Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DnSs - chlopak inny niz inni

GŁODÓWKA CAŁKOWITA-60 DNI, MOJA DROGA DO WYZWOLENIA.

Polecane posty

Ładnie to napisałaś, a przy tym tak łagodnie. Popieram Cię w każdej Twej wypowiedzi. Do tych, którzy uważają, że dowalamy Chłopakowi ----> nie mamy najmniejszego zamiaru go poniżyć, czy skrzywdzić, albo wyśmiać. My po prostu wyrażamy swoje poglądy, tak jak on. Każdy, kto tworzy swój topik, zamierza z ludźmi podyskutować. Gdyby nie chciał, to pisałby sobie pamiętnik w zeszycie, albo umieszczał notatki w \"Moich dokumentach\". Po tych kilku stronach wypowiedzi Chłopaka można go określić, co czynimy mając możliwość, jaką nam daje Forum dyskusyjne Kafeterii. Chłopcze ------> ktoś napisał, że jesteśmy tym, co spotykamy na swej drodze. Co zbierzesz ze swej drogi, to już od Ciebie zależy. Czy weźmiesz dobrą radę, że w Twoim wieku jest jeszcze za wcześnie na głodówkę, czy ślepe i bezkrytyczne poddanie się tej głodówce, nie robiąc nawet badań laboratoryjnych.

Gość za młody
Nie sądzę, że DnSs jest za młody na głodówkę. I nie rozumię, dlaczego tak krytykujecie głodówki. Dobrze przeprowadzona przynosi wiele dobrego, leczy z chorób, oczyszcza organizm. Sama jestem w drógim dniu głodówki - na samej wodzie. Przedtem było przygotowanie na warzywach i owocach, to samo po głodówce - warzywa, owoce, potem stopniowo kasze, produkty mleczno-kwaśne i jajka. Mięsa nie jadam od czasu, gdy oglądałam program o produkcji wędlin. Mięso od momentu uboju zaczyna po prostu gnic i mało kto zdaje sobie sprawę ile chemi w takie mięcho jest faszerowane, zanim znajdzie się na sklepowych półkach. Nie jestem wegetarianką dlatego, że żal mi zwierząt, bo nigdy- przyznaję - nad tymsię nie zastanawiałam, ale dlatego, że nie zamierzam faszerowac swojego organizmu chemią. I tu zgadzam się z DnSs. Power - nie każdy po kilku dniach głodówki rzuca się na wszystko co kaloryczne - znam to z autopsji - bo to nie pierwsza głodówka w moim życiu. Stosuję je już ładnych parę lat:). I wierzcie lub nie, ale jestem okazem zdrowia:D. nawet nie wiem co to zwykły katar;) Pozdrawiam i życzę wytrwałości🌻

Gość przestancie gadac
o tym,ze na forum moze kazdy sie wypowieziec i ze nikt nie chce mu doiwalac, bo wlasnie jest na odwrot. Wchodzicie tutaj ktorys raz z kolei i staracie sie mu uswiadomic,ze robi zle, krytykujecie jego "dziecinstwo" , odbijacie pileczke w dposc dobitny sposob, i tylko naiwny niezauwazylby agresji w waszych postach mimo,ze kulturalnie wypowiedziana. Dajcie sobie spokoj, przeciez on dobrze wie, ze malo ludzi akceptuje jego pomysl na zycie.Nie potzrebuje by mu to na kazdej strobie tego topiku powtarzano.

Gość epson
przytoczę Wam cytat z ksiązki Suworina "Praktyczny kurs leczenia głodem"- moja metoda leczenia głodowaniem leczy w ciągu pełnego sześciotygodniowego okresu wszystkie choroby, z wyjątkiem nielicznych, które wymagają powtarzania głodowania. Gdyby ludnośc tego kraju naraz odbyła cały Wielki Post wedłóg wskazówek mojej metody, znikłyby wśród niej wszystkie choroby i pod wzgłedem zdrowia fizycznego, siły duszy iducha....wyobrazacie sobie jeden wielki post całego narodu pod kierownictem lekarza naczelnego kraju oraz Prymasa....:) Glodowka leczy, należy tylko w to uwierzyc i zastosowac na sobie bez strachu.

Gość jeśli ja miałabym przeprowadzi
ć głodówke taką długą (jestem kobietą) to bałabym się o miesiączkę.. przecież jak się dziwczyny mocno odchudzają to piszą że im zanika okres.. i co wtedy? problemy hormonalne się zaczną jak dla mnie a nie uleczenie..

Gość No to chyba oczywiste że
głodówka leczy i przywraca harmonię:)a kobietom,które odchudzaja się,zanika okres????No bo nie wiem czy widzisz różnicę między głodowaniem,a odchudzanie????

Gość jeśli ja miałabym przeprowadzi
tym które odchudzają się mądrze okres nie zanika, ale tym które głodują lub jedzą dziennie np pół ogórka owszem. a nawet jak się odchudzają prawidłowo a zejdą poniżej jakiejś krytycznej wagi to zaczyna się źle dziać. przecież facet też człowiek tym bardziej taki młody tylko trudniej zauważyć problem bo oni mają permamentny brak okresu ;) :D :) przecież on już przy tych 58 kg jest na skraju niedowagi, a weźmy pod uwagę jeszcze to że może jeszcze urosnąć, jeśli nie na wzrost to po prostu "zmężnieć".. wg mnie powinien jeść dużo produktów zaiwerających białko - mięso, ryby, nabiał, jaja, nieco tłuszczu rybiego i roślinnego, węglowodany w postaci razowego pieczywa, owoców no i warzywa które dostarczą błonnika witamin i mikro i makroelementów. po prostu prawidłowa dieta, brak używek i sport - ot cała filozofia długiego zdrowego życia

Gość dorota***
DnSs, a ja Cię wspieram całym ❤️. Tylko odezwij się jak Ci idzie?

Gość AmuchA23
jakbym dziennik adriana mola czytała dnss ma z nim wiele wspólnego zakompleksiony niedoceniony ale czuje sie mądrzejszy i lepszy niż wszyscy inni na tym forum

Gość AmuchA23
jeszcze mi się trochę kojarzy ten dnss z rudolfem z książki szalone życie rudolfa, ale rudolf miał więcej dystansu do świata i siebie samego

Gość dnss odezwij sie
pliiiiiisssss 🌻

Gość dzięki
za kwiatuszka:)

Gość do gulietta
--> super a teraz wypierdalaj :) dnss --miales sie odezwac i co?

Gość Oto prawdziwa twarz DnSs
Przeklejam jego ostatnią wypowiedź z jego tematu na dietach: "Dosc mam juz was polaczki jestescie tak pustym narodem, ze wstyd mi za was. Koncze defitywnie te dyskusje na tym forum. Bo z polakami pogadac sie nieda. Nadajecie sie tylko do picia wody czy browara. Polacy nauczcie sie lepiej waszej historii. Przez 1200lat caly swiat wami pomiata, bo nienacie slowa kompromis. Nigdy niemieliscie krola polaka, jak i prezydenta polaka. Zydzi wami zadza ,a wy dalej przy swoim. Cal swiat to wie tylko debilny narod polski jeszcze sie nie skapowal przez przeszlo 1200lat. Tak wiec moze sie skapujecie dlaczego pisalem bez polskich znakow POLACY ???!!!! Sorki , ze tak po chamsku ale kulturalnie z wami sie nieda. Zegnajcie na zawsze i pamietajcie....... Deutschland, Deutschland über alles !!!" Koniec cytatu, komentarz chyba zbędny. :) Jakby ktoś miał jeszcze jakieś wątpliowości co do poziomu tego żałosnego faszystowskiego cudaka, to zapraszam tu: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3425131&start=840

Gość hen
ten czlowiek kompletnie zbzikowal byc moze z glodu

Gość hen
Niemcy ponad wszystko, ale nich to beda Niemcy Goethego , Schilera, nigdy Hitlera...

Gość nikt nie będzie
sobie zadawał trudu ze zgłaszaniem twojego tematu do usunięcia :) My tu na naszej kochanej kafeterii lubimy się czasem zdrowo pośmiać :P Może zrobimy wybory na króla żenady, kto wie :) Masz duże szanse, nazistowski wypierdku :) Żegnamy ozięble 🖐️

Gość nikt nie będzie
Aha, to ja przekleiłam twoją wypowiedź, nie musisz mi dziękować :P Nic nie wiem o tym, by stał za tym cały mój naród kochany, bo ja nie Konrad, żeby za miliony... , ale czuję się doceniona ;) Lubię Kafe, naprawdę. Nie takich jak ty już żeśmy tu widzieli :) Wszystko przeżyjemy. ;)

Gość pytanie nr 1
Jesteś Polakiem czy Niemcem świetnie mówiącym po polsku? (obywateli danego kraju piszemy dużą literą chyba w każdym języku! trochę szacunku!) Te 2-3 osoby z forum to takie, które zgadzały się z Tobą, reszta była trochę lub całkowicie odmiennego zdania i dlatego nie dało się z nimi porozmawiać, czyż nie?

Gość oczywiście że jest Polakiem
być może mieszkającym w Niemczech. Pewnie bardzo chciałby się tego wyprzeć, skoro tak uwielbia naród "panów", ale jego język go zdradza. Pisze po polsku idealnie jeśli chodzi o gramatykę i składnię, robi tylko błędy ortograficzne. I kocha Hitlera. Ot, cały obraz miłującego pokój i wszystkie stworzenia, wielce oświeconego zaprzańca własnego kraju :) Tragedia, co? :D

Gość zdrowie i uroda
co za szamci***, mam nadzieje ze jednak nie jest Polakiem :o ale mnie zszokowal tym co napisal o Polakach :p WYPIERDAL** na jakies germanskie forum psycholu :o nie ma to jak zwalac swoje niepowodzenia na innych :o

Gość piękne...
Wiecie co? Założę się, że leszczyk teraz będzie pisał po niemiecku i cieszył się, jak dzieciak, co zrobił ładną babkę w piaskownicy (albo kupę w nocnik), bo to jest ten poziom :D Heil, Leszczyku :classic_cool:

Gość loooooooooollll
Żeby on to chociaż sam napisał.. A to copy paste - było jako komentarz do jednego z plików na YouTube: http://www.google.pl/search?hl=pl&q=%22auch+%C3%BCbrigens+eher+stehe+als+hinter+patriotismus%22&lr= Ech, co za kretyni

Gość Ależ on JEST Polakiem
mało to jest takich szmaciarzy, co by się chcieli wyprzeć własnego kraju i próbują się ubrać w skórę kogoś innego, bo to bardzo łatwo korzystać z czyjegoś dobrobytu i wstydzić się za własny kraj, który jest biedniejszy i mniej znaczy? A że jest taki w dużej mierze przez to, co zrobili ci, których ten mały faszysta teraz uwielbia... Cóż... To są już poważne i bardzo smutne sprawy. Takimi jak ten gnojek gardzą i Polacy i ci Niemcy, którzy coś sobą reprezentują.

Gość loooooooooollll jesteś wielki
! :D Przeklej to proszę na drugi temat (albo ja to zrobię zaraz). Czyli prawda jest jeszcze bardziej żenująca: siedzi przed netem w Pcimiu Dolnym i udaje Europejczyka. :D No dalej żenado na 2 nogach, dawaj jeszcze :classic_cool:

Gość loooooooooollll
możliwe wszakże, że to on.. i tam coś smarował.. ale raczej nie.. bo w komentarzu naszego chłopaka dopisane są dwa ostatnie zdania.. Z BŁĘDAMI 1. Zdanie pierwsze: Hast du verstehen die polnische Menschen ???? moim zdaniem powinno brzmieć: Habt ihr vestanden.. [czy zrozumieliście.. Polacy]?? a brzmi: Czy ty zrozumieć ... Polacy?? 2. Auf Wiedersehen der lustige Menschen. Oznacza: Do widzenia (wiedersehen niepotrzebnie z wielkiej) zabawnych ludzi [swoją drogą sam jesteś najbardziej zabawny]. Moim zdaniem (może znajdzie się tu jakiś germanista) rodzajnik powinien być DEN, a w zasadzie brzmi to tak kuriozalnie, że jako całość jest i tak śmieszne..

Gość loooooooooollll
literówka w jednym miejscu vestanden = veRstanden

Gość znalezione
jeszcze coś zryjesz z neciku, kretynku? :) Zaczynam naprawdę się zastanawiać nad twoją równowagą psychiczną :O Serio.