Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

matai

SPONSORING... co myslicie o takim zyciu?

Polecane posty

kilka razy zastanawialam sie, czy dobrze byloby żyć w takim układzie.. w koncu same dobra materialne, mozna nawet byc w ukladzie bezcielesnym.. ale z drugiej strony.... ta mentalność czy są tu osoby które w to sie \"bawią\" ?? zapraszam do dyskusji wszystkie strony -sponsorowanych -sponsorow -przeciwnikow -zwolennikow

Gość zastanow sie nad wizyta u
PSYCHOLOSZKI!!!:O

no tak, niektorzy faceci niesponsoruja po to by sie bzykac tylko, po to sa kochanki, a sponsoring to co innego

NO NIE A TWOJE PYTANIE TO NIBY INTELIGENTNE JEST?? MASZ CHYBA NASRANE WE ŁBIE:O PRZYKRO MI ALE MNIE NIE JEST WCALE PRZYKRO I DLA MNIE TEZ JESTES SZMATA:D

MYSLISZ ZE FACET CI BEDZIE DAWAL KASE ZA TO ZE SIE BEDZIESZ DO NIEGO USMIECHALA:O?? ILE TY MASZ LAT DZIECKO:O??

Gość bo ja wiem..
to zalezy w sumie od czlowieka.. moja kolezanka spotyka sie z jednym facetem, ktory spotyka sie z nia, ale bez seksu.. no dziwna sprawa ale tak jest

o, prosze, jednak ktos ma inne zdanie od tychosob, ktore umieja tylko wyzywac na forum

Gość chłodny głos rozsądku
Czego od nas oczekujesz? Że powiemy ci, że prostytucja jest ok? Padły tu ostre słowa, ale to dość naturalne reakcję. Prostytutki w naszym społeczeństwie po prostu nie cieszą się szacunkiem.

PROSTYTUTKA JEST DOROSLA SZMATA I TO JEJ WYBOR, NIE WIEM MOZEW SIE UCZYC NIE CHCIALO I ROBI TO CO ROBI NIE MAM POJECIA CO RZUCA KONBIETY W TAKIE OTOCZENIE...ALE SPONSORING TO NAJCZESCIEJ GOWNIARSKI LUB STUDENCKI WYMYSL I NIE ROZUMIE JAK JUZ DZIECKO NIE MA PERSPEKTYW DO NORMALNEGO ZAROBKU TO CHYBA W DOROSLOSCI TYLKO NA PROSTYTUCJE MOZE LICZYC...I NIKT TU NIKOGO NIE WYZYWA...PISZEMY JAK JEST...

ale tu niechodzi o prstytucje. osoby zyjace ze sponsoringu niestoja pod latarnia ani niesiedza w burdelach. mi tu chodzi o aspekt psychologiczny (zboczeniie zawodowe), co pcha ludzi do takiego zycia.. nastolatki , ktore sie w to bawia maja noo, plytkie myslenie. no ale luz.. widze ze to drazliwy dla wielu temat.. bardziej drazliwy niz gadanie na temat, co tam komu wyplywa z pochwy.. :| bez komentarza.. tak wiec, temat zakończony

MNIE JUZ DZIS UKASILAS:P

zastanow sie nad wizyta u: jak to nikt nikogo niewyzywa, przejrzyj co bylo wczesniej. tu niechodzi o mnie, tylko o ogół, ja sie tym nieprawie

Gość chłodny głos rozsądku
Jak to nie chodzi o prostytucje? To czy panienka stoi pod latarnią czy mieszka w luksusowym mieszkanku i daje dupy bogaczowi nie ma znaczenia. Taka osoba jest równie zepsuta moralnie.

Gość sdjdjdkld
up..