Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aga1506

Mamy w ciąży, czym smarujecie brzuszki????

Polecane posty

Gość aga1506

Od kilku dni swędzi mnie brzuch, czym najlepiej smarować aby również później uniknąć rozstępów???? Możecie coś polecić. Dzięki

owszem smaruj, ale jak bedziesz miala miec rozstepy to swiety boze nie pomoze. Sklonnosc do rozstepów jest uwarunkowana genetycznie. Kremy owszem poprawia kondycje skóry, ale rozstępom nie zapobiegną. Ziajka jest ok :-)

podobno barzdo dobrze robi zwykła oliwka np bambino. Wada; jest tłusta, ale naprawde nawilża i uelastycznia skóre. i jest niedroga. Co do tego,że skłonność do rozstępow jest uwarunkowana genetycznie, to może i prawda, aklle jak się oleje sprawe, to można sie nabawic np 15 brzydkich rozstepow zamiast 3, gdyby sie smarowało, a to różnica, nie? ja jestem zwolenniczka smarowania skory, ale bez szaleństw. Nie wydaje 100 zł na jakiś super krem . Nie stac mnie. Oliwka i w/w krem Ziajka mamma mia

Gość oliwką dla niemowląt
tylko i wyłącznie.Zgadzam się z evvaaa tak naprawde na rostępy nic nie pomoże ale możesz wyrzucać kase np.na Mustellę. Jestem juz 3 raz w ciąży i smarowałam zawsze tylko oliwką Bambino.Ale fakt moja mama też nie miała rozstępów.

Gość -ala-
moja mam po 4 ciazach nie ma ani jednego rozstepu, NIGDZIE ja po jednej mam czerwone paski na "boczkach" wiec nie wiem czy to prawda a smarowalam sie i fissanem i vichy i roznymi balsamami-codzinnie moja mama niczym, mowla ze wtedy nie bylo czegos takiego...

Gość doradzę
bo sama za póżno sie dowiedziałam,ze dobrze nosic bawełniany pas w czasie ciąży-brzuszek ładnie wraca po urodzeniu. a po mamma mia ziajki dostalam czerwonych kropek na całym brzuchu! do smarowania najlepsza jest oliwka,chodzi o to,by skóra byla nawilżona przez cały czas.dzieki temu jest elastyczna.

Gość bziku
ja smaruję oliwką. Brzuch, biodra i piersi. Wszystkie moje koleżanki też smarowały zwykłą oliwką dla dzieci. Kilka dziewczyn po tych drogich Mustellach dostało uczulenia.. przestraszyły sie ze to różyczka :O

ja polecam również krem dla przyszłych mamuś Gerbera. Używam go na zmianę z ziajką. Co do oliwki mam mieszane uczucia, bo ona natłuszcza, a nie nawilża. Poza tym o zgrozo mnie wysuszala skórę na wiórki.

ja smaruje oliwką na noc a na dzien krem elastil Q a czasami w ciągu dnia krem ujędrniający i moja skóra jest gładka i elastyczna do tego codziennie masaż specjalną rękawiczką pod prysznicem

uzywam krem przeciw rozstepom Gerbera, narazie jest spoko- jestem w 17 tyg. ciąży

Gość lauraimpresja
ja pól ciąży oliwą z oliwek, na swedzenie bardzo pomogł mi krem Ziaji na rozstępy, których nie mam , ale na to bardzo pomaga!!

Ja mam super krem, po którym nie miałam ani jednego rozstępu. Polecam go bardzo. Produkt dostępny jest na CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie. Jeżeli chcesz dokonać zakupu to skorzystaj z porównywarki cenowej CoZaCena, sprawdzisz ceny produktów w jednym miejscu.