Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

podstolina

Garnier Ultralift - 27 lat nie za wczesnie???

Polecane posty

Co sądzicie o tym kremie? Zastanawiam sie nad jego kupnem..... Ma on dzialanie przeciwzmarszczkowe - skonczylam 27 lat - nie za wczesnie na tego typu specyfik???

Jesli chodzi o skutecznosc , to nie wiem bo nigdy nie używalam. Skonczyl mi sie wlasnie Olay Total Effects - ale jakos bez rewelki byl....i chce kupic jakis nowy kremik. O Ultralifcie przeczytalam pare pozytywnych opinii.........

Gość wiosna idzie
Mam na niego ochotę. Znam skład tylko wersji dziennej, która jednak nie nadaje się do stosowania w ciągu dnia, bo nie zawiera filtrów (tzn. zawiera ich minimalną ilość, która ma ochronić krem przed zepsuciem, faktora spf nie określono). Zawiera fajne wyciągi roślinne z imbiru, czereśni, cytryny, pomarańczy, olej sojowy, słonecznika, męczennicy, mirtu i pobudzającą krążenie kofeinę. Te składniki nie zaszkodzą przecież 27-letniej skórze. Chyba że jest bardzo wrażliwa i może źle zareagować na wyciągi roślinne, ale to osobna kwestia i dotyczy skóry w każdym wieku. Efekt liftingu uzyskano dzięki silikonom, takim samym jak w bazach pod makijaż i fluidach. Skóra po nałożeniu kremy powinna być wygładzona. Ten krem zawiera kontowersyjny składnik polyacrylamide, którego regularne stosowanie może być szkodliwe. Na szczęście tutaj występuje w małej dawce (np. w kremach Olay jest go o wiele więcej, poj. się tuż na początku składu, podobnie u I. Eris).