Maria22 0 Napisano Marzec 6, 2007 Co polecacie? dobre mają toniki i mleczka do twarzy? a balsamy do ust? czy warto kupić szmpony i odżywki bo widziałam, ze na allegro wychwalają. No i czy warto wydać na nie tyle kasy czy może nie sa to tak rewelacyjne kosmetyki jak mówią? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justa 0 Napisano Marzec 7, 2007 miałam masełko do ust i było bardzo fajne, moim zdaniem warto kupić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Maria22 0 Napisano Marzec 7, 2007 Dzięki justa, założyłam ten temat raz jeszcze bo myślałam, ze oprócz ciebie ktoś jeszcze mi odpisze:O no cóż, czekam dalej dziewczynki. Piszcie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Leanne 0 Napisano Marzec 7, 2007 Ja też mam masełko do ust, bardzo dobre.Świetne było również mydełko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grzywka 0 Napisano Marzec 7, 2007 A ja mam / mialam: 3 masełka do ust, krem do rąk i balsam do ust z serii Hemp (rewelacyjna seria do bardzo wysuszonej skóry), maseczkę i absorbentki z serii Tea Tree Oil, błyszczyk do ust (dla mnie dobry, bolekko zasycha i przez to sługo się trzyma(, rumiankowy płyn do demakijażu, krem do twarzy z witaminą E (dla mnie troche mało nawilża, ale ogólnie ok) no i jescze kilka rzeczy zdarzyło mi ise kupić na prezent... Ogólnie baaardzo lubię kosmetyki tej firmy :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kasiaol Napisano Marzec 7, 2007 a ja mam Tea Tree Oil olejek zapachowy do podgrzewacza i cudownie pachnie pokoj zielona herbatka jest bardzo ale to bardzo wydajny wlewa sie 3 krople i wystarcza na bardzo dlugo koszt3 funty warto chodz to nie kosmetyk ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Maria22 0 Napisano Marzec 10, 2007 No dziewczynki, czekam dalej..... piszcie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Masła do ciala Napisano Marzec 10, 2007 są bardzo fajne, do róznych typów skóry, o różnych zapachach. Ja kupowała we Francji z 50% znizką to się opłaciło.Miałam winogronowe i z linii Hemp. Fajne są też peelingi : z cukrem albo z pokruszonymi łupinami orzechów. Miałam też cień do powiek z przeceny ale marna jakość... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wejdź na WIZAŻ Napisano Marzec 10, 2007 i poczytaj opinie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość grotka Napisano Marzec 10, 2007 Potwierdzam- olejki do podgrzewczy są świetne zapachowo(mam waniliowy) i faktycznie bardzo wydajne. Miałam żel pod prysznic- mała buteleczka (nie więcej niż jakieś 200ml) starczyła mi na niecałe 2 miesiące- zeszłego upalnego lata, kiedy brało się prysznic kilka razy dziennie! Masła do ust- jak dla mnie to trochę za mało nawilżają , ale mam wysokie wymagania i chyba już małą obsesję (moja siostra za to uważa że to rewelacja) ale za to rewelacyjnie pachną. Gdy używasz w samochodzie- pachnie w całym wnętrzu, naprawdę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość klaudynaaa Napisano Kwiecień 2, 2009 Tez jakoby jestem zwiazana z tematem ... ahh duzo by gadac... Robilam test osobowosci wg dalay lamy - wyniki sa niezwykle (z trzech tylko pytan) tu : http://tnij.org/testosobowosci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość namarginesie Napisano Kwiecień 2, 2009 ja miałam masło migdałowe :) zajebiste po prostu. Nawilżało na 25 h, skóra była miękka i pachnąca :) Teraz jestem w trakcie używania masełka do ciała truskawkowego i kokosowego! Polecam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mikolina 0 Napisano Kwiecień 2, 2009 ja mam cienie do powiek z the body shop i odżywke do włosów taką bananową ;) Cienie są świetne, bardzo je lubię za odżywką niezbyt przepadam.. ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach