Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nonie21

mam dzisiaj strasznego doła. czuje sie cholernie samotna

Polecane posty

ja jestem z Poznania...tez ostatnio sie zawiodłam, ale nie znaczy to ze nie wierze w prawdziwą, szczerą, bezinteresowną przyjaźń...

No to na żywo raczej ciężko było by nam sie spotkać :) Pozostaje internet :)

Ja mieszkam 35km od Katowic, tam studiuje zaocznie i mój facet jest z Katowic:)

Dziewczyny a co na codzien porabiacie?? Tak wogóle ile macie lat?? Ja w tym roku 21 kończę;)

jakby co dziewczyny to ja tez podaje swojego maila kladia_marcin@amorki.pl :) :):)

mój facet jest tak daleko ze raczej ciezko byloby mi gdyby tylko on był moim przyjacielem...maile, gg no i cafe:)

hehe nooo ja juz skonczylam niedawno i ten wiek tez mnie dobija :( nie wiem czy wypada ubrac mi krotka spodniczke wyjsc na dyskoteke jezuu chyba oszalalam :P

Ja studiuje europeistykę, a na codzien pracuje w biurze, jestem asystentką biura i pełnomocnikiem ds. Systemu Zarzadzania jakością.

Ja w tym roku skoncze 22 lata. Mam chlopaka, z ktorym jestem 1,5 roku, jest 2 lata starszy odemnie. Na codzien - studiuję na politechnice. Od okolo miesiąca hodzę na aerobik i tańce :) - dla zabicia wolnego czasu. Chodze tez na kurs sieci komputerowych, a w wolnym czasie? ogladam tv, duzo czasu spedzam przy kompie, czesto zagladam tutaj choc zadko sie wypowiadam w dyskusjach, czesciej tylko czytam w sumie nie wiem po co czy dla rozrywki, czy dla zabicia wolnego czasu. No i dosc czesto spotykam sie z chlopakiem, choc wolala bym ejszcze czesciej :)

zazdroszcze Wam ja sie jeszcze ucze.... boje sie przyszlosci chcialabym zdobyc dobra prace naprawde mam dola :( ale solidaryzujmy sie dziewczyny :)

My humps poważnie??spędzam tu troszke czasu fakt ale czy jestem znana nie wiem

Ja mam faceta rok i 4 m-ce, jest młodszy odemnie o 1 i 3 m-ce:) Ale wszyscy i tak myślą, ze jest starszy ode mnie:D:D hehe Widujemy się rzdako, bo w weekendy i jak są świeta.

lulinka a czego sie boisz? przede mna nauki jak przed normalnym lekarzem, jeszcze przynajmniej (!!!) 7 bitych nauki to jest dopiero bleee :)

Gość madzianiettka11
o kurcze, cos jakbym siebie słyszałaaaaaa, ja juz myslalam ze jestem jakas głupia i rozpuszczona że mam takie doły, brak przyjaciół itp.

No funkcję mam dośc poważna jak na moje 21 lat heh ale nie narzekam, lubię swoją pracę, choć czasem jest naprawdę gorącą, ale że tak powiem ciesze się, ze już od poczatku moge sie rozwijac, a jak skoncze studia bede miec doświadczenie:)

chodze do studium bo ze studiami nie wyszlo braklo 2 pkt :( kiedys bylam bardzo ambitna chcialabym od pazdziernika zaczac studia ale jakos brakuje mi pewnosci siebie boje sie ze sobie nie poradze w szkole czy pracy najlepiej schowalabym sie gdzies i nie wychodzila stamtad :(

my humps -> zawsze marzylam o pracy biurowej,chodzeniu w garsonkach i eleganckich ciuchach i kochaniu sie na kserokopiarce,ihihihiih :D :D ale wybralam psychologie jakos...

lulinkaaa----> Dasz sobie radę:) To wiadome, że jest strach przed nieznanym, ale nie taki diabeł straszny, uwierz mi;)