Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nonie21

mam dzisiaj strasznego doła. czuje sie cholernie samotna

Polecane posty

hmmm powiedzcie mi co zrobic zeby sie niczego nie bac??? jestem chyba niesmiala i boje sie ze sobie w zyciu nie poradze niby mocna w gebie ale jak przyjdzie co do czego to sie zamykam :( podobno niczego mi nie brakuje to czemu tak jak jestem miedzy ludzmi to chce byc juz w domu itd :(

Mania--->Szczerze powiedziawsze, w garsonce a pracuje tam ponad rok byłam moze z dwa razy:D

dzieki Wam dziewczyny kochane jestescie :) a moj kierunek to turystyka i hotelarstwo

Lulinka nie ma za co;) Mówie Ci dasz rade;) Tylko wiecej pewności siebie, zreszta praktyka czyni mistrza to i ty sie wyrobisz:)

aaaaaaa jaaaaaaaa... lubie filmy,moge ogladac kilka pod rząd, horrory :P inne równiez,ale musza sprawic ze zatka mnie jak sie skonczy,lubie muzyke klubowa, smieje sie z jackassa czasem,podobal mi sie lemur zwany rollo :P lubie komputery, komorki i takie tam gażety, po studiach chcialabym jeszcze zrobic kurs wizażu lub stylizacji ubioru,lubie ogladac takie programy jak kogos zmieniaja :)

lulinka -> zapowiada sie ciekawie, sa tam elementy psychologii,hihihiiih :D z chęcia pozycze ci wyklad jak manipulowac klientem :P zarcik :)

*Mania* to mamy podobne zainteresowania :) mam nadzieje ze dam rade troszke mi sie polepszylo w tym roku koncze szkole jakas pierwsza owazna praca sprobuje choc boje sie jak nie wiem

w sumie zawwze mnie to interesowalo i chetnie wyslucham wykladu bo w czerwcu egzamin :p

no widzisz, jakos to bedzie, ucze sie byc optymistka, teraz jak wiosna przyszla jest mi lżej wstawać do szkoły, patrzec na ludzi w tramwaju :)

ja mam wyklad z marketingu i reklamy i tez mam egzam z tego i uzycze wykladow :)

Ja jestem maniaczką odchudzania, choć nigdy nie osiągnęłam takie efektu jaki chciałam:O Najczesciej mnie można spotkać na \"dietach\" odkrywajac kolejna dietę \"cud\", walcze z kompulsami. Lubię czytać polskie ksiązki, mieszkam w małej mieścinie i niestety nie mam możliwości iśc na aerobic, basen itp. Po pracy najczęsciej siedzę w domu przed kompem i rozmawiam na gg z miśkiem, póxniej jakiś serialik i spać i tak leci cały tydzien. w weekend jak nie ide do szkoły przyjeżdża misiek i tak mija weekend. A jak idę do szkoły to widzimy sie po skzole, chocby to nawet była godzinka. Ogólnie moje życie jest nudne jak flaki w oleju.

dziekuje bardzo :) masz racje trzeba byc optymistka musze sie tego nauczyc jakas nowa fryzurka ciuszek moze jeszcze poprawi humorek :)

Gość gfdgfdghfh
My humps jak udało Ci sie tak daleko zajść zawodowo ? w tak młodym wieku bo ja juz trace nadzieje :(:(

My humps mam podobnie mieszkam na prowincji do miasta troche trzenba jechac mam prawko ale kolejny moj kompleks boje sie jezdzic :( czuje sie tu taka zahukana wrrr

W firmie w której pracuje, byłam na 3 miesiecznym stażu z urzędu pracy. No i tam zostałam, później mój kolega który pełnił funkcje pełnomocnika odchodził do innej firmy i szef rozporzadził, ze ja zajme jego miejsce, no i tak zostało.;)

Lulinka---> Ja zdałam prawko w pon za 6 razem:O Jeszcze prawka nie odebrałam, ale tez mi się wydaje, ze bede sie bała. Ale to chyba oczywiste, no ale licze na to, zę sie przełamię i wyrobię:)

Też się ciesze i lubię swoją prace, bo teraz ludzie po studiach nie maja pracy, albo haruja za grosze w mc donaldsach. Udało mi sie poprostu:) Zreszta nie odrazu było tak fajnie, bo zanim zaczełam prace tu gdzie teraz jestem to pracowałam w saloniku prasowym jako sprzedawca, masakra. Teraz to jest wypass:)

wazne ze zdalas :) trzeba byc optymista podobno ;/ tylko kurcze jakos mi to nie wychodzi ale musze sie przelamac tak samo z jazda autem :(

Co co jazdy samochodem - mam tak samo. Nie jeżdżę źle, ale strasznie się boję, zapewne dlatego że jeżdżę bardzo żadko, i to nie swoim samochodem (bo go nie mam) tylko brata, lub rodzicow a to dodatkowy stres dla mnie ze jak rozwale to bedzie problem :)

Wlasnie przegladam oferty pracy i poszukuja do kolportera My humps jak jest?? jakie zarobki moge spytac?? bo powoli zaczynam sie tym interesowac hehe musze niestety

Kimis dokladnie ja tez nie mam swojego a moi rodzice dbaja o auto jak o wlsne dziecko hehe wiec sie boje chlopak preferuje same kolosy a ja boje sie jezdzic duzymi autami :( no wiec musze zarobic na swojego malego maluszka haha

Kurde głodna jestem idę coś wszamać:) A miałam się odchudzać... Eh zawsze tak koncze:O:O:O Trudno jutro też jest dzien:D

ja też zawsze marzyłam o pracy biurowej...teraz jak już w tym \"siedze\" moge powiedziec, że mam dość...pracuje w dziale obslugi klienta wiec roboty po pachy, ale póki co nie narzekam i odliczam dni do odejścia... też się notorycznie odchudzam i zaczęłam nawet chodzic na siłownie dla kobiet...po pierwszym razie myslalam ze umre teraz jest już si...

hmm a trzeba miec duse doswiadczenie by pracowac w dziale obslugi klienta i czy praca ta sie oplaca?? sorki ze tak pytam ale to dla mnie bardzo wazne ... heh moja przyszlosc :)

u mnie jest o tyle zle, ze prawko mam juz jakies 3 lata. Ale wczoraj braciszek powiedzial ze jego autko i tak juz jest niewiele warte i ze nie bedzie problemu, ze lepiej zebym na jego sie uczyla i nabierala wprawy :) Odrazu po zdaniu prawka jezdzilam wiecej i bylo ok, pozniej mialam jakis rok przerwy i ciezko bylo wrocic.. A poki co spadam na aerobik, 3majcie sie :) Zajrze przed snem.

No to tak po krótce: Zarobki- te najniższe, praca na dwie zmiany bo saloniki zazwyczaj otwarte sa do 21. Wstajesz rano- przywożą Ci nowe gazety, czasami duuuuże paczki cięzkie jak cholera, musisz je rozpakować i wsadzić w miejsce tych starych.Najgorzej jest w pt kiedy to przychodzą róźne dzienniki z programami i to jeszcze nie posztukowane tylko każdy dodatek osobno i musisz to wkładać w ta gazete. Pomysl co jest jak przyjdzie Ci 200 takich gazet ( zalezy jak duza jest miejscowosc w której jest salonik). Najgorsze jest jak ty tu walczysz z tymi gazetami, kompletujesz a co chwile ktoś Ci włazi i chce coś kupić:O Pozatym musisz drukowac raporty dzienne, zwracac stare gazety, jak np. nie zwrócisz gazety która ci wisi na stanie, bo np spadła za regał, albo poprostu ja przeoczyłaś, to potracaja Ci z pensji. Myślałam, ze szlak mnie trafi jak nie zauwazyłam gazety za 12,50 o ślubach i jeszcze jakiejś innej dla erotomanów za 15, bo z płyta dvd. Pozatym ludzie kradna gazety i nie zawsze Ci sie stany beda zgadzac. Co wiecej, musisz utrzymywac porzadek w saloniku, układać gazety zeby były równiótko, dokładac fajek itd. jak przyjdzie dostawa przyjmować ją na stan. W sumie wydawałoby się, ze łatwa robota, ale ja wytrzymałam tam tylko 2 m-ce. I do dzis mam uraz i tam nie chodze, tymbardziej, zę jeszcze z szefową na pienku miałam. Nie wiem jak ty, ale idź, spróbuj, może Tobie sie spodoba;)

wiesz co ja w tej firmie bylam najpierw na praktykach studenckich a potem zaproponowali mi zastepstwo za kobiete, która zaszła w ciąże i poszla na zwolnienie...doświadczenia jako takiego nie miałam...wszystkiego uczyli mnie od podstaw... prawko mam ale kierowca ze mnie jak z koziej d....:D