat jak sie go potem nie podtrzymuje, pewnie kolejna prowokacja... dzis mialam kiepski dzien, mam wrazenie ze odstaszam ludzi wygladem a pasztetem nie jestem,nie wiem co sie dzieje,albo mnie nikt nie zauwaza i wchodza mnie na chodniku a drugiego dnia znow nagminie sie na mnie gapia :(