Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nonie21

mam dzisiaj strasznego doła. czuje sie cholernie samotna

Polecane posty

Gość nonie21

mam 21 lat i brak znajomych. jedynym moim przyjacielem jest moj chlopak-dobrze ze go mam. kolezanki powyjezdzaly do innych miast albo sa tak wpatrzone w swoich chlopakow ze nie maja dla mnie czasu. brakuje mi prawdziwej, szczerej przyjaciółki :(

Gość małomówna nie z wyboru
tez sie czuje dzisiaj jakos do dupy:/

promykiem słońca w mym pochmurnym życiu sa wizyty listonosza alfreda, który efektywnie zapina mnie analnie w korytarzu. kocham cię alfi

o witam w klubie, ja sie tak czuje juz o 3 lat... :( a moje byle prawdziwe przyjaciołki ktore mnie zawiodły snią mi się po nocach :(

no i co z tego, ja tez mam,ale nie mam go na co dzien, zreszta z facetem nie da sie na pewne tematy gadac :(

Gość nonie211
musialam zmienic nicka bo sobie ktos wziąl mojego. ja chyba nigdy nie znajde sobie przyjaciólki, żadnej juz nie zaufam. czy naprawde nie ma na tym swiecie otwartych, szczerych dziewczyn,ktore nadaja sie na przyjaciolke do konca zycia?

nonie, witaj w klubie naprawde,jakbym czytala o sobie :) ciesze sie,ze chociaz jedna dziewczyna wie co moge czuc...

tez wole towarzystwo facetow, ale to juz bardziej zakrawa o flirt,kokieterie,a z kim sobie ponarzekac na swojego faceta jak nie z psiapsiółą? :P

jestem biseksualną transwestytką i może dlatego nie jest mi lekko :(

Gość nonka21
zminilam poraz kolejny nicka. tym razem bedzie czarny bo ciagle sie ktos podszywa. dziekuje za wsparcie dziewczyny.chlopak to wielkie szczescie ale nie zastąpi przyjaciólki niestety.

Znam to uczucie aż za dobrze. Kiedyś miałam kilka koleżanek, przyjaciółek - teraz takich, z ktorymi moge sie spotkać jak sie nudze, jak nie spotykam sie z chlopakiem, wyjsc na piwo, poplotkowac - zero. Mam duzo kolegow ale glupio się czuję spędzając czas tylko w męskim towarzystwie, jeśli nie ma tam mojego chlopaka. Tzn glupio w tym sensie, ze nie chciala bym byc na jego miejscu, wiec unikam takich spotkań.

ja liczę na to że uśmiechnie się do mnie szczęscie i się wreszcie zaprzyjaźnie. chociaż w tych czasach ciężko o przyjaźń bezinteresowna. ja mam tak ze jak ktoraś ma problem to przypomina sobie o mnie, tylko gorzej jak problem mam ja- wtedy nie mam nikogo oprocz wsparcia chlopaka.

U mnie identycznie :) tyle ze nawet te kolezanki ktore mam, nie mieszkaja w tym samym miescie co ja. Juz mi nawet nie chodzi o przyjazn do grobowej deski (choc nie wzgardzila bym taka!) Ale ja nawet nie mam z kim przejsc sie na zakupy/piwo/plotki... :/

Ja mam identycznie jak Wy, przyjaciólki to miałam w LO, teraz mi tylko mój misiek został, bo one nigdy nie mają czasu, albo wola spotykac sie z nowymi znajomymi... A kumpele ze studiów mieszkają daleko odemnie...

Ja chetnie, choc nie ukrywam ze wolala bym na zywo :)

mam identycznie :( tylko moj chlopak.. ktorego i tak caly tydz nie bede widziala :( byly dwie dziewczyny ktorym zaufalam ale tak naprawde one nie sa dla mnie prawdziwymi przyjaciolkami va w LO bylam pewna ze sa ;/;/;/

a ja mam takie poglądy polityczno-zyciowe ze zadna mnie pewnie ze zaaksceptuje:(

Gość Mottylek
Ja także mam dzis dosc duzego dola :o Patrzac ze popoludniu humor byl cudowny zmiana niemalże diametralna :o I ro wszyscy przez jednego faceta :(

te bym wolala na zywo, ale pewnie jestesmy z innych miast wiec i tak to nie wypali, a propos skad jestescie?

Ja nie zwracam zadnej uwagi na poglady polityczne, byc moze dlatego ze polityka interesuje sie mniej niz zero. A poglady zyciowe.. no coz kazdy ma prawo do wlasnych :)

są jeszcze szczere, otwarte dziewczyny, które dla przyjaźni zrobiłyby wiele...ale fakt cięzko takie spotkać...

tzn zadna dziewczyna?? a czemu?? powiem Wam szczerze ze teraz trudno o prawdziwego przyjaciela nauczylam sie tego wiec teraz nawet nie potrafie tak konkretnie zaufac ludziom mam tylko chlopaka i lek ze i on mnie kiedys zawiedzie :(

jakby co to piszcie chetnie wyslucham i pomoge na ile bede umiala lilkalo@onet.eu