Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nonie21

mam dzisiaj strasznego doła. czuje sie cholernie samotna

Polecane posty

dzieki My humps no naprawde ciezka praca chyba :( heeh ja mam prawko 2 lata i tez ze mnie taki kierowca raz chlopak mi nawet powiedzial ze lepiej dla mnie jak oddam to prawko bo sie jeszcze kiedys zabije hehehe

a mnie uszy pieka :P osemka mi sie wyżyna, kolezanka mi powiedziala,ze widocznie zaczełam ząbkowac :D

pochodze z małej miesciny,chodzilam na basen przez cale wakacje i nawet sie zabką nauczylam pływać (!) ale wstyd w wieku 21 lat:P chodzilam na basen az nabawiłam sie grzybka tam w tych miejscach :( ale juz jest ok, jestem feministką, co niewielu ludziom sie podoba

a ja marze by wstawac o 6 rano i zaczac biegac :) watpie zeby mi sie udalo a to przeciez chyba nie takie trudne ;/ tylko nie mam gdzie z kim tak jak na basen kolezanki ze szkoly mieszkaja za daleko a te tutaj wola isc do baru niz np na basen silownie tylko duzo gadaja :(

lulinka---> Ja też miałam ambitny plan zaczac biegac, to biegałam i szłam szybkim marszem dzisiaj całe 15 min:P haha tylko mi łeb przegwiździło, chyba zacienko sie ubrałam na ten jogging. :P

hihi noo ja obiecalam sobie ze schudne na wiosne a juz wiosna :/ kuuurczeee ciagle jem :( wrrrr

ja tez wlasnie nie mam z kim chodzic na basen,samej to tak lipa, a nie mam z kim :(

mam za duzo w biodrach i garbie sie, buuuuuu, a przez basen to chociaz rame mialam i szłam wyprostowana w miarę :P wiosna dopiero tak pomalutku sie do nas przymierza :) jeszcze jest czas, nie martw sie,

dokladnie ja chcialam sama ale tak mi glupio jakos :( wiec zrezygnowalam chcialam isc jjuz nawet na vacu line samej wypada ponoc szybkie efekty tylko znowu kasa i tak w kolkoo hehe

ja tez sie garbie mam boczki i faldki a juz bylam na etapie ze bylam szczuplutka ;/ i znowu ;/ no a potem te rozstepy hehe wole nie gadac

mi sie przytylo jak zaczelam brac tabletki antykoncepcyjne i jakos tak zostalo tu i owdzie troszku wiecej ciałka, poki zima to na to nie patrze,dbam o siebie, robie peelingi ciala, stop, itp. ale jak przychodzi wiosna i lato i martwie sie swim wygladem :( a ty lulinka?

ale mamywiele wspolnego :) hehe zaczelam od diane 35 mialy pomoc tez na cere wazylam 54 kg po pol roku brania 64 mozzesz wierzyc lub nie naprawde :( zmienilam na microgynon mniej jadlam schudlam ale znowu zaczynam jesc z nudow no i tak to wyglada juz widze po sobie ze jest zle hehe

o kurde, ja tez bralam diane, bo mialam pryszcze, potem jasmine,ale za drogie dla mnie byly, teraz wlasnie kupilam microgynon! :)

hihi mi lekarz tez zaproponowal jasmine ale brala je kolezanka i placila mnostwo kasy a samopocucie po nich miala nieciekawe wiec zazadalam cos tanszego hehe :)

ja sie przerzucilam bo nie wyrabialam finansowo,student biedy jest no,lekarza mam super i bez problemu zaproponowal mi micro,dzis kupilam i jestem happy :D

:) ja sie po nich dobrze czuje i wazne ze nie dzialaja na mnie tak jak diane taki skok wagi wrrrrr mam nadzieje ze Tobie tez beda pasowaly a dlugo juz bierzesz tabletki?? mialas jakies przerwy?? ja sie zastanawiam bo boje sie czy mi sie to na zdrowiu nie odbije

biore od konca 2 roku teraz jestem w połowie 3ego roku,głownie dlatego,ze mialam nieregularny okres i zaczelam kochac sie z chlopakiem i co miesieczne schozy dawaly mi w kość:) nie robilam przerwy jeszcze,planuje tak za 3-4 lata i wtedy zaczac tez leczyc inne mohje hormonalne problemy :) robie testy watrobowe raz na rok,cytologie i badam piersi i narazie nie ma zmian w moim zdrowiu, oby tak dalej, a czy ty cos niepokojacego zauwazylas ze zastanawiasz sie nad przerwaniem brania tabeltek? :)

mialam nadzerke ale wyleczylam ja, wtedy lekarz mi powiedzial ze to tez moze byc prze branie tabletek :/ bardzo czesto miewam zapalenie pecherzai to tez podobno ma sie do siebie ale nie zamierzam raczej na razie rezygnowac bo gdyby nie one to schizy by mnie nie opuscily heeh i tak teraz je miewam ale rzadziej pozdrawiam Cie :)

ja tez mialam nadzerke,mialam przygody z nia ze hej :) tabletki z tego co wiem sprzyjaja wlasnie infekcjom grzybicznym w pochwie, no trudno, wole to niz srac w gacie co miesiac :P

dokladnie ja tez tak mysle tym bardziej ze mialam przygody z peknieta gumka i nigdy wiecej nie chce tego przechodzic taki stres hehe bede powolutku konczyla o musze wczesnie wstac pojawie sie jutro :) :) :) 3maj sie ceiplutko i Wy dziewczyny buziaczki papa

ja tez brykam,oczeta mi sie kleja, jakby co dziewczyny to piszcie na maila, zawsze chetnie odbieram i odpowiadam na listy,papatki!

Heheh ja też kiedyś brałam microgynon, co prawda zabezpieczenie dobre, ale moje libido sięgało zera i jadłam bez opamiętania:O. Teraz też chce znów brać tabsy, ale te \"lżejsze\" z mniejsza dawka hormonów. Właśnie jestem po maratoniku serialowym:D, więc teraz wypada iść spać:) Bo jutro na 8 do pracy:) Trzymajcie się. Może zaczniemy się razem odchudzać co wy na to?? To tak przy okazji, zeby znowu nie zdominować naszego topicu samym odchudzaniem, a zebysmy miały jakąs kontrole:) Dobranoc

no widze ze na moim topiku nawiązuja sie przyjaźnie a wszyscy zapomnieli o mnie. ja jestem z dolnego śląska. zawsze mozna nawiązac chociaż wirtualna znajomośc. dziewczyny piszcie:) poznajmy sie lepiej.

Czyżbyście wszystkie tak szybko poszły spać? Co do tabletek anty. Tez kiedys bralam najpierw logest, a pozniej jakies (nie pamietam nazwy, bralam bardzo krotko) ktore maja podobno bardzo podobny sklad. Jako ze malo waze, i jestem niewielkiej postury wybor tabletek jakie mozna bylo mi przypisac nie byl zbyt duzy, a po tych co bralam mialam okropny humor. Nie tylam, libido nie spadlo, ale odkad zaczelam brac tabletki mialam jakies stany depresyjne, rzucilam to prawie rok temu, ale nadal poziom hormonow nie jest w normie :/ Nigdy wiecej tbletek! Choc przyznam ze duzym ich plusem byl moj spokoj psychiczny. Choc teraz mysle ze nawet gdyby mi sie przytrafil dzidzius to nie plakala bym z tego powodu, byc moze dlatego wystarczaja mi gumki :). Ktorych nawiasem mowiac nie lubie, bo zawsze trzeba albo przewidzec ze cos bedzie i brac je ze soba, albo kombinowac i chodzic kupowac.. no i przerywac w najlepszym momencie zeby w ogole zalozyc :)

to prawda przyjaznie są różne. uważam, że między kobietą i mężczyzną jest możliwa ale jednak często kończy się romansem... choc nie zawsze :)