Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nonie21

mam dzisiaj strasznego doła. czuje sie cholernie samotna

Polecane posty

Nie czytałam tematu, ale widze ze tu dolnoslazacy pisza :) No i widzisz jak Nas duzó, nie jestes wcale sama !

nio przynajmniej tutaj nie jestem sama :) RTL widze ze jestes bardzo chętny do przyjazni cwaniaku jeden hihi:)

to topik o przyjaźni a nie o mojej urodzie... :) jeszcze sie nie zaprzyjaźniliśmy a ty już podryw robisz. oj nie ładnie, nie łanie. a Wy dziewczyny juz śpicie? co z Wami? ;)

Witam Dziewczyny :) ja wlasnie wstalam mykam do lazienki i na bua zaczelam wlasnie miesieczna prakte ;/ mam nadzieje ze sie zaprzyjaznimy chociaz wirtualnie to bardzo dobry pomysl milego dzionka buziaki :)

dzien dobry! wlasnie wstalam nie wiem po co jak zajecia mam na popoludnie :) nie wiem co mam ze soba zrobic hihihihi :) piękny dzięn, słoneczko... ach

Ja tez \"juz\" na nogach :) Zaraz na zajecia sie wybieram. Milego dnia! p.s. u mnie wczoraj była sliczna pogoda - słoneczko, dos cieplo a dzis.. snieg z deszczem :/

Hej wam, ja właśnie w pracy siedzę:) Pogoda rzeczywiście super,troszkę jeszcze zimno rano, mi ręce zmarzly jak jechałam na rowerze ale ogólnie super. Uwielbiam wiosnę:) Wszystko wydaje sie radosniejsze i inaczej patrzy sie na ten świat:) hehe Od dzis znów ruszyłam z dieta, mam nadzieje, ze wkoncu osiagne upragniony efekt;). A teraz wracam do kompletowania dokumentacji dla księgowej.;) Miłego dnia robaczki🌼

ja również już wstałam. Dzień Dobry kobietki :) miłego dnia życzę

my humps-> jezdzisz na rowerze nawet o tej porze roku? podziwiam Cie,naprawde,mi by sie nie chcialo,predzej bym kupila batonika na poprawe nastroju :P wstałam wczesnie a teraz mi sie chce spac aaaaaaaaaaaa...

Przez cały rok jeżdże na rowerze, w tą zimę niezłego orła wywinęłam, do dzisiaj się z tego śmieję:D

ja chyba nie odważyłabym sie jechac zimą na rowerze. straszny zmarzluch ze mnie ;) podziwiam za wytrwałośc

Wlasnie mam mały break:) Popijam kawusie ze smietanka, ale bez cukru, wkońcu odchudzanie;) Kurde szkoda,ze daleko mieszkacie odemnie:P Bysmy wyskoczyły na rowerek, taka fajna pogoda. A tak to chyba zostanie mi ćwiczenie w domu, bo samej to mi sie niechce jeździć w kółko:P A wogóle znacie jakieś stronki z ćwiczeniami, które można wykonwyać w domu?? No i może ruszę z wsmarowywaniem w siebie balsamu ujędrniającego, który zalega mi na półce.

ja tez zaczęłam sie troche ruszac. od ponad miesiąca chodzę na intensywny areobik 2 razy w tygodniu. mam teraz o wiele lepsze samopoczucie. nogi zaczęłam smarowac basamem wyszczuplająco- ujędrniającym, mam nadzieję ze choc trochę pomoże :) co do diety to ciagle sobie obiecuje że od jutra i tak w kółko. nie moge sie zmobilizowac ;)

ja tam nie patrzę az tak na swoje kilogramy poki jest zimno,jak sie robi cieplej to sie martwie, ale raz w zyciu bylam na diecie,chodzilam na aerobik, jadłam chleb ryzowy i jogurty, pociagnełam tak miesiac widac bylo rewelacyjne efekty, ale porzucilam to,do tej pory mam awersje pokarmowa do chlebka ryżowego :P byłam w sklepie na spacerze,pieknie słońce świeci,ach chce się żyć:) troche sie spociłam wiec sobie wmawiam ze taki szybszy marsz to zawsze jakis wysiłek i choć troszke kalorii poszło sobie gdzieś z tych bioder :P

Ja własnie przed chwilą się dowiedziałam, ze kuźwa mam złe zdjęcie do prawka, i teraz musze iśc robić i zawieśc im jak najszybciej nowe :O wrrrrr Ciekwe czemu pani jak odbierała wniosek nie powiedziała, ze zdjęcie jest złe...( głupia Pi!@#$) Eh mam nerwy, tymbardziej że mój wydział komunikacji nie jest w tej samej miejscowości gdzie mieszkam:O wrrr i to wcale nie jest takie proste z tym dowiezieniem jak by się mogło wydawać..:O Eh, ja zawsze na kupie kupe róxnych balsamów, kremów, posmaruje sie dwa razy i idą w odstawke, bo najzwyczajniej mi sie w zyciu niechce smarowac:D Tak wogóle to zauwazyłam, ze straszny leń ze mnie i trzeba by to zmienic. A nie tylko mędzic i mędzić, a nic z tego nie wyjdzie. Eh biore sie za siebie, wkońcu wiosna idzie:)

dobra dziewczyny bede leciec na zajecia, a wy pewnie bedziecie niedlugo wracac do domkow, poki co narka! :)

hej Kochane ja wlasnie wrocilam jestem padnieta jak nigdy ale wiosna sliczna u nas :) na sniadanie zjadlam activie a na obiad jablko i kubusia jak wszystkie to wszystkie :) My humps tez podziwiam ja jestem za leniwa na rower :( slyszalyscie o cwiczeniech tej babki tamilee webb?? podobno wykonywane systematycznie daja swietne rezultaty :) ide sie polozyc hehe i troszke poleniuchowac :) buziaczki!!!

dobry wieczór...fajnie kurcze macie, że macie w pracy neta...ja mam tylko mojego kompa z mnóstwem programów :o... wróciłam właśnie z siłowni...mykam pod prysznic...

hej dziewczyny. własnie wrócilam z areobiku jestem zajechana ale pozytywnie :) a u Was jak z kondycja? Ja do wakacji musze byc super extra szczupła :)

witajcie dziewczynki,wlasnie wrocilam i pierwsze co zrobilam to wlaczylam kompa i wlazłam na ta stronke :) dzis bylo pięknie,słoneczko, wieczór też ciepły :)

Gość morfea
jTak sobie siedze i czytam i też miałam problem z koleżankami, co się nagle pod ziemie pozapadały. Ale mi było przykro jak nigdy czasu nie umiały znaleźć... teraz pracuje i pisze prace licencjacką i jak się im zdarzy odezwać to wydziwiam kiedy to ja dopiero będę miała czas, bo taka zajęta jestem. Tak trzeba, szacuneczek musi być. Kurde , trzeba sobie jakoś radzić, nie?! (ja jestem mniej więcej z centralnej, a o co chodzi?)