Gość sylwianowa Napisano Lipiec 21, 2009 Witajcie. Kupie telenowele Mirada de mujer w polsce byla emitowana pod tytulem Spojrzenie kobiety i Milosc i namietnosc. Kupi rowniez Mirada de mujer el regreso to 2 czesc Mirady. Moze byc w wersji hiszpanskojezycznej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość M.J Napisano Sierpień 16, 2009 Witam. Czy posiada ktoś napisy do Marii z przedmieścia? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość blizna z pożaru Napisano Sierpień 19, 2009 Witam. Czy może ktoś pamięta tytuł starej telenoweli, w której występował człowiek ze zniekształconą połową twarzy ( zdaję mi się, że po pożarze, w którym zginęli jego bliscy)? Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość BlackFalconik Napisano Sierpień 19, 2009 Jesli nie byl glownym bohaterem, to brzmi to jak Lucio Malaver z "Esmeraldy", ale on nie mial rodziny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość blizna z pożaru Napisano Sierpień 19, 2009 Sęk w tym, że z tej telenoweli pamiętam (i to nie zbyt dobrze) tego człowieka. Nie mam pojęcia czy był głównym bohaterem, ale dzięki za odpowiedź, pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość BlackFalcon Napisano Sierpień 19, 2009 Ależ nie ma za co :). Może to pomoże? http://www.facebook.com/profile/pic.php?uid=AAAAAQAQVpe0o72tLt3HadqMC1pNXgAAAAqa7yCr1GsUwkLh4RvChVMq Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość blizna z pożaru Napisano Sierpień 20, 2009 Pomogło, to o tego gościa chodziło. Dzięki jeszcze raz, pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mxela Napisano Sierpień 26, 2009 a czy kto moze pamieta taki serial na regionalnej lecial jak ja bylam w podstawowce( mam teraz 23 lata), pamietam, ze wystepowala tam taka sliczna aktorka z krotkimi czarnymi gestymi loczkami, miala na imie jakos Joyce, (mowilo sie Żojs) charakterystyczne dla niej bylo noszenie malego czarnego plecaczka na plecach i pamietam, ze miala zabojczo przystojnego chlopaka! Niestety nie pamietam zadnych szczegołów fabuły, ale to byl taki fajny serial!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aga123654 0 Napisano Sierpień 30, 2009 a pamieta ktos moze taki serial lub telenowele chyba na tvp1 o takim lwie ktory mowil ludzkim glosem taki przyjazny przygodowy film dl mlodziezy jakies 10 lat temu byl ...POMÓZCIE Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość domi8 Napisano Sierpień 31, 2009 to byly OPOWIESCI Z NARNII Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Andzia19 0 Napisano Wrzesień 1, 2009 Może ktoś kojarzy taką telenowelę Tajemnicza Dama (leciała chyba na polsacie ale nie jestem pewna) Kobieta urodziła dziecko i chyba je oddała a później została zakonnicą. Po latach poznała swoją córkę i coś tam dalej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malgosia4444 0 Napisano Październik 19, 2009 maxwel:) telcia z Żojs to bylo Gorzkie dziedzictwo:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mychak 0 Napisano Październik 28, 2009 hej uwielbiam telenowele Maria Celeste -z Sonia Smith ,szukam odcinkow tego filmu-czy ktos ma nagrane albo wie jak i gdzie je zdobyc ,piszcie na maila , Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mychak 0 Napisano Październik 28, 2009 hej macie odcinki MARIA CELESTE ???????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gabriela2009 Napisano Październik 30, 2009 ja mam kilkanaście odcinków Marii celeste...Fajna to była telcia... szukam pilnie Rauzana, czyli Przeklętej miłości oraz pierwszych 20 odcinków Mariny z TVN... Mam sporo telenovel i seriali na DVD na wymianę ktoś coś chce? piszcie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość angbea Napisano Listopad 5, 2009 czy pamienta może ktoś tytuł telonoweli kostiumowej o dwu siostrach jeda znich miała na imię Anna i wtszła z monż z Andre który miał brata z nieslubnego łoza i pływał statkim. początek filmu zawsze zaczynał się właśnie sceną z nim jak płynie statkiem ,przystojniaczek z dłurzszymi czarnymi włosami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość anx Napisano Listopad 23, 2009 Arabela http://www.youtube.com/results?search_query=arabela+po+polsku&search_type=&aq=f Pod jednym dachem http://www.youtube.com/results?search_query=pod+jednym+dachem&page=2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bower Napisano Listopad 29, 2009 Witam. Pamieta moze ktos piosenke ,ktora leciala na koncu odcinkow serialu Kopciuch Bardzo mi sie wtedy podobala moze ktos wie kto to spiewal? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hali Napisano Grudzień 21, 2009 Niw wiem bo dopiero weszlam na forum ,chodzi tu o serial stellina? :-) na polonia 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Grudzień 22, 2009 Seniora Christina Samanta Maria Fiorella Po prostu miłość Alwaro Z głową w chmurach Życie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hali Napisano Grudzień 23, 2009 aha, a stellina tez? macie jakies linki, zeby obejzec odcinki dzieki z gory :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Styczeń 2, 2010 Miłość i dyplomacja. Płonące serca. Góry przeznaczenia Latający doktorzy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Styczeń 6, 2010 Złote obrączki Niebieskie lato Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ladybird73 0 Napisano Styczeń 7, 2010 Hej trafiłam do Was przypadkiem i mam takie pytanie, jako eksperci w tej dziedzinie pewnie mi pomożecie... W 1999 leciała telenowela na Polsacie (chyba tak????), i było tam coś tam coś, ogólnie mało pamiętam, jakieś dwie siostry, jeden facet, heheh ale wiem że była dość ciekawa i na bank występowała tam Laura-blondynka ale grała czarny charakter .... pliiisss pomóżcie wiem że to leciało gdzieś w lipcu, sierpniu i byłam na zwolnieniu ciążowym i oglądałam to namiętnie a potem urodziłam córkę (ma na imię Laura) i oglądanie telewizji się skończyło, ale tak sentymentalnie jaki był tytuł tego ..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Styczeń 7, 2010 Po prostu miłość. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ladybird73 0 Napisano Styczeń 7, 2010 O dziękuję bardzo ...... tak strasznie byłam ciekawa ze względów sentymentalnych.... muszę poszukać gdzieś w necie o tym serialu, odświeżyć bo kompletnie niż nic nie pamiętam, ofkors oprócz tego że ja byłam w ciąży i go namiętnie oglądałam ....... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ladybird73 0 Napisano Styczeń 7, 2010 O matko poczytałam, już sobie przypomniałam, podmiana noworodków, jakaś burza chyba wtedy była (pewnie dlatego tak mi utkwiła w pamięci w tym czasie, chociaż fabuły nie mogłam sobie przypomnieć) .... jejku cały czas mi się tłucze że ta Laura też była w ciąży i urodziła bliźniaki, czy to były dzieci Marcela????? a Laura zginęła ale jak?????? Pamiętam taki motyw że jakoś pozytywka się włączyła już po śmierci Laury .... czy ja czegoś nie kręcę ..... a była powtórka tej telenoweli ... chętnie bym obejrzała ..... a propo tematu to żadnej więcej telenoweli brazylijskiej, meksykańskiej czy ichniejszej nie oglądałam ....... oczywiście oprócz Isaury ale to się nie liczy bo to każdy zaliczył ją kto był z tych lat niczym maturę..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Styczeń 7, 2010 Laura urodziła bliźniaki dziewczynkę i chłopca, to były dzieci Marcela, zginęła lecąc do niego samolotem, który wpadł do wody, jej nigdy nie odnaleziono. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Styczeń 19, 2010 Francuskie: Tysiąc pomysłów Wirginii. Kim jest ten chłopiec? Płonące serca . Sophie i Mark. Umrzeć z miłości. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fajne czasy byly Napisano Luty 2, 2010 pamietam nigdy cie nie zapomne piekny serial :) i jeszcze wiele wiele innych ale niestety zapomnialam serce klarity super :) i maria z przedmiescia :D zbuntowany aniol :D itd ale nigdy cie nie zapomne super byl ogladalam na tvn na 3 i polsacie :D fajne wtedy czasy byly :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach